nov 202017
 

Fancy Friday og gratis frakt!

Fredag 24. november herjer Black Friday i det ganske land. Vi synes ikke noe om det konseptet, men hallo – Fancy Friday dere!

Det er det hos oss hele fredagen!

Som alle andre Fancy Friday’s hos oss lanserer vi nyheter, serverer drikke og snop, gir 10% rabatt på HELE butikken – også nyhetene!

Så ta med alle du kjenner og shop julens antrekk, tilbehør og gaver! Vi har gavekort også – så blir venninna di happy! Velkommen skal du være!

frakt

 

Shopper du i nettbutikken gir vi deg GRATIS FRAKT!! Og du – vi legger ut nyhetene der også fredag!

Men sjekk allerede nå – nettbutikken er allerede oppdatert i dag med mengder av nyheter fra kjente og kjære merker som Collectif, Unique Vintage og fler.

Og for noen nyheter vi har til dere! Vi lanserer nemlig helt nye merker i butikken og landet!

Franske Von 50’s lager nydelige kjoler inspirert av haute couture fra svunne tider, Chanel, Mad Men, Hollywood.

Vi har et bittelite antall, så det lønner seg å komme tidlig.

Vi lanserer også Pretty Retro og House of Foxy – britisk retro mote med nydelig søm og detaljer. Se bare her.

 

 Posted by at 21:11
nov 062017
 

Det er godt å være ute i god tid, og vi kan hjelpe deg å sette sammen en finfin kalender.

Hva med en smykkekalender? Se bare her på utvalget av smykker. Velkommen innom så hjelper vi deg.

Stop Staring og Oslo Burlesque Festival

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for Stop Staring og Oslo Burlesque Festival
sep 262017
 

Fredag 29.9 er det endelig tid for å lansere første del av Stop Staring sin høstkolleksjon. Det er nydelige kjoler som er både hverdagsanvendelige og skikkelig feststemte. Som alltid fra Stop Staring – nydelig passform, lekre detaljer og masse stretch. Vi har tatt inn et begrenset antall, så vi anbefaler deg å være rask.

Vi serverer punch og gir deg 10% rabatt på ALT i butikken i disse timene.

Meld deg på kundearrangementet vårt HER.

 

 

Dessuten kommer Oslo Burlesque Festival og gir oss en liten smakebit på festivalen. Sett av datoen, for dette vil du ikke gå glipp av!

obf

Carina og Olav Andrè er ildsjelene bak festivalen, og bak seg har de tung erfaring i å lage show. Med seg har de ukjente og velkjente artister fra inn- og utland, i tillegg til happenings før- og etter showene. Festivalen er på Elsker og Vulkan Arena 19.-21. oktober. Les mer HER om festivalen – og kjøp billett HER!

 Posted by at 14:20

Ice Skater cardigan fra Emmy!

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for Ice Skater cardigan fra Emmy!
sep 182017
 

Vi har endelig de superpopulære cardiganene til Emmy i hus, og de løper ut døra på glade kunder. Denne høsten har vi rett og slett valgt ALLE fargene, fordi de er alle like fine, og matcher så mye av høst- og vintergarderoben, at det nesten er umulig å velge. De er i 100% ull, og bringer også sommergarderoben videre inn i høsten.

Emmy-cardiganene har blitt bloggernes favoritt, kundefavoritt og oss butikkvixens sin favoritt. Vi MÅ ha de, bare må ha de.

Flere av fargene er allerede utsolgt fra Emmy selv, så hva venter du på?

Her er fargene – hvilken liker du best?

 Posted by at 21:57

Supertorsdag 7.9 – 70% rabatt på salget!

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for Supertorsdag 7.9 – 70% rabatt på salget!
sep 062017
 

Det lønner seg å lese bloggen til Manillusion! Vi avslutter salget i morgen, torsdag 7.9 med 70% rabatt på alt som nå er på salg! Dette gjelder KUN i morgen. Og kun om du sier «jeg har lest bloggen!».

Processed with MOLDIV

Kundedag fredag 8.9

110325528-origpic-bfeec9Vi henger opp Emmy Design sin høstkolleksjon, med nydelige 40-talls inspirert nordisk retro. Emmy er spesielt kjent for sine cardigans og vi kan friste med alle fargene! Dessuten kommer lekkert høstnytt fra kundefavoritten Collectif og Hellbunny.

Vi serverer punch og gir deg 10% rabatt på alt i butikken. Også nyheter.

