sept 282015
 

Forrige uke dro butikksjef Lise og modell Tonje til Kjeller Flyplass med en diger ladning vakre antrekk fra Manillusion. Der møtte vi fotograf Hans Petter og veteranflyeier Anders med hans Piper L4J. Se på de fantastisk flotte bildene som H.P Skurdal tok av skjønne Miss Rockabully​. Sminke og hår har Miss Rockabully gjort selv. Vil du lære dette? Da bør du følge vårt Pinup Academy og delta på et kurs.

Her er noen snapshots Lise tok mens fotoshooten pågikk. Klikk på linken under for å se de fantastiske bildene. Bildene kan ikke brukes eller deles uten tillatelse fra både H.P Skurdal og Manillusion.

Her kan du se alle bildene som Hans Petter tok. H.P Skurdal

 Posted by at 09:42
sept 092015
 

Torsdag 10.9 lanseres første runde med høstnyheter. Denne gangen fra våre svenske designere Daisy Dapper og Emmy. Og litt strikket fra Collectif.

Hele dagen gir vi også 10% rabatt på hele butikken.

Velkommen!

 Posted by at 23:10
sept 032015
 

Favorittbutikken reiser på innkjøp til helgen, og vi vil ha innspill fra DEG på hva du ønsker deg mest av alt i verden for høst- og vintergarderoben.

Hva er dine favorittmerker?

Hva er favorittfargene dine?

Hva er favorittkjolen? Er den sving eller blyant? Ermer eller ikke? Krage, rund hals, dyp utringning? Vi vil gjerne vite det.

Her er noen bilder av høstnyheter som vi allerede vet kommer 😉

 Posted by at 17:13

Sommertid på Manillusion 2015

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for Sommertid på Manillusion 2015
jul 012015
 

god-sommer

Fra mandag 6. juli, til og med søndag 9. august har vi sommertid på Manillusion.

Åpningstidene våre er:

Mandag-Fredag: Kl. 12-18

Lørdag-Søndag: Kl. 12-16

Nettbutikken er alltid åpen :)

 Posted by at 13:32

Bli 17. mai-klar med Manillusion på 1-2-3-4-5

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for Bli 17. mai-klar med Manillusion på 1-2-3-4-5
mai 112015
 

Det nærmer seg den store dagen. Det er snart på tide å heise flagget og legge sprudlevannet til kjøling. Men før du kommer så langt, må jo antrekket på plass, ikke sant? Hvis du tenker å trekke i bunad, vet du helt sikkert hva du skal gjøre. Hvis du kunne tenke deg en 17.mai Manillusion style, er vi her for å hjelpe. Og her er fem ting vi anbefaler å ha på plass:

1: En kjole.

Du trenger en kjole som du kan være komfortabel i hele dagen. Gjerne en swingkjole, som er luftig rundt bena og gir plass til pølser og is. Om det er litt kjølig, så varmer et tyllskjørt og gir ekstra oOomff! til antrekket. Klikk her for å se alle kjolene vi har inne akkurat nå. Og her for tyllskjørtene våre.  Det kommer nyheter hver uke, så hold deg oppdatert på facebook og instagram, du finner oss der som Manillusion!

 

2: Noe over skuldrene.

Vi bor i Norge. Det er ikke så alt for mange dager i året det fungerer knirkefritt å gå med bare skuldre. Fortvil ikke. Vi har boleroer, eller sjælevarmere som de sier i Danmark, i alle regnbuens farger, som passer alle antrekk. Klikk her  for å se hva vi har liggende i nettbutikken.

Disse, for eksempel, er perfekte når du rett og slett skulle ønske at kjolen din hadde ermer. Variantene under er et lite hakk nærmere en jakke eller cardigan. Og blir det kjølig, så er en marineblå trenchcoat tingen! Denne preller regndråpene av på, den varmer og er elegant.

3: (Mai)blomster i håret.

Det er jo vår, er det ikke? Blomster i håret er prikken over i’en til antrekket, og gir et sommerlig, lystig inntrykk. Kom innom butikken for et bredt utvalg av festlige, glade greier til å ha i håret!

hårblomster

4: Flate sko.

