jan 222015
 

Om en drøy uke reiser Lise og Linnea til London for å shoppe inn vår- og sommerkolleksjoner fra mange av våre leverandører. Vi gleder oss som småjenter på julaften til å se hva for spennende nytt som skal vises fram.

Men Manillusion ville ikke vært om det ikke var for akkurat DEG som støtter oss, og shopper hos oss. Så vi vil vite hva du ønsker deg mest av alt til vår, 17. mai, solrike dager, og kanskje litt kjølige kvelder.

Vi vet jo at dere elsker kjoler, men hva slags kjoler?  Lange, korte, vide, smale? Med eller uten ermer? Hvilke farger og mønstre?

Er det noe du savner? Noe du sliter med å finne andre steder, og som du synes ville passet inn hos oss?

Rop ut!

Her er en bitteliten sniktitt på noe av det som kanskje kommer ;)

 

jan 202015
 

Januarsalget fortsetter!

Vi er halveis i salget, og har nå oppdatert med flere godsaker. Nå kan du sikre deg den deilige sminken fra the Balm til 25% rabatt!

Vi har en mengde varer til 25% og 50% rabatt. Masse kjoler, skjørt, bukser, buksedresser, topper, kåper og undertøy.

Det er fortsatt  70% rabatt på ALLE støvler og sko! Sikre deg et par av Tag Oslo nå!

Salget varer fram til 1.2.

Velkommen!!

Ta en tur i nettbutikken vår og se på alle de herlige godsakene du nå kan få til redusert pris. Eller stikk innom oss på Løkka ;)

jan 202015
 

Enda en herlig kakekriguke er over, og en ny står på programmet denne uka. Vi skal slenge oss på sofaen og sikle på både kaker og antrekk fra mandag til torsdag. Programmet går kl. 2130 på FEM tv.

Følg gjerne dommer Monica Csango sin blogg og Instagramprofil. Her er det mye inspirasjon og gode oppskrifter på middager og kaker.

Her ser du forrige ukes antrekk, alle knipset av fotograf Christine Heim.
Hvilket er din favoritt?

jan 192015
 

Vi har blitt helt avhengige av Instagram, og ser at flere og flere av dere kjære kunder og fans følger oss der. Hvilke Instagram kontoer følger du hver dag? Vi vil gjerne at du deler med oss. Her er lista vår:

retrolykkeRetrolykke Kaffebar – fantastisk cafèbutikk på Løkka, og nærmest Manillusion! Her finner vi altså så mange skatter og drikker så mye god kaffe. Også spiser vi sitronkaka som er bakt på oppskrift fra bestemora til Anne. Følg Retrolykke du også da vel, og kos deg med reisen i nostalgi. Anbefaler både kaffe og skattejakt.

 

tidsrommet2Tidsrommet - herlig retrobutikk på Løkka, full av møbler og nips fra svunne dager. Kommoder, skjenker, blomsterpotter og masse annet. Her finner vi stadig vekk skatter som må bli med hjem. Ta turen du også da vel.

 

dianasFrøken Dianas Salonger - kanskje Norges vakreste vintagebutikk – eller butikk i det hele tatt. Veldig inspirerende, og enda en vennskapsbutikk som vi er forelska i. Dessuten har frøknene begått bok om vintage. Den boka MÅ du ha. Følg frøknene på Instagram – og stikk innom på din butikkrunde når du er på Løkka.

 

hevnHevn - byens heteste kort når det gjelder avantgard mote. Elsker du sorte klær av unike designere? Da er Hevn stedet for deg. Dessuten er det Maia, vår tidligere butikksjefvixen, og hennes mann Knut som driver sjappa. Her er det personlighet og sjel i bøttevis!

 

missrockabullyMiss Rockabully – pinup, blogger, vintage, retro, beauty og bulldog – og nå også Manillusion modell! Miss Rockabully har også blogg og beauty academy, er en vakker pinup full av liv! Følg henne på Instagram og blog, også møter du henne stadig vekk på Manillusion.

 

silyasmSilyasm – Silya! Vår ambassadør, Norges beste kvinnelige artist, rå dame, varm, klok, morsom, søt, sexy og tvers igjennom skjønn. Hør på musikken og følg!