Høstlanseringen starter kl. 15 og vi avslutter kl. 19.

Velkommen!

 Posted by at 21:26

HURRA!!! SUPERSALG – 50%

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for HURRA!!! SUPERSALG – 50%
aug 182017
 

salgsplakat aug17

Det er snart tid for å lansere nyheter for høsten, og vi skal reise og kjøpe inn enda mer lekre nyheter.

Men før det trenger vi å lage plass, og til å gi DEG en sjangs til å få et drømmeplagg til nesten gi-bort-pris. Sommervarene skal ut!

Vi har nesten HELE salget på 50% rabatt, og alt badetøyet vårt i tillegg med 25% rabatt! Så nå kan du sikre deg tidløse kjoler, sko, vesker og badetøy til veldig gunstige priser.

Salget er både i butikken vår i Markveien 38 på Grunerløkka i Oslo, og i nettbutikken vår.

Her har du noen teasere for hva vi har på salget.

Summer edition – vi inviterer til lansering

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for Summer edition – vi inviterer til lansering
mai 312017
 

av Stop Staring og Retro by Jordash, i tillegg til flere godsaker fra Collectif. Du får førsteretten på alle de deilige nyhetene. Og du får 10% på alle varene i butikken under disse timene! Til og med nyhetene. WOW! Håper vi ses! 🙂

Ice Cream Party Dessert Party Facebook Event Cover

Her er en liten titt på hva vi lanserer denne dagen.

 Posted by at 09:10

Manillusion Fest 2017

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for Manillusion Fest 2017
mai 012017
 

Lørdag 29.4 var det endelig duket for den årlige Manillusion Festen, med pinupkonkurranse, band, burleske acts, DJ, sax og Poppe!

Tusen takk til alle som kom, til alle pinupene i konkurransen, stage kittens, dommerne, Gamla, Steinar Kallander, the Lucky Bullets, DJ Goodnight, July Sax, Manillusion vixens, Poppe, Are Knudsen og Louise Rio Wild!

Her er bilder fra kvelden. Om dere deler, så må dere kreditere fotografen @areknudsenphotography og @manillusion (og hashtagge også da). Om dere ønsker høyoppløselige bilder og retusjering, så kan dere kontakte fotografen. Tok dere bilder selv, så blir vi kjempeglad for å bli tagga. 🙂

Folk:

Pinup konkurransen i år var med en vri – nemlig talentkonkurranse, fordi vinneren fikk gullbillett til Miss Pinup International 2017, som går av stabelen i London i september, under London Tattoo Convention. Miss Novelty Starr ble Miss Pinup Manillusion 2017, og representerer Norge i den internasjonale finalen! Hurra!! Vi kommer til å fortsette med talentdelen for Miss Pinup Manillusion, fordi det var supergøy, og pinupene fikk vist fram talent og personlighet på en unik måte.

Fra England kom grunnleggeren og eieren av Miss Pinup UK, Miss Pinup Ireland og Miss Pinup International, Louise Rio Wild! Det var en glede å ha henne her, og tiden gikk så altfor fort. Hun rakk å jobbe på Manillusion, se Frognerparken og Løkka, dømme de flotte pinupene våre, og underholde oss med sitt burlesknummer «If life could be a dream».

Vil dere se livestream fra pinupkonkurransen? Sjekk her  for videos!

Her er bilder fra Pinup konkurransen:

Så var det tid for et skikkelig kult show av bandet the Lucky Bullets, utspøøring av pinupene,  og dansing til rytmene fra DJ Goodnight og July Sax:

Og endelig – finalen med burleske numre av Miss Chan Delier og Miss Rio Wild! Også kåring av Miss Pinup Manillusion 2017 – Novelty Starr!! Gratulerer til velfortjent seier – og masse lykke til i London i den internasjonale finalen!!

 Posted by at 15:53

BURSDAGSSTUNT! 50% RABATT PÅ ALT KL. 09-10

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for BURSDAGSSTUNT! 50% RABATT PÅ ALT KL. 09-10
apr 282017
 

Lørdag 29. april feirer vi 12 år! Og vi håper du vil feire med oss!

Fra kl 09-10 kjører vi et superstunt og gir 50% rabatt på alt som henger i butikken. Tilbudet gjelder kun varene som henger i butikk og kun mellom kl 09 og 10 lørdag morgen.

Vi stenger mellom kl. 10 og 11. Fra kl 11 gjelder ordinære priser.