17.mai blir en fort en dag med endel tråkking. Og selv om det føles helt fint med de nye pumpsene en time eller to, kan føttene lett begynne å klage når det lakker og lir. Og når føttene klager, da er det ingenting som er hyggelig. Vi har løsningen. Deilige flate sko som du kan ha i veska og finne frem når det kniper. Myke, fine og komfortable, så du kan bli glad igjen, fra føttene og oppover. Her finner du dem i nettbutikken.

Processed with Moldiv

5: En paraply. Just in case.

Ja, vi vil helst tenke positivt. Men har du med en paraply, kan du være helt sikker å at sola kommer til å skinne hele dagen. Og hvis det regner allerede når du drar hjemmefra, så er jo saken klar. Og paraplyen du bruker på nasjonaldagen, bør helst være litt fin, og ikke en reklameparaply fra narvesen, eller hva?

Ha en strålende feiring alle sammen! Og hvis du vil ha hjelp til å sette sammen det perfekte antrekket, så står vi alltid klare til å kle deg opp her i butikken!

 Posted by at 14:57

Bursdag bursdag bursdag!

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for Bursdag bursdag bursdag!
mai 062015
 

 

Manillusion ble 10 år lørdag 2. mai – det har du helt sikkert fått med deg :) Her er en liten stemningsrapport fra dagen. Foto av HL Foto (Helge Lund) , Sigurd Øyvang og Linda Serigstad

Vi vixens var våkne nesten før sola på lørdag, og løp ned til Manillusion for å ha morgenstunt. Fra kl. 9 til 10 var det nemlig halv pris på hele butikken!! Sånn så det ut!

 

Resten av dagen var det ellevill stemning i butikken. Butikksjef Lise og superpartner Tonje (aka Miss Rockabully) – eller Thelma & Louise, som vi kaller oss – pilte avgårde til Parkteateret for generalprøve og siste forberedelser til den store festen. Og vi var ikke alene. Backstage var det pinuper og Lady J i full gang med å få sminken på plass.

Kl. 19 brakte det løs. Inn på Parkteateret kom det nærmere 400 gjester! Det var stappa! Og her er hva de fikk oppleve :)

Først herlige pirat papegøye Poppe!

Showet ble åpnet med linedance av de herlige Ponderosa Sweethearts:

Så var det presentasjon av pinupene:

Den ble etterfulgt av fantastisk viftedans fra Devilinas School of Burlesque sine elever.

Etterfulgt av herlige Fifi von Tassel sin «Cupcake Wars»:

 

Miss Intoxica avsluttet burleskdelen med sin «Fylledame»:

Vi trakk lodd og 10 heldige vinnere får hente gave på Manillusion. Og etter det kåret dommerne tidenes første Miss Pinup Manillusion 2015.

Så var det duket for et forrykende musikalsk opplevelse med Lady J and her Bada Bing Band, etterfulgt av Hilde Louise og Silya.

Her er stemning fra publikum inne og utenfor Parkteateret:

 

Tusen takk av for at DU kom og feiret dagen og kvelden med oss! Vi gleder oss til fortsettelsen på Manillusion eventyret :)

Tusen takk til HL foto for nydelige bilder :)

 

 Posted by at 10:39

HALV PRIS fra kl 09 til 10 på lørdag!

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for HALV PRIS fra kl 09 til 10 på lørdag!
apr 302015
 

Lørdag 2. mai feirer vi 10 år! Og vi håper du vil feire med oss!

 Fra kl 09-10 kjører vi et superstunt og gir 50% rabatt på alt som henger i butikken. Tilbudet gjelder kun varene som henger i butikk og kun mellom kl 09 og 10 lørdag morgen.
Vi stenger mellom kl. 10og 12. Fra kl 10 gjelder ordinære priser.
Stuntet gjelder ikke nettbutikk eller varer som ligger på lager.
Insta_og_timeline_salg1

Kl 1200 henger vi ut masse nyheter, så stikker du innom i løpet av dagen kan du sikre deg din størrelse! Siden vi feirer 10 år, gir vi deg 10% på alt resten av dagen :)

Under ser du noen av lekkerbitene.

