jul 142014
 

Norge bugner av festivaler av ymse slag, og framover ser vi fram til Slottsfjell, Notodden Bluesfestival, Måkeskrik, Øya og mange, mange fler. Aktiv i Oslo har en oversikt over alle.

Manillusion har de ultimate festivalplaggene for deg! Sjekk nettbutikken vår, eller stikk innom i sommer. Vi har aircondition og super service!

 

Shortskjørt med skjulte lommer! Perfekt for penger, mobil og leppestift, så slipper du veske.

 

Omslagsskjørt, minikjoler og playsuits. Perfekte over badedrakten eller bikinien.

 

Digge topper.

 

Og selvfølgelig den perfekte veska.

SOUR8024

jul 042014
 

Det finnes et sted i Norge hvor det årlig skjer et 4 dager langt eventyr, der alt er i Amerikansk ånd. Stedet er Vanse,  et tettsted på Lista-halvøyen, i Farsund kommune i Vest-Agder. Normalt bor det rundt 2000 mennesker her, men under festivaldagene flerdobles dette tallet.

Tettstedet har stor tilknytting til USA fordi mange av innbyggerne emigrerte til USA, hovedsakelig mellom 1825 og 1975. Mange kom også tilbake igjen, og tok med seg masse amerikanske varer tilbake, slik som klærhvitevarer og møbler.

På Lista blandes norsk og amerikansk i en herlig milkshake, og man kaller bagasjerommet på bilen for «trunken» (ikke rart den store butikken i Vanse heter Trunken Department Store), de heter Carol og Clifford, går ut med garbissen (søpla) og er stadig vekk confjusa (forvirra). Husene langs Route 8 er så fantastisk vakre,  at vi fikk lyst til å kjøpe alle sammen, for å leve «the American Dream».

Butikkeier Lise, og syngedame Jorunn, aka Lady J,  fikk være med sin gode venninne Tonje, aka Miss Rockabully, som hadde ramlet innom stedet i fjor. Hun forelsket seg pladask, og har snakket varmt om dette i et år.

American Festival 2014

Så vi skapte et Thelma & Louise-inspirert eventyr, hvor jeg (Lise) er selvskreven Louise, og Miss Rockabully stilte som Thelma i en lekker Thunderbird 62-modell, så kjørte vi alle noenogførti milene fra Oslo, for å oppleve dette eventyret som American Festival er.

Vi var selvfølgelig ulastelig antrukket i Manillusion-antrekk hver dag, og levde ut pinuplivet med sightseeing, linedance, shopping, burgers og Lista Fyr.

Vi skapte oppmerksomhet med vår snuppete pinupstil, og ble intervjuet og knipset både til høyre og venstre hvor enn vi gikk.

Les om årets festival i Agder Avisen her.

Sjekk denne Youtube-videoen av årets parade, og se ca. 2.30 inn i videoen for pinups fra Oslo og Notodden.

Hobbyfotograf Melsnes tok noen flotte bilder av oss i «Brooklyn Apartment» som ligger i 2. etasje over 8th Avenue Diner. Vi er så takknemlige og rørte over den tiden vi hadde sammen. Se så nydelige bilder han tok av oss:

Kan ikke få rost stedet, festivalen, det vakre landskapet og de utrolig hyggelige folka nok. Dra dit neste år du også!

Turen hjem var like eventyrlig som turen dit, og vi fikk til og med en punktering, veldig Thelma & Louise. En galant trønder med kone stoppet etter at vi veivet med armer og ben og blunket til bilene. Han skiftet dekk på Cherry Fire, som vi navnga Thunderbirden, og vi kunne kjøre videre, med enda mer roser i kinna.

Her er et herlig knippe bilder fra turen tatt av Lise, Tonje og Jorunn:

 

 

 

jun 302014
 

Side2 sin redaktør, Ingeborg Heldal, har skrevet sin topp 3 liste over favorittbutikker i Oslo, og det er da en sabla eksklusiv liste VI fikk være med på. Her er vi i godt selskap med våre vennskapsbutikker Frøken Dianas Salonger i Markveien og HEVN i Torggata.

Vi er uendelig stolte og krye!

Dette skriver Side2 om oss:

MANILLUSION, Thorvald Meyersgate 44B:

- Blir ikke uten grunn kalt kjolehimmelen. Her kan alle, uansett fasong og størrelse finne drømmekjolen. Stort utvalg, dyktig, superhyggelig betjening og kjoler i retro, 50s, rockabilly, pinup, glamour-stil. Godteributikk for deg som liker kjoler! Søsteren min giftet seg i en kjole herfra.

Kjolehimmelen

Kjolehimmelen

Hele artikkelen kan du lese her.

 

 

 

 Posted by at 23:34
mai 122014
 

Det nærmer seg den store dagen. Det er snart på tide å heise flagget og legge sprudlevannet til kjøling. Men før du kommer så langt, må jo antrekket på plass, ikke sant? Hvis du tenker å trekke i bunad, vet du helt sikkert hva du skal gjøre. Hvis du kunne tenke deg en 17.mai Manillusion style, er vi her for å hjelpe. Og her er fem ting vi anbefaler å ha på plass:

1: En kjole.