Regler under stuntet:

Stuntet gjelder ikke nettbutikk eller varer som ligger på lager. Vi fyller ikke på varer under denne timen – så det gjelder kun varer som er ute i butikken. Noe henger det også kun èn av ute. Hver kunde får kun 5 minutter i prøverommet – slik at flest mulig får anledning til å prøve klær. Vi låser butikkdøra og stenger prøverommene  kl. 10, da må du stå i kassekø for å kunne avslutte kjøpet. Det er lurt å være tidlig ute! Førstemann til godsakene!! 🙂
Insta_og_timeline_salg1

Kl 1100 henger vi ut masse nyheter, så stikker du innom i løpet av dagen kan du sikre deg din størrelse! Kan du vise fram billett til Manillusion Festen, så gir vi deg 12% bursdagsrabatt på valgfri vare! 

Under ser du noen av lekkerbitene.

 

Kl 1100 åpner vi som vanlig. Denne lørdagen stenger vi kl. 1600 for å gjøre oss klare til FEST!

Vi har en selfievegg utenfor butikken –  hashtagger #manillusionbursdag @manillusion Vi håper du deler masse bilder fra den store dagen vår.

Kl 1800 åpner dørene til Manillusion festen på Gamla, rett ved Stortovets Gjestgiveri i Grensen. Her har vi pyntet med fotovegg, som også kan brukes som selfievegg utover kvelden. Mellom kl. 18 og 19 kan du bli knipset med verdens skjønneste papegøye – Poppe – (papegøyen fra albumcoveret til Silya). Fotografen vår er Are Knudsen. Vi håper også at du tar masse bilder og videoer under kvelden og deler på nett. Husk #manillusion da 🙂 Vi har kun en kreditert fotograf – Are Knudsen, ingen andre har tillatelse til å knipse med proft utstyr. Mobilkamera er ok.

Showstart er kl. 1900.  Vi serverer Pinup-konkurranse, burleske acts, live musikk og DJ som spiller opp til dans. Billetten kjøper du enten i butikken, eller i døra på festen.  Billett i butikken koster kr. 220,-, og kr. 250,- i døra på Gamla. Har du bestilt billett i nettbutikken – så er ordrebekreftelsen din billett. Har du kjøpt i butikken, så er kassekvitteringen din billett. Vi kan ikke ta ansvar for billetter som ikke er tatt med.

NB! Det er IKKE betjent garderobe på Gamla, kun et stativ med hengere. Men det er meldt pent vær, og vi håper på digge timer inne og ute. Gamla har en super bar, sitteplasser til mange, og kort avstand til trikker, busser, tog osv.

nyplakat

 

Tusen takk til alle dere herlige kunder som har handlet hos oss opp gjennom alle disse årene.

Vi håper dere liker Manillusion v.2017 og at vi møtes til flere deilige handleopplevelser! :)

VELKOMMEN!!

 Posted by at 18:00

Er du vår nye helge-vixen?

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for Er du vår nye helge-vixen?
apr 032017
 

Vi tilbyr et engasjement fra 1.5-1.8 i første omgang, med mulighet for forlengelse. Arbeidstid settes av ass. butikksjef, men fortrinnsvis lørdager og søndager, samt ringe til ved behov.

IMG_7676

Butikken i Markveien går nå inn i sin mest hektiske periode – og vi søker en arbeidssom, retrointeressert vixen til hektiske helger i den fine butikken vår.

Vi kan tilby:
En morsom jobb i landets kuleste klesbutikk med de fineste medarbeidere, kunder og varer, og varierte og utfordrende oppgaver som:

-Salg salg salg
-Vareplassering og varerydding
-Annet som vi lærer deg
-Vi tilbyr timeslønn ihht tariffer og gode rabatter på varer

Krav til deg som vil søke:

-Retro interesse – du liker å være «pinup» og går gjerne daglig i retroklær, med sminke og hår på plass
-Butikkerfaring
-Kunnskaper om retro mote og retrokultur
-Respekt for alle mennesker, aldre, kropper og legninger
-Serviceinnstilt
-Salgsorientert
-Markedsorientert
-Pålitelig og arbeidssom (det er skikkelige hektiske dager hos oss – så du må takle stress og folkemengder)
-God på alle sosiale medier – vi markedsfører oss der vi kan
Søknader med CV, referanser og bilde sendes til marked@manillusion.no. Søknadsfrist 20.4.

Aktuelle medarbeidere vil innkalles til intervju, en liten test av dine kunnskaper og egenskaper, og oppstart umiddelbart.

 Posted by at 12:27