Jubileum_Nyheter

Kl 1200 åpner vi bursdagen, hvor vi gir bort en Manillusion penn, servietter fra Sourpuss og en herlig shoppingbag fra Collectif til alle som shopper hos oss så langt det rekker.

Vi har en selfievegg utenfor butikken –  hashtagger #manillusionbursdag @manillusion Vi håper du deler masse bilder fra den store dagen vår.

Kl 1900 åpner dørene til Jubileumsfesten på Parkteateret, rett over gaten for Manillusion. Her har vi pyntet med selfie-lounge (!) og kanskje dukker Poppe – papegøyen fra albumcoveret til Silya – opp. Vi har også våre egne fotografer som går rundt og knipser denne kvelden.

Monica Csango serverer nydelig bursdagskake. Dere kjenner sikkert Monica fra TV-serien «Kakekrigen», hvor hun hadde lekre antrekk fra Manillusion i hvert eneste program.

Showstart er kl. 2000.  Vi serverer Linedance, Pinup-konkurranse, burleske acts, live musikk og DJ som spiller opp til dans. Kjøp billett i dag, enten i butikken eller i nettbutikken. Billetten plukker du opp enten i butikken, eller i døra på festen. NB! Vi selger IKKE billetter i døra på Parkteateret!! Bestill HER i nettbutikken om du ikke rekker innom oss.

jubileumsposter

Tusen takk til alle dere herlige kunder som har handlet hos oss opp gjennom alle disse årene.

Vi håper dere liker Manillusion v.2015 og at vi møtes til flere deilige handleopplevelser! :)

VELKOMMEN!!

mar 272015
 

I forbindelse med 10-års jubileet til Manillusion skal vi ha en pinup konkurranse under festen på Parkteateret 2. mai.

Vi har fått overveldende mange deltakere til konkurransen, og trenger DIN hjelp til å velge 12 finalister, som skal annonseres 12. april. Fristen for å stemme går ut 1.4 kl. 2400!

Under er galleri med alle finalistene, merket med nummer. Klikk på bildet for å se navn og hele bildet og stemme. Stem på den/de du vil se på scenen 2. Mai. Din stemme teller! Du stemmer ved å legge din stemme under bilde(ne) du liker, i kommentarfeltet som ligger under hvert bilde. Du kan også stemme på www.instagram.com/manillusion

OBS! Vi tar ikke imot flere påmeldinger nå.

Manillusions jubileum!

Manillusions jubileum!

2. mai feirer vi med stor jubileumsfest på Parkteatret på Grunerløkka. Her blir det bursdagskake, live musikk, pinup konkurranse, linedance, burlesk show og dj som spiller opp til dans.

Billett til festen koster kr. 100,- og inkluderer lodd – vi har nemlig gavedryss fra flere av våre leverandører! Billettsalget starter rett over påske, og vil også legges ut i nettbutikken.

Håper vi ses!

Påsken 2015

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for Påsken 2015
mar 232015
 

Vi har disse åpningstidene i påsken:

30.3 og 31.3: kl. 11 -18

1.4 : kl. 11 – 15

2.4 og 3.4 : stengt

4.4: kl. 11 – 15

5.4 og 6.4 : stengt

Nettbutikken er alltid åpen, men pakker sendes ikke før 7.4.

 

påske

Vi lanserer Besamè Cosmetics og Emmy.

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for Vi lanserer Besamè Cosmetics og Emmy.
mar 072015
 

Vårnyhetene renner inn på Manillusion, og vi anbefaler deg å være raskt ute for å sikre deg skatter.

Emmy og Besamè Cosmetics lanseres denne helgen. Først ut er butikken vår herlige  på Grunerløkka i Oslo, så følger nettbutikken søndag kveld.

Vi veldig stolte av å være første butikk i Norge med Besamè Cosmetics – makeupen som er udødeliggjort i American Horror Story og Agent Carter. Besamè Cosmetics har reprodusert utseende, farger og glamour fra 30-40-tallet, og sminken er eksklusiv i kun noen utvalgte butikker i verden.

Lørdag lanserer vi EMMY-nyhetene. Først i butikken, så i nettbutikken søndag. Her kan du se herlighetene vi får inn:

 

Velkommen til en hyggelig handel! :)