Du trenger en kjole som du kan være komfortabel i hele dagen. Gjerne en swingkjole, eller en buksekjole, som er luftig rundt bena og gir plass til pølser og is. Klikk her for å se alle kjolene vi har inne akkurat nå. Det kommer nyheter hver uke, så hold deg oppdatert på facebook og instagram, du finner oss der som Manillusion!

Kjoleinspirasjon Kjoleinspirasjon

 

2: Noe over skuldrene.

Vi bor i Norge. Det er ikke så alt for mange dager i året det fungerer knirkefritt å gå med bare skuldre. Fortvil ikke. Vi har boleroer, eller sjælevarmere som de sier i Danmark, i alle regnbuens farger, som passer alle antrekk. Klikk her  for å se hva vi har liggende i nettbutikken.

Disse, for eksempel, er perfekte når du rett og slett skulle ønske at kjolen din hadde ermer. Variantene under er et lite hakk nærmere en jakke eller cardigan.

Boleroer

3: (Mai)blomster i håret.

Det er jo vår, er det ikke? Blomster i håret er prikken over i’en til antrekket, og gir et sommerlig, lystig inntrykk. Kom innom butikken for et bredt utvalg av festlige, glade greier til å ha i håret!

hårblomster

4: Veskesko.

17.mai blir en fort en dag med endel tråkking. Og selv om det føles helt fint med de nye pumpsene en time eller to, kan føttene lett begynne å klage når det lakker og lir. Og når føttene klager, da er det ingenting som er hyggelig. Vi har løsningen. Deilige gummiballerinasko (ja, gummi!) som du kan stappe i veska og finne frem når det kniper. Myke, fine og komfortable, så du kan bli glad igjen, fra føttene og oppover. De tåler en trøkk, de tåler et regnskyll, og blir de skitne, skyller du dem bare. Vi har både sorte og blå utgaver. Her finner du dem i nettbutikken.

38b17a88aa7a11e2a1e322000a9e0853_7

5: En paraply. Just in case.

Ja, vi vil helst tenke positivt. Men har du med en paraply, kan du være helt sikker å at sola kommer til å skinne hele dagen. Og hvis det regner allerede når du drar hjemmefra, så er jo saken klar. Og paraplyen du bruker på nasjonaldagen, bør helst være litt fin, og ikke en reklameparaply fra narvesen, eller hva?

QUEE5842

 

Ha en strålende feiring alle sammen! Og hvis du vil ha hjelp til å sette sammen det perfekte antrekket, så står vi alltid klare til å kle deg opp her i butikken!

Burlesque baby!

 Events, Generelt  Kommentarer av
mai 082014
 

Neste uke er det London Burlesque Festival (LBF), og våre norske burlesk-stoltheter the Fleshoticas, som reiser med sin egen bananpike-trupp. Eia var vi der! Men vi er med i ånden!

Nå har LBF kun tillatt fotografering av opptredener som får 300+ likes på FB. Teit, men vi håper og tror at vi kan fikse dette for dem. Det er et lite klikk for oss – og mange bilder vi kan nyte godt av i etterkant.

Rett over det blinkende LBF – Win Tickets ser du f-like-knappen (Facebook LIKES). Der kan du både klikke liker og dele. :) Om du ikke ser den med en gang, så bare gi det et par-tre sekunder, så dukker den opp som en kanin ut av hatten.

Her skal du klikke

London Burlesque Festival – the Fleshoticas

London Burlesque Festival – DeViLina Midnight

The Fleshoticas hadde sin debut i Oslo for 7 år siden, med antrekk fra Manillusion, og siden de hadde Jungle Exotica den gangen har de brakt oss Midnight Burlesque flere ganger. Jeg vil i alle fall ha mer! Vil du?

Mari Sletten – Selveste Mama Burlesque, DeViLina Midnight sørger for å videreføre burleskkunsten videre i form av sin skole. Der popper talentene, og får prøve seg med elevforestillinger og soloacts, og nå skal de altså bli med som bananpiker. Det er så stas!

Her er noen bilder du kan nyte nå – og for all del – klikk på linkene og LIK!! :D

 

mai 072014
 

Tenk at Manillusion har blitt 9 åring! Det er ganske fantastisk, og vi feiret til fulle.

 Dagen startet kl. 0800 med kø utenfor til våre superstunt hvor vi ga 50% rabatt på HELE butikken i en time. Det var en kokende time, og mange glade kunder som gjorde kupp!

