nov 082015
 

 

Kakekrigen baker seg gjennom uke for uke, mandag til torsdag kl. 2030 på kanal FEM.

Viste du at Manillusion har levert alle antrekkene til dommer Monica Csango?

Ser du noe du liker? Antrekkene viser hva vi kan tilby i butikken. Selv om vi ikke har akkurat det Monica har på seg inne, så har vi noe i lignende stil. Stikk innom oss da vel. :) Og husk å se på neste uke. Da er det den store finaleuka! Vi gleder oss!! :)

nov 022015
 

makeover

Vil du vinne Makeover av Pinup Academy? Vinn en dag med Miss RockabullyManillusion.

Du får: Rabattkort på Manillusion verdt 500 kr. Pinup hår og makeup, + tips og triks fra Miss Rockabully verdt  5.000 kr.

Konkurranse4

Så – hva må du gjøre for å vinne?

For å delta må du:

  1. shoppe på kundekvelden vår «Festklar» 5.11. Da får du konkurransebillett.
  2. poste et bilde av deg selv med konkurransebillett på Facebook og Instagram, og skrive: «Jeg vil vinne makeover», og hashtag #pinupacademynorway #manillusion #jegvilvinnemakeover @pinupacademynorway @manillusion
  3. Like/følge både Manillusion og Pinup Academy Norway på Facebook og Instagram.
  4. La oss dokumentere dagen med før/etter bilder

PS: Du må ha åpen profil på Instagram (ellers ser vi deg ikke i konkurransen).

Pinup fra innerst til ytterst

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for Pinup fra innerst til ytterst
okt 262015
 

Vi på Manillusion synes det er kvinnes absolutte rett å føle seg lekker fra innerst til ytterst. I disse kjølige høstdager er det deilig å ha på seg underkjoler og undertøy som er komfortabelt og sexy på en gang. Dessuten gir det en ekstra fin passform på kjolen eller skjørtet. Og du kan selvfølgelig ha hofteholder og strømper under. En camiknicker er det vi snakker om.

Kanskje det mest behagelige plagget det går an å eie. Hollywood Kamiknicker er søt playsuit inspirert av 40-tallet og gammeldags Hollywood-glamour. Den er laget i den mykeste sateng, og har pent snitt og perleknapper i siden. Du regulerer selv om og hvor mye du vil fremheve livet, ved hjelp av knytebeltet som følger med.

Du kan sove i den, drikke morgenkaffe i den, slappe av i sofaen hjemme, drikke rødvin foran peisen, eller kombinere den med strømper med søm eller fishnets når du skal ut på fest med burlesquetema. Du kan være både vampete forførende og luksuriøst avslappet med denne. Uansett er dette et plagg du vil få lyst til å bo i, det er vi bombesikre på!

Se bare her:

 Posted by at 06:54

Festklar med Manillusion

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for Festklar med Manillusion
okt 252015
 

Vi inviterer til «Bli festklar!»-kundekveld torsdag 5.11 kl. 17 – 20.

Kundekveld-header_ingen_modeller

Vi hjelper deg til antrekkene som får deg lekkert og elegant gjennom vinteren og alle festlighetene som står i kø, være seg julebordet, juleaften eller annet. Og du – vi synes hver dag er en fest, så kle deg som en stjerne hver dag! :)

Butikken bugner også av varme, praktiske og nydelige hverdagsplagg.

Dette vil du IKKE gå glipp av! Ta med deg alle venninnene dine og kom!

rockin nails

Jentene fra Rockin’ Nails and Beauty lakkerer negler i butikken. Retrosalongen ligger på Majorstua i Oslo, og er eksperter på retronegler. Vi digger det de gjør.

jana2

Jana Royale Design selger nydelige vintageinspirerte hårsmykker. Jana Royal er en norsk smykkedesigner fra Fredrikstad, men selges over hele verden. Blant annet hos Pinup Girl Clothing, noe vi synes er veldig stas.

pinupac

Pinup Academy v/Miss Rockabully glammer deg. Vår favorittpinup gir deg det lille ekstra.

 Posted by at 07:08

Pinup Academy på Manillusion

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for Pinup Academy på Manillusion
okt 212015
 

Pinup Academy fremmer alt som er pinup’ete. Vi elsker pinupstilen, pinuplivet, og alt det har å by på. Vi vil tilby et samfunn for pinupene i Norge, og et spekter av inspirasjon for deg som allerede er pinup, og deg som er nysgjerrig på dette. Bak Pinup Academy Norway finner du Norges svar på Dita von Teese blandet med en dose Micheline Pitt – nemlig Miss Rockabully, og Mama Manillusion, garderobepusher for alle pinupene i kongeriket – Miss Pink Martini. Stay tuned – and stay fabulous! Følg oss på Instagram og Facebook da vel :)

Første kurs ut er Pinup on the go – hair class.

hair class

 

Å være pinup kan være ganske så travelt og det er ikke alltid man har tid til å krølle opp håret før man skal avgårde på jobb, kafé med en venninne, fest eller en date. Å sove med pincurls gir ikke alltid den beste skjønnhetssøvnen heller – og dét vil vi jo ha ♥

På dette kurset vil vi vise raske og enkle frisyrer, men som allikevel ser FAB ut! Det er minimal til ingen bruk av krølltang, noe som sparer både tid, men også håret for slitasje.

Frisyrene vil bli vist først og så er det «learning by doing». Da vil vi guide dere gjennom hele prossessen og når dere har gjort dere superfjonge på håret er det satt av tid til personlig shopping med hele 15% på Manillusion! ♥

TA MED:

– Drøssevis med bobby pins som er nærmest til din egen hårfarge
– Kam
– Backcombing børste
– Liten paddle børste

Alt dette fås kjøpt for en billig penge på feks Glitter og er et must i en pinups verktøykasse!

