nov 122014
 

Vi er nå i midten av November og det betyr at vi alle så smått må begynne å forberede oss på julestria og ikke minst, ventetia. Advent. Og hvem sa at julekalendere bare er for barn? Hva med å overraske din kjæreste venninne, datter, mor eller bedre halvdel?

Fortvil ikke – her er 24 tips fra favorittbutikken – nå har vi mange ting under både 200-lappen og 100-lappen, og selvfølgelig også ting som er litt dyrere og finere og som passer jo nærmere julaften vi kommer.

Vi har selvfølgelig mye mer enn dette. Bare å stikke innom oss på Løkka, eller sjekke nettbutikken.  Velkommen til shopping!

nov 042014
 

Kundekveld

Vi sparker igang festsesongen på Manillusion, og sikrer at DU blir dronninga av alle festene i jula. Her er noe av det som kommer:

13. november mellom kl. 15 og 19 kommer glitrende kjoler ut på hengene i butikken, og du som stikker innom får førsteretten.

Vi gir 10% rabatt på hele butikken i disse timene, og vi serverer en julete punch du kan kose deg med mens du svinger rundt hengene hos oss.

Du kan også vinne det ultimate divasettet fra Braza – en liten bag full av nødhjelp for en diva på fest. Her får du alt fra teip til stropper og bh-innlegg. Hele 16 nødløsninger. Verdi kr. 799,- Er du den heldige vinneren? Alt du trenger å gjøre er å invitere venner til kundekvelden, poste bildet under på Instagram og Facebook med #manillusion #kundekveld #divakit

Vi trekker vinneren ved å sjekke hashtagene på Instagram og Facebook.

divakit

 

Inviter med alle vennene dine og KOM! Her kan du følge eventen på Facebook, og her kan du følge oss på Instagram.

 

Hurly Burly Halloween

 Generelt  Kommentarer av
okt 012014
 

Oktober har så vidt startet, men vi ønsker at du allerede nå holder av datoen 31. oktober,  og feirer Halloween på Månefisken i Oslo med oss.

halloween

På selveste Halloween kvelden kommer spøkelser og gjenferd og pupper ut!!  The Nocturnal Creatures Festival sparker i gang en spektakulær cabaret med spindelvev, glitter og spøk. Dra skjellettene ut av skapet, tørk støvet av kosten din, og bli med i en dans med de døde. Uhuuuuuuuuuuuuu!

DJ FRANKENSTEINAR! Snurrer plater som får i gang hodesnurring, hofterulling og monsterhyl!

SPØKFULL CABARET bestående av:

  • The Fleshoticas fra Midnight Burlesque (NO)
  • Miss Flora F.Ellatio (Syden-Trønder)
  • Miss Knock Out Noire (US)
  • Miss Woolfy Woof-Woof (Finnskogen)

Flere grufulle herlige acts blir annonsert fortløpende.

VERTSKAP SOM HJEMSØKER OSS FOR KVELDEN:
Richard Bowers og  Fiffi Fon Tassel!

OG:
-Burlesque Fun`n`Games halloween style
-Best Costume competition
-Photo Booth
-Hanged Opera singer
-Sheet Ghost (lakenspøkelse) Polynese
-Dj`s and dance floors!

cc: 250,-

Mer info kommer. Følg eventen på Facebook – trykk HER

sept 092014
 

Sirin og Lise dro til London grytidlig lørdag morgen. Med seg i veska lå en lang ønskeliste fra dere kunder på hva dere vil kle dere i for høsten og vinteren.

Turen gikk først til Shoreditch hvor vi brukte hele dagen på jakt etter vintageskatter til butikken. Vi fant så mye fint! Det er alltid gøy å spise på Allstar Diner i Brick Lane. Der har de bowling og burgere. Moro og yummy! :)

På kvelden var det tid for show, denne gangen Proud Cabaret i Camden. Vi nøt en deilig 3-retters middag med champagne og vin. Og selvfølgelig show! Anbefales å gjøre på det varmeste.

 

Søndag startet London Edge messen, og vi var fulle av energi, og ivrige etter å komme i gang etter en full engelsk frokost.

Her er hele London Edge sett fra øverste plan, så dere skjønner vi hadde mye tråkking foran oss.

Business Design Center, IslingtonBusiness Design Center, Islington

 

Vi har funnet så mye fint til dere! Vi har shoppet masse hos Collectif, som vi vet dere elsker. Og her er vi sammen med hele gjengen (unntatt direktøren, som vi har fanget på et annet bilde).