Etter den første hektiske timen gikk vi på Nighthawk Diner og spiste frokost og drakk champagne – og kaffe! Hahaha. Glade og mette hang vi opp masse deilige nyheter, også var det en herlig dag fylt med shoppeglade kunder. Da klokka ble 15 laget vixens Maren og Sirin den deiligste punsjen og serverte til alle tørste og festglade kunder – og litt til oss selv også må vi innrømme. Yummy!! Champagne med twist, bamsemums og seigdamer er skikkelig snadder. :)

I hjørnet ved prøverommene var Makeoveren godt i gang. Miss Rockabully tryllet på Kristina Gulbrandsen, og resultatet ble rett og slett fantastisk. Kristina sin søknad fortalte om en ung dame som brukte dagene sine som gullsmedlærling i skinnforkle med svimerker, støvete, hestehale og null sminke. Vi prøvde ulike antrekk, men da den rosa kjolen kom på så pep det i prøverommet. Det er tegnet på suksess hos oss ;) Miss Rockabully la nydelig sminke og hår i hele 3 timer! Vi er så stolte!! Du kan booke Miss Rockabully til «Make Up Academy», styling og annet til deg selv, eller til et venninnelag, eller kanskje til ansatte? Ta kontakt med henne for en uforglemmelig opplevelse.

Fotoveggen ble også utnyttet når anledningen bød seg, men vi må innrømme at det var veldig hektisk inne i butikken, og litt vanskelig å ta bilder. Men vi blir uansett innmari glade for alle bilder som postes av oss.

Silya kom inn til slutt som en virvelvind og sang helt nydelig for oss. Silya kommer ut med album neste uke! Som vi gleder oss. Løp og kjøp albumet da når det kommer!

Tusen takk til Svein som tok video av Silya!

Vi trekker noen vinnere av signerte bilder og signerte flyere. Vil du ha?

Legg ut bilde av oss eller Silya eller deg selv, hashtag #manillusion og #silya, så trekker vi ut vinnere. Tusen takk til alle som kom og gjorde dagen vår helt fantastisk!!

Smasker og klemmer fra Lise, Maren og Sirin!

apr 302014
 

Fredag feirer vi 9 år! Og vi håper du vil feire med oss!

Fra kl 08-09 kjører vi et superstunt og gir 50% rabatt på alt som henger i butikken. Tilbudet gjelder kun varene som henger i butikk og kun mellom kl 08 og 09 fredag morgen. Vi stenger mellom kl. 09 og 11. Fra kl 09 gjelder ordinære priser. Gjelder ikke nettbutikk eller varer som ligger på lager.

STUNT

apr 282014
 

Vi har fått inn så mange flotte søknader og det har vært så artig at så mange hadde lyst på en makeover med oss! Men – det var jo bare en som kunne vinne denne gangen og den heldige er

Kristina Gulbrandsen!!

Gratulerer så mye! Vi gleder oss masse til en makeover med deg :-)

Takk til alle som meldte seg på, og husk at det kan dukke opp flere anledninger så følg med oss :-)

Håper å se mange av dere på bursdagsfeiringen til Manillusion fredag 2. mai fra kl. 15:00-19:00!

apr 092014
 

Vil du bli ny? Vil du bli pudret av oss på Manillusion? Få sminke, hårstyling og klær verdt tusenvis av kroner?

Cecilie ble ny hos Trinny & Susannah i 2011, med kjole og korsett fra Manillusion

Cecilie ble ny hos Trinny & Susannah i 2011, med kjole og korsett fra Manillusion

Vi gir deg total makeover! I forbindelse med feiring av vår 9-års bursdag som butikk, sparker vi i gang en fantastisk konkurranse.

Miss Rockabully er en fantastisk makeup-artist, pinup-entusiast og blogger, og vil sminke deg og style håret ditt, og vi på Manillusion, selveste kjolehimmelen vil kle deg opp til du ser ut som en drømmevixen.

 

Klærne får du til og med beholde!

Vi knipser før og etter-bilde til en artikkel her på bloggen, og vil selvfølgelig dele bilder på våre sosiale medier. Det må du gjøre også ;)

Hva skal du så gjøre for å kunne vinne?

1. Du må sende en mail til oss – marked@manillusion.no, merk mailen «makeover» – hvor du sier hvorfor akkurat du vil vinne. Du må legge ved et bilde av deg selv, samt størrelsen og høyden din, og link til din Facebook og Instagram-profil.

2. Du må dele bilde av denne konkurransen, og linke til oss på Facebook og Instagram, og invitere vennene dine til å bli fans.  Hashtag oss på Instagram med #manillusion #konkurranse #missrockabully, @missrockabully og @manillusion. Du må være fan av oss på Facebook og Instagram. Her er Facebook-sidene til Miss Rockabully    og Manillusion

3. Du må kunne delta på  bursdagen vår i butikken vår på Grûnerløkka 2. mai kl. 15-19

4. Konkurransen avsluttes 25.4

Del konkurransen med alle du kjenner!

bursdag

Vi har laget arrangement på Facebook. Klikk på bildet for å følge med på hva som skjer på bursdagen vår.

 

Lykke til!

Påsken 2014

 Generelt  Kommentarer av
apr 072014
 

Vi har disse åpningstidene i påsken:

14.4 og 15.4:    kl. 11 -18

16.4 : kl. 11 – 15

17.4 og18.4 : stengt

19.4: 11 – 15

20.4 og 21.4 : stengt

Nettbutikken er alltid åpen, men pakker sendes ikke før 21.4.

 

påske