feb 192018
 

Februar er vår store innkjøpsmåned, og det startet med en herlig tur til London og innkjøpsmessa London Edge. Her møter vi gamle og nye leverandører, henter inspirasjon, og tømmer butikklommeboka 🙂

Denne gangen reiste Lise, Stine og Linnea. Vi stod opp kl. 03 på natta til lørdag, for å rekke flyet kl. 0730. Sjekk så glamorøse vi klarer å se ut a.
IMG_20180210_071659_preview

Lørdagen bruker vi alltid til egenpleie, som inkluderer mye mat, drikke og shopping. Her kommer våre favorittsteder i London, og vi rekker aldri alt på en tur, men heldigvis reiser vi 2 ganger i året.

Brick Lane – denne gata er full av vintagebutikker, og vi starter på toppen og jobber oss nedover. Favoritter er Rokit, Beyond Retro, Absolute Vintage m.fl.
Allstar Diner – ligger flere steder i London, men vi har bare vært på den i Brick Lane. Burgere, cocktails og bowling. Det er lunsjen sin det.
Andre steder vi liker å shoppe er Holloway Road – der ligger nemlig Vivian of Holloway, kjent for kjoler, bukser og gypsytopper. Lenger ned i gata ligger en liten vintagebutikk full av skatter, som dukker, speil, møbler og mer.
Camden – der finner du en diger Collectif butikk, masse fine kles- og skobutikker, matmarked og burleskklubb. Vi digger å spise lunsj på Cuba Cafe midt i Camden Lock. Digge drinker og nachos. Mmm.
Soho/Convent Garden – her finner du Revival Retro (en liten gåtur fra Oxford Street), Rokit, Beyond Retro, og Primark (for de som holder det ut). Lunsj her – absolutt Sketch for Afternoon Tea! En opplevelse av dimensjoner. Cocktails, te, snitter, scones og fantastisk innredde rom og toaletter!! En caesarsalat på Cafe Royal Hotel i Regent Street er også å anbefale. Vi bomma på Afternoon Tea der, men havnet i 2. etasje hvor de har en nydelig restaurant. Toalettet der har det beste selfielyset 😉 Honorable mentions til Dishoom på Kings Cross – indisk streetfood med fyldig cocktailmeny, Proud Cabaret – burleskklubb 2 steder i London med 3-retters middag og show. Alltid like gøy. Neals Yard – superkoselig smug.
Lørdagen endte vi opp på Cahoots, en fantastisk bar i Soho, som er en nedlagt togstasjon. Stasjonen ble stengt i 1948, så alt der nede er 40-talls. Drinkene er nydelige, smårettene namnam, popcorn i lange baner og så hyggelig stemning at vi godt kunne sittet der hele kvelden. Dessverre får man bare 2 timer der. 🙁 Men det var greit, for vi hadde hotellrom med badekar, og badekuler fra Lush som vi lengtet etter å bruke. Etter en lang dag på bena, men både mette og litt beruset på livet, la vi oss med hårruller på hodet og et smil om munnen.

 

 

Søndagen var det endelig messe, og det kiler faktisk i magen hver eneste gang. Det er så spennende! Hvem er der? Hva har de designet denne gangen? Vi ble veldig gira over så mange kolleksjoner, og har plukket det vi likte aller best. Vi kan love dere Miss Candyfloss, Collectif, Voodoo Vixen, Banned, House of Foxy, Pretty Retro, Unique Vintage, Seamstress of Bloomsbury, Retrospec’d, Bow and Crossbones, Lady Lucks hairflowers og mer. Bare å glede seg til våren og sommeren på Manillusion.

Her er et lite knippe av hva og hvem vi så på messa.

Januarsalget er i gang!

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for Januarsalget er i gang!
jan 042018
 

salgsplakat2018

Velkommen til JANUARSALG hos Manillusion. Vi rydder plass til alle vårnyhetene som kommer etter salget, så nå kan du gjøre et kupp!

Vi tilbyr fra 10% til 70% på en rekke utvalgte varer.

I en begrenset periode gir vi deg 25% rabatt på ALLE topper, cardigans, bukser, badetøy, skjørt, sminke, undertøy, vesker, belter, hårblomster og solbriller. 10% rabatt på ALLE jakker og kåper.