Det vil være hårblomster og annen hodepynt tilgjengelig for dere ♥

Det blir servert deilige bobler i glasset og litt snacks

Velkommen!

Introduskjonspris på kun kr. 800,- Begrenset antall plasser!

Meld dere på både her og på mail til pinupacademynorway@gmail.com Påmeldingen er bindende.

 Posted by at 08:31

Anno 1944 med Manillusion

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for Anno 1944 med Manillusion
sept 282015
 

Forrige uke dro butikksjef Lise og modell Tonje til Kjeller Flyplass med en diger ladning vakre antrekk fra Manillusion. Der møtte vi fotograf Hans Petter og veteranflyeier Anders med hans Piper L4J. Se på de fantastisk flotte bildene som H.P Skurdal tok av skjønne Miss Rockabully​. Sminke og hår har Miss Rockabully gjort selv. Vil du lære dette? Da bør du følge vårt Pinup Academy og delta på et kurs.

Her er noen snapshots Lise tok mens fotoshooten pågikk. Klikk på linken under for å se de fantastiske bildene. Bildene kan ikke brukes eller deles uten tillatelse fra både H.P Skurdal og Manillusion.

Her kan du se alle bildene som Hans Petter tok. H.P Skurdal

 Posted by at 09:42

Høstlansering!

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for Høstlansering!
sept 092015
 

Torsdag 10.9 lanseres første runde med høstnyheter. Denne gangen fra våre svenske designere Daisy Dapper og Emmy. Og litt strikket fra Collectif.

Hele dagen gir vi også 10% rabatt på hele butikken.

Velkommen!

 Posted by at 23:10
sept 032015
 

Favorittbutikken reiser på innkjøp til helgen, og vi vil ha innspill fra DEG på hva du ønsker deg mest av alt i verden for høst- og vintergarderoben.

Hva er dine favorittmerker?

Hva er favorittfargene dine?

Hva er favorittkjolen? Er den sving eller blyant? Ermer eller ikke? Krage, rund hals, dyp utringning? Vi vil gjerne vite det.

Her er noen bilder av høstnyheter som vi allerede vet kommer 😉

 Posted by at 17:13

Sommertid på Manillusion 2015

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for Sommertid på Manillusion 2015
jul 012015
 

god-sommer

Fra mandag 6. juli, til og med søndag 9. august har vi sommertid på Manillusion.

Åpningstidene våre er:

Mandag-Fredag: Kl. 12-18

Lørdag-Søndag: Kl. 12-16

Nettbutikken er alltid åpen :)

 Posted by at 13:32

Bli 17. mai-klar med Manillusion på 1-2-3-4-5

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for Bli 17. mai-klar med Manillusion på 1-2-3-4-5
mai 112015
 

Det nærmer seg den store dagen. Det er snart på tide å heise flagget og legge sprudlevannet til kjøling. Men før du kommer så langt, må jo antrekket på plass, ikke sant? Hvis du tenker å trekke i bunad, vet du helt sikkert hva du skal gjøre. Hvis du kunne tenke deg en 17.mai Manillusion style, er vi her for å hjelpe. Og her er fem ting vi anbefaler å ha på plass:

1: En kjole.

Du trenger en kjole som du kan være komfortabel i hele dagen. Gjerne en swingkjole, som er luftig rundt bena og gir plass til pølser og is. Om det er litt kjølig, så varmer et tyllskjørt og gir ekstra oOomff! til antrekket. Klikk her for å se alle kjolene vi har inne akkurat nå. Og her for tyllskjørtene våre.  Det kommer nyheter hver uke, så hold deg oppdatert på facebook og instagram, du finner oss der som Manillusion!

 

2: Noe over skuldrene.

Vi bor i Norge. Det er ikke så alt for mange dager i året det fungerer knirkefritt å gå med bare skuldre. Fortvil ikke. Vi har boleroer, eller sjælevarmere som de sier i Danmark, i alle regnbuens farger, som passer alle antrekk. Klikk her  for å se hva vi har liggende i nettbutikken.

Disse, for eksempel, er perfekte når du rett og slett skulle ønske at kjolen din hadde ermer. Variantene under er et lite hakk nærmere en jakke eller cardigan. Og blir det kjølig, så er en marineblå trenchcoat tingen! Denne preller regndråpene av på, den varmer og er elegant.

3: (Mai)blomster i håret.

Det er jo vår, er det ikke? Blomster i håret er prikken over i’en til antrekket, og gir et sommerlig, lystig inntrykk. Kom innom butikken for et bredt utvalg av festlige, glade greier til å ha i håret!

hårblomster

4: Flate sko.

17.mai blir en fort en dag med endel tråkking. Og selv om det føles helt fint med de nye pumpsene en time eller to, kan føttene lett begynne å klage når det lakker og lir. Og når føttene klager, da er det ingenting som er hyggelig. Vi har løsningen. Deilige flate sko som du kan ha i veska og finne frem når det kniper. Myke, fine og komfortable, så du kan bli glad igjen, fra føttene og oppover. Her finner du dem i nettbutikken.

Processed with Moldiv

5: En paraply. Just in case.

Ja, vi vil helst tenke positivt. Men har du med en paraply, kan du være helt sikker å at sola kommer til å skinne hele dagen. Og hvis det regner allerede når du drar hjemmefra, så er jo saken klar. Og paraplyen du bruker på nasjonaldagen, bør helst være litt fin, og ikke en reklameparaply fra narvesen, eller hva?

Ha en strålende feiring alle sammen! Og hvis du vil ha hjelp til å sette sammen det perfekte antrekket, så står vi alltid klare til å kle deg opp her i butikken!

 Posted by at 14:57