apr 092014
 

Vil du bli ny? Vil du bli pudret av oss på Manillusion? Få sminke, hårstyling og klær verdt tusenvis av kroner?

Cecilie ble ny hos Trinny & Susannah i 2011, med kjole og korsett fra Manillusion

Cecilie ble ny hos Trinny & Susannah i 2011, med kjole og korsett fra Manillusion

Vi gir deg total makeover! I forbindelse med feiring av vår 9-års bursdag som butikk, sparker vi i gang en fantastisk konkurranse.

Miss Rockabully er en fantastisk makeup-artist, pinup-entusiast og blogger, og vil sminke deg og style håret ditt, og vi på Manillusion, selveste kjolehimmelen vil kle deg opp til du ser ut som en drømmevixen.

 

Klærne får du til og med beholde!

Vi knipser før og etter-bilde til en artikkel her på bloggen, og vil selvfølgelig dele bilder på våre sosiale medier. Det må du gjøre også ;)

Hva skal du så gjøre for å kunne vinne?

1. Du må sende en mail til oss – marked@manillusion.no, merk mailen «makeover» – hvor du sier hvorfor akkurat du vil vinne. Du må legge ved et bilde av deg selv, samt størrelsen og høyden din, og link til din Facebook og Instagram-profil.

2. Du må dele bilde av denne konkurransen, og linke til oss på Facebook og Instagram, og invitere vennene dine til å bli fans.  Hashtag oss på Instagram med #manillusion #konkurranse #missrockabully, @missrockabully og @manillusion. Du må være fan av oss på Facebook og Instagram. Her er Facebook-sidene til Miss Rockabully    og Manillusion

3. Du må kunne delta på  bursdagen vår i butikken vår på Grûnerløkka 2. mai kl. 15-19

4. Konkurransen avsluttes 25.4

Del konkurransen med alle du kjenner!

bursdag

Vi har laget arrangement på Facebook. Klikk på bildet for å følge med på hva som skjer på bursdagen vår.

 

Lykke til!

mar 312014
 

I skrivende stund er gatene på Grûnerløkka feid, sola skinner og i butikken bugner det av vårnytt nå. Vi har 10 nye kjoler fra Emmy, Stop Staring og Bettie Page, og flere kommer det hver uke framover.

Leser du bloggen vår? Ta et print av siden, del på Instagram eller Facebook – så gir vi deg 10% på ALT i butikken!

Vårkjoler i fleng!

Vi har også fått inn flotte svingskjørt og mange fine topper og bluser.

Alt du trenger av tilbehør har vi også. Strømper, hårblomster, , solbriller, skjerf og vesker.

Velkommen inn til oss for en hyggelig handel!

feb 112014
 

Førstkommende fredag og lørdag er det duket for tidenes forestilling i Kulturkirken Jakob nederst på Grûnerløkka i Oslo.

Midnight Burlesqu

Mari Sletten og hennes 12 mann/kvinne-ensemble i Midnight Burlesque har satt sammen en teaterforestilling i burlesk ånd, og lover 2 timer spekket med dans, sang og akrobatikk.

Det blir selvfølgelig pupperisting og fjærdans, komikk, forførelse og wowing. Midnight Burlesque deg muligheten til å drømme deg vekk fra regn og mørke, til et forførende og fortryllende eksotisk paradis. Men velg dine drømmer med omhu… Det er duket for en spektakulær aften med burlesque comique, dans exotique, glitter, glamour og frekk frukt i alle farger.

Sjekk billettservice for billetter til Le Comique Tropique Exotique og nyt synet av ekte kvinns og menn!

Har du billett – så får du 10% rabatt hos oss ved fremvisning av billett. Kom og kjøp antrekk! Kjoler, tassels, undertøy – vi har det du trenger! Gjelder til og med lørdag 15.2. Kle deg opp! Ta fram din indre Dita von Teese og vær med på show!

Her er noen smakebilder fra tidligere forestillinger og happenings, så kommer du i stemning- enjoy!

feb 052014
 

Sjefen sjøl, Lise, tok med seg vixen Maren til London for å jakte på skatter til Manillusion for vår og sommer.

Vi startet turen med å stå opp midt på natta, for å rekke morgenflyet til London. Men blide, det var vi!

Blide morgenfugler Etter å ha kommet fram til sol og mildere vær, sjekket vi raskt inn på hotellet i Kensington, før vi ilte avsted til Shoreditch hvor vi shoppet vintageskatter til dere. At vi kan shoppe er det liten tvil om, men vi måtte stoppe for påfyll av energi i form at deilig mat på Allstar Diner midt i Brick Lane. Der har de supergode cocktails også. Vi anbefaler.

Fulle av energi shoppet vi videre, og dro avgårde med alle handleposene til kveldens store happening, middag og burleskshow på Proud Cabaret i City. Vi ble ledet gjennom showet av den fantastiske Joe Morose, og fikk se nydelige show av blant annet Beau Rocks og Sophia St. Villier. Det var utrolig gøy! Anbefales varmt.