 

 Posted by at 08:07

24. november er det Fancy Friday på Manillusion

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for 24. november er det Fancy Friday på Manillusion
nov 202017
 

Fancy Friday og gratis frakt!

Fredag 24. november herjer Black Friday i det ganske land. Vi synes ikke noe om det konseptet, men hallo – Fancy Friday dere!

Det er det hos oss hele fredagen!

Som alle andre Fancy Friday’s hos oss lanserer vi nyheter, serverer drikke og snop, gir 10% rabatt på HELE butikken – også nyhetene!

Så ta med alle du kjenner og shop julens antrekk, tilbehør og gaver! Vi har gavekort også – så blir venninna di happy! Velkommen skal du være!

frakt

 

Shopper du i nettbutikken gir vi deg GRATIS FRAKT!! Og du – vi legger ut nyhetene der også fredag!

Men sjekk allerede nå – nettbutikken er allerede oppdatert i dag med mengder av nyheter fra kjente og kjære merker som Collectif, Unique Vintage og fler.

Og for noen nyheter vi har til dere! Vi lanserer nemlig helt nye merker i butikken og landet!

Franske Von 50’s lager nydelige kjoler inspirert av haute couture fra svunne tider, Chanel, Mad Men, Hollywood.

Vi har et bittelite antall, så det lønner seg å komme tidlig.

Vi lanserer også Pretty Retro og House of Foxy – britisk retro mote med nydelig søm og detaljer. Se bare her.

 

 Posted by at 21:11

Julekalender

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for Julekalender
nov 062017
 

Det er godt å være ute i god tid, og vi kan hjelpe deg å sette sammen en finfin kalender.

Hva med en smykkekalender? Se bare her på utvalget av smykker. Velkommen innom så hjelper vi deg.

Stop Staring og Oslo Burlesque Festival

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for Stop Staring og Oslo Burlesque Festival
sep 262017
 

Fredag 29.9 er det endelig tid for å lansere første del av Stop Staring sin høstkolleksjon. Det er nydelige kjoler som er både hverdagsanvendelige og skikkelig feststemte. Som alltid fra Stop Staring – nydelig passform, lekre detaljer og masse stretch. Vi har tatt inn et begrenset antall, så vi anbefaler deg å være rask.

Vi serverer punch og gir deg 10% rabatt på ALT i butikken i disse timene.

Meld deg på kundearrangementet vårt HER.

 

 

Dessuten kommer Oslo Burlesque Festival og gir oss en liten smakebit på festivalen. Sett av datoen, for dette vil du ikke gå glipp av!

obf

Carina og Olav Andrè er ildsjelene bak festivalen, og bak seg har de tung erfaring i å lage show. Med seg har de ukjente og velkjente artister fra inn- og utland, i tillegg til happenings før- og etter showene. Festivalen er på Elsker og Vulkan Arena 19.-21. oktober. Les mer HER om festivalen – og kjøp billett HER!

 Posted by at 14:20

Ice Skater cardigan fra Emmy!

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for Ice Skater cardigan fra Emmy!
sep 182017
 

Vi har endelig de superpopulære cardiganene til Emmy i hus, og de løper ut døra på glade kunder. Denne høsten har vi rett og slett valgt ALLE fargene, fordi de er alle like fine, og matcher så mye av høst- og vintergarderoben, at det nesten er umulig å velge. De er i 100% ull, og bringer også sommergarderoben videre inn i høsten.

Emmy-cardiganene har blitt bloggernes favoritt, kundefavoritt og oss butikkvixens sin favoritt. Vi MÅ ha de, bare må ha de.

Flere av fargene er allerede utsolgt fra Emmy selv, så hva venter du på?

Her er fargene – hvilken liker du best?

 Posted by at 21:57

Supertorsdag 7.9 – 70% rabatt på salget!

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for Supertorsdag 7.9 – 70% rabatt på salget!
sep 062017
 

Det lønner seg å lese bloggen til Manillusion! Vi avslutter salget i morgen, torsdag 7.9 med 70% rabatt på alt som nå er på salg! Dette gjelder KUN i morgen. Og kun om du sier «jeg har lest bloggen!».