Collectif-gjengen

 

Og her er noe av det fine vi har valgt :)

Etter en lang og hektisk shoppedag, dro vi rett til Proud Galleries i Camden, hvor London Edge og Collectif inviterte alle utstillere og kunder til en stor fest for å feire at messen nå har hatt 30 show! Og Manillusion har vært med på 20 av dem! Wow!

Proud Galleries er et helt fantastisk utested/konsertscene i lokalene til Camden Horse Hospital, som var aktivt rundt 1854. Hestebåsene er nå barer blant annet, og der hestene ble trent opp igjen er nå der konsertene holdes. Fantastisk stemning, og helt super fest med kjente DJ’s, band, dragartist og selvfølgelig burlesk danser. Se bare her:

 

Vi shoppet hos Daisy Dapper, Tatyana Boutique, Hell Bunny, Voodoo Vixen, Banned, Vanity Project og mange fler! Her er noen teasere, og oss vixens med skjønne leverandører! :)

 

Vi gleder oss så så mye til å viser dere alt når det kommer til butikken utover høsten og vinteren! :)

 

 

sept 042014
 

Vi gleder oss helt hinsides til helgen! Da reiser nemlig Lise og Sirin på innkjøpsreise. Vi skal finne høst og vinterklær for dere, og vi vil ha DITT innspill.

Her er bare et lite knippe av hva vi har å velge i mellom. Hva drømmer du om? Hva liker du? Hvilke farger? Hva savner du i butikken (alle butikker egentlig)? Få høre! Vi er lutter øre!

Følg med på Instagram i helgen, så legger vi ut teasere ;)

aug 202014
 

Kundekveld

Vi presenterer deilige, varme høstnyheter fra EMMY, kåper fra Hellbunny, og capri bukser fra Tarantula. Halleluja så mye lekkert!

Du får første plukk på alle nyhetene! Og vi gir deg 10% rabatt på alle nyhetene under kundekvelden.

Vi lanserer SMINKE! Vi har fått inn det kuleste og superretro merke innenfor sminke! Nemlig The Balm! Skjønnhet på 5 minutter – parabenfri, glutenfri, og selvfølgelig ikke testet på dyr. We love! The Balm Bilde 2

Til slutt vil vi anbefale inspirerende og skjønne Sandra sin blogg! Hun elsker vintage og retro, og Manillusion, og vi elsker henne! :)

Sandra

Bildet er tatt fra Sandras blogg.

HØSTSALG!!!

 Generelt  Kommentarer av
aug 162014
 

Høsten kom veldig brått på i år gitt. Vi reiser på innkjøp om et par ukers tid, og vi venter masse nyheter inn nå.

Sommeren skal pakkes vekk, og vi trenger å gjøre plass til varmere plagg som lanseres på Kundekvelden vår torsdag 22. august.

Så derfor selger vi ut sommerklærne til 25% rabatt, og HELE rockehjørnet til 50% rabatt!! Du kan gjøre ett kupp!

salgsplakat2014

Salget varer fra 16. august til 31. august – i nettbutikken og fra 16. august til 22. august i butikken.

Velkommen!

Throwback thursday

 Generelt  Kommentarer av
aug 142014
 

Da Lana Del Rey holdt konsert i Oslo i april i fjor, gjett hvor hun kjøpte kjoler a? Denne kjolen også, som hun hadde på seg under konserten i Oslo Spektrum.

Hun var en veldig søt, og ydmyk person, og det var en glede å ha henne i butikken. Selvom det var litt rart at hun hadde livvakter utenfor.

 

Festivalsommeren 2014

 Generelt  Kommentarer av
jul 142014
 

Norge bugner av festivaler av ymse slag, og framover ser vi fram til Slottsfjell, Notodden Bluesfestival, Måkeskrik, Øya og mange, mange fler. Aktiv i Oslo har en oversikt over alle.

Manillusion har de ultimate festivalplaggene for deg! Sjekk nettbutikken vår, eller stikk innom i sommer. Vi har aircondition og super service!

 

Shortskjørt med skjulte lommer! Perfekt for penger, mobil og leppestift, så slipper du veske.

 

Omslagsskjørt, minikjoler og playsuits. Perfekte over badedrakten eller bikinien.

 

Digge topper.

 

Og selvfølgelig den perfekte veska.

SOUR8024