 

monicacsangoMonica Csango – samfunnsviter, kakebokforfatter og Kakekrig-dommer. Denne dama er vakker, klok, sprudlende og engasjert i både samfunn, mat og kultur. Manillusion-ambassadør som vi er stolte av!

jan 122015
 

Forrige uke startet ny sesong av Kakekrigen på FEM. Hver mandag til torsdag kl. 2130 kan vi følge amatørbakere krige om en plass i finaleuken.

Det er så utrolig bra konsept, veldig feelgood, og dommerne er både elegante og morsomme i sine kommentarer.

Dommer Monica Csango passer perfekt inn i retrostil-kjøkkenet med sine lekre antrekk. Alle antrekkene du vil se hele sesongen er fra Manillusion, og vi digger å se klærne våre «live» på TV. Gjennom sesongen får vi vist fram et bredt utvalg av klær du finner på Manillusion. Du finner kanskje ikke akkurat samme kjolen eller buksen eller hva det nå enn er Monica Csango har på seg, men vi har alltid masse flott i butikken. Ta gjerne turen innom oss på nett eller i gaten, og følg oss på sosiale medier, så ser du enda flere inspirerende antrekk.

Her ser du forrige ukes antrekk, alle knipset av fotograf Christine Heim.
Hvilket er din favoritt?

jan 102015
 

Manillusion er superstolte av å kunne presentere vår faste modell Tonje, aka Miss Rockabully! Se bare på Instagram-kontoen hennes :)

Miss Rockabully er en av Løkkas vakre pinups, der hun bor med sin datter, katter og bulldogen Betty.

Hun har vært Manillusion-fan i mange år, og vi møtte henne første gangen da vi holdt til på Majorstua.

I samarbeidet vil vi også presentere hennes andre prosjekter, blant annet «Miss Rockabully’s Beauty Academy», blogg og samarbeide rundt 10-års jubileumet til Manillusion.

Masse moro å se fram til, og masse vakkert å se på. Vi gleder oss til et forrykende 2015!

 

jan 102015
 

Vi er superstolte av å ha kledd opp jentene i Katzenjammer til «Lady Grey» musikkvideoen deres, som ble sluppet  6.1 fra albumet «Rockland». Videoen er filmet i  paviljongen i Birklunden på Grunerløkka og andre herlige plasser i den vakre byen vår. Hvilke steder kjenner du igjen?

Vi digger låten og videoen og jentene!

Damene er også nydelige på coveret, ikke sant?

katzenjammer

jan 092015
 

Juhu – favorittbutikken har salg!

Det er den tiden av året igjen, hvor vi planlegger innkjøpsreisen vår om få uker. Derfor trenger vi å skape plass til alt det nye som skal komme – og heldige du kan gjøre et kupp! Våre klær er jo tidløse, så Manillusion-garderoben varer for evig. Nå er det altså vintervarer vi selger ut :)

 

salgsplakat januar 2015

Vi har en mengde varer til 25% og 50% rabatt. Masse kjoler, skjørt, bukser, buksedresser, topper, kåper og undertøy.

I tillegg gir vi helt utrolige 70% rabatt på ALLE støvler og sko! Sikre deg et par av Tag Oslo nå!

Salget varer fram til 1.2.

Velkommen!!

Åpningstider i jula!

 Generelt  Kommentarer av
des 112014
 

Favorittbutikken har selvfølgelig åpent nesten hele jula, så fortvil ikke om du ikke har funnet kjolen til nyttårsfesten. Vi har noen nyheter på lur også. Har du fått julegave fra Manillusion, så kan du bytte den i romjula. Siste byttedag er 31.12.

 

opening

nov 122014
 

Vi er nå i midten av November og det betyr at vi alle så smått må begynne å forberede oss på julestria og ikke minst, ventetia. Advent. Og hvem sa at julekalendere bare er for barn? Hva med å overraske din kjæreste venninne, datter, mor eller bedre halvdel?

Fortvil ikke – her er 24 tips fra favorittbutikken – nå har vi mange ting under både 200-lappen og 100-lappen, og selvfølgelig også ting som er litt dyrere og finere og som passer jo nærmere julaften vi kommer.

Vi har selvfølgelig mye mer enn dette. Bare å stikke innom oss på Løkka, eller sjekke nettbutikken.  Velkommen til shopping!