Processed with MOLDIV

Kundedag fredag 8.9

110325528-origpic-bfeec9Vi henger opp Emmy Design sin høstkolleksjon, med nydelige 40-talls inspirert nordisk retro. Emmy er spesielt kjent for sine cardigans og vi kan friste med alle fargene! Dessuten kommer lekkert høstnytt fra kundefavoritten Collectif og Hellbunny.

Vi serverer punch og gir deg 10% rabatt på alt i butikken. Også nyheter.

Høstlanseringen starter kl. 15 og vi avslutter kl. 19.

Velkommen!

 Posted by at 21:26

HURRA!!! SUPERSALG – 50%

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for HURRA!!! SUPERSALG – 50%
aug 182017
 

salgsplakat aug17

Det er snart tid for å lansere nyheter for høsten, og vi skal reise og kjøpe inn enda mer lekre nyheter.

Men før det trenger vi å lage plass, og til å gi DEG en sjangs til å få et drømmeplagg til nesten gi-bort-pris. Sommervarene skal ut!

Vi har nesten HELE salget på 50% rabatt, og alt badetøyet vårt i tillegg med 25% rabatt! Så nå kan du sikre deg tidløse kjoler, sko, vesker og badetøy til veldig gunstige priser.

Salget er både i butikken vår i Markveien 38 på Grunerløkka i Oslo, og i nettbutikken vår.

Her har du noen teasere for hva vi har på salget.

Summer edition – vi inviterer til lansering

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for Summer edition – vi inviterer til lansering
mai 312017
 

av Stop Staring og Retro by Jordash, i tillegg til flere godsaker fra Collectif. Du får førsteretten på alle de deilige nyhetene. Og du får 10% på alle varene i butikken under disse timene! Til og med nyhetene. WOW! Håper vi ses! 🙂

Ice Cream Party Dessert Party Facebook Event Cover

Her er en liten titt på hva vi lanserer denne dagen.

 Posted by at 09:10

Manillusion Fest 2017

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for Manillusion Fest 2017
mai 012017
 

Lørdag 29.4 var det endelig duket for den årlige Manillusion Festen, med pinupkonkurranse, band, burleske acts, DJ, sax og Poppe!

Tusen takk til alle som kom, til alle pinupene i konkurransen, stage kittens, dommerne, Gamla, Steinar Kallander, the Lucky Bullets, DJ Goodnight, July Sax, Manillusion vixens, Poppe, Are Knudsen og Louise Rio Wild!

Her er bilder fra kvelden. Om dere deler, så må dere kreditere fotografen @areknudsenphotography og @manillusion (og hashtagge også da). Om dere ønsker høyoppløselige bilder og retusjering, så kan dere kontakte fotografen. Tok dere bilder selv, så blir vi kjempeglad for å bli tagga. 🙂

Folk:

Pinup konkurransen i år var med en vri – nemlig talentkonkurranse, fordi vinneren fikk gullbillett til Miss Pinup International 2017, som går av stabelen i London i september, under London Tattoo Convention. Miss Novelty Starr ble Miss Pinup Manillusion 2017, og representerer Norge i den internasjonale finalen! Hurra!! Vi kommer til å fortsette med talentdelen for Miss Pinup Manillusion, fordi det var supergøy, og pinupene fikk vist fram talent og personlighet på en unik måte.

Fra England kom grunnleggeren og eieren av Miss Pinup UK, Miss Pinup Ireland og Miss Pinup International, Louise Rio Wild! Det var en glede å ha henne her, og tiden gikk så altfor fort. Hun rakk å jobbe på Manillusion, se Frognerparken og Løkka, dømme de flotte pinupene våre, og underholde oss med sitt burlesknummer «If life could be a dream».

Vil dere se livestream fra pinupkonkurransen? Sjekk her  for videos!

Her er bilder fra Pinup konkurransen:

Så var det tid for et skikkelig kult show av bandet the Lucky Bullets, utspøøring av pinupene,  og dansing til rytmene fra DJ Goodnight og July Sax:

Og endelig – finalen med burleske numre av Miss Chan Delier og Miss Rio Wild! Også kåring av Miss Pinup Manillusion 2017 – Novelty Starr!! Gratulerer til velfortjent seier – og masse lykke til i London i den internasjonale finalen!!

 Posted by at 15:53