Søndag startet London Edge innkjøpsmessen, og vi var ivrige etter å finne nytt. Vi har funnet så masse fint, og håper dere vil like alt som kommer like godt som vi gjør.

jan 222014
 

Om en drøy uke reiser Lise og Maren til London for å shoppe inn vår- og sommerkolleksjoner fra mange av våre leverandører. Vi gleder oss som småjenter på julaften til å se hva for spennende nytt som skal vises fram.

Men Manillusion ville ikke vært om det ikke var for akkurat DEG som støtter oss, og shopper hos oss. Så vi vil vite hva du ønsker deg mest av alt til solrike dager, og kanskje litt kjølige kvelder.

Vi vet jo at dere elsker kjoler, men hva slags kjoler?  Lange, korte, vide, smale? Med eller uten ermer? Hvilke farger og mønstre?

Er det noe du savner? Noe du sliter med å finne andre steder, og som du synes ville passet inn hos oss?

Rop ut!

Her er en bitteliten sniktitt på noe av det som kanskje kommer ;)

Salgsinnspurt!

 Generelt  Kommentarer av
jan 202014
 

Januarsalg

Det er siste uka med salg her på Manillusion. 26.1 er siste dagen vi har salg, og hvilket fantastisk salg det har vært og er. Hele 50% rabatt – altså halv pris – på en mengde varer. Når salget er over så får alt full pris igjen. Noen varer pakker vi ned også. Så jeg synes at du absolutt skal komme innom oss på Løkka eller nett denne uka.

Vi selger denne uka til halv pris:

- alle bukser

- mange kåper

- alt undertøy og korsetter, shapewear og burlesk

- alle sko og støvler

Herregud, sier vi bare. Det er så mye å spare!

Her er noen av godbitene som fortsatt er igjen. Alle finner du her!

Burlesquilicious!

 Events, Generelt  Kommentarer av
jan 102014
 

Det feier en burlesk vind over landet, takket være Dita von Teese som slo seg opp som burleskartist da hun var gift med Marilyn Manson for noen år siden.

Jeg husker veldig godt den dagen «The Fleshoticas» skulle debutere, og kom innom den aller første Manillusion butikken på Majorstua, for å spørre pent om sponsing til antrekk. Siden jeg ikke hadde sett dette i Norge før, og la meg være dønn ærlig, jentene var helt uimotståelige skjønne, så sa jeg JA uten å mukke. Showet ble holdt på Gamla, samtidig som advokatforeningen hadde fredagspilsen sin der. Det ble en veldig morsom forsamling av advokater og rockabilly-retro-goth-folk. Jeg hadde på meg lakkorsett og pinstripet skjørt, og ble spurt om jeg var rockestjerne. Åh, det levde jeg lenge på. Uansett – jentene kom på scenen, og resten er historie, som man sier. Caroline er nå rockestjerne med eget band, Lena er burleskstjerne på Sicilia, og Mari er burleskmama i Oslo, hvor hun holder DeViLinas Burleskskole. Fantastisk, ikke sant?

Nå skal Burleskskolen holde juletrefest på Dattera til Hagen førstkommende søndag, 12. januar fra kl. 17 til 23. Det blir en veldig annerledes og voksen juletrefest med polkashots, pupperisting og annen moro. Du møter elever og Mama Burlesk, og alle oss fansa, så kom kom kom. Manillusion gir bort et gavekort på kr. 300,- til en heldiggris.

Vi får jo aldri nok av burlesk, så lykken er stor over det store showet som settes opp på Christiania Teater 14. og 15. februar – nemlig Midnight Burlesque: Comique Le Tropique Exotique. Det er duket for en spektakulær aften med burlesque comique, dans exotique, glitter, glamour og frekk frukt i alle farger. Den ferskeste frukten i fatet er Dedressed Darlings! Den sjarmerende duoen er vinnerne av forrige arrangements nykommer-konkurranse, og bringer til bordet sugar and s’ass… Midnight Burlesque serverer en krydret blanding av dans, teater, vovethet og sjarme. Tolv artister, to timers fyrverkeri! Les alt om showet her.

Show på Christiania Teater 14. og 15. februar. Billetter kan kjøpes på Billettservice.

Show på Christiania Teater 14. og 15. februar. Billetter kan kjøpes på Billettservice.

jan 092014
 

Det er januar, og de aller fleste av oss føler oss tunge og dvaske etter en laaaang juleferie spekket med deilig mat og mye sofakos.

Akkurat nå er treningssenterne overfylt av nyttårsforsetter. Svetten renner og skippertakene ror for harde livet.

Men, det behøver da ikke å være vanskelig å få en glatt og fin figur. Neida, på Manillusion kan du få deg shapewear, eller figurformere av forskjellige slag – og det til HALV pris nå. Salget varer til 26. januar, så løp (eller klikk) deg til Manillusion nå.

jan 062014
 

Januarsalg

Vi tømmer lageret!

Nå kan du gjøre kupp på Manillusion. Vi selger unna massevis av skatter og godsaker til halv pris! Så kom og spar masse!

Alle sko og støvler, bukser, shapewear og korsetter, i tillegg til masse kjoler, skjørt, topper, jakker og kåper.

Vi anbefaler deg å følge med oss i nettbutikken, Instagram og Facebook. Salget kan forandre seg og nye ting kan legges inn etter hvert som lageret tømmes.

Velkommen innom til SUPERSALG!