Miss Manillusion got talent 2017

 Events, Generelt  Kommentarer er skrudd av for Miss Manillusion got talent 2017
des 272016
 

I forbindelse med vår tradisjonsrike (det blir jo 3. gangen vi arrangerer dette) Manillusion Show, gjør vi en vri på vår pinup konkurranse. Denne gangen blir det pinup med talent vi leter etter som Miss Manillusion 2017. Stedet er Gamla i Oslo, og datoen er lørdag 29.4. Her kan du lese om forrige Manillusion Show.

Vinneren får gavekort fra Manillusion på 2.000 kr og et lekkert Miss Manillusion bånd. I år har vi en skikkelig godbit av en premie, nemlig  «trompetfanfare»: GULLBILLETT  til Miss Pinup International konkurransen.  Og som kirsebæret på milkshaken får vinneren en fotoshoot fra fotograf Are Knudsen. Klikk på instagram’en hans, og se alle de lekre bildene han har tatt av vår egen Miss Chan Delier, som vant Miss Pinup International 2016.

Vi har et fabelaktig dommerpanel som dere får presentert på showet.  Plakat til showet postes senere når alt er på plass. Men vi lover både DJ, band og moro.

Har DU lyst til å melde deg på konkurransen? Her er reglene

  1. 3 bilder– 1 hode&skulder, 1 helfigur og 1 ekstra som du liker godt.
  2. Link til talentet ditt. Dette kan enten være en Facebook side, instagram konto, nettside eller video, bare talentet ditt vises. Om du synger, danser, driver med burlesk, linedance, riverdans, leser dikt, tryller, holder stand up, rockering, magedans, fitness, monolog.  Hva enn talentet ditt er. Vi er interessert.
  3. Påmeldingene må være hos oss innen 1.4. Send mail til marked@manillusion.no – merk mailen «Miss Manillusion 2017». Husk link eller vedlegg med talentet ditt.
  4. Du må være over 20 år.
  5. Du må kunne stille ferdig til konkurransen i pinup antrekk, hår og sminke, samt ditt underholdningsnummer klart.

miss2017

Jula 2016

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for Jula 2016
des 122016
 

 

Årets julegave til deg selv eller en du er glad i synes vi absolutt kan komme fra oss. Butikken er fylt til randen med godsaker, og vi har nettopp sluppet en massiv oppdatering av nettbutikken. Skynd deg inn og nyt alt det fine.

Julekjolen finner du hos oss – nå bugner det av festkjoler, korte, lange, silkemyke og glitrende.

Vintergarderoben kan du også fylle hos oss. Vi har både bukser, skjørt, buksedresser, strikkede plagg, varme kåper og hodeplagg.

Sminken fra the Balm, strømper, hofteholdere, korte silkehansker, glitrende sko, hårblomster og smykker gjør antrekket komplett.

På gavesiden er sminke, smykker, dusjforheng, salt og pepperbøsse, alpeluer og andre småting perfekt.

Ellers er et gavekort midt i blinken. Det er valgfritt beløp med 1 års gyldighet.

Vi minner om at Postens frist for pakkesendinger før jul er 16.12.

Har du fått julegave fra Manillusion, så kan du bytte den i romjula. Siste byttedag er 31.12.

 Posted by at 17:57

Høstlansering 2016

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for Høstlansering 2016
sep 142016
 

14207819_10155193927923696_2726965370709583209_o

Vi inviterer DEG til høstens første kundekveld i butikken vår i Markveien 38 i dag fra kl. 16 til 19. Kom og få punch, snop og 10% rabatt!

Vi serverer herlige høstnyheter fra EMMY, Stop Staring og nykommeren Retrospec’d.

14117897_10155030707320260_5935089147176222359_n

Dessuten lanseres det aller første pinup magasinet – Dottie – og vi har kun 70 eksemplarer. Redaktøren for magasinet er vår vixen Astrid. Her kan du lese om norges svar på Dita von Teese, nemlig Miss Rockabully. Om Miss Chan Delier,  vår egen Stines,  kroppspositivisme i form av burlesk dans. Og om tiki cocktailshaking som vår egen Linnea gjør på Aku Aku. Her er det masse fint stoff, og du møter alle i butikken.

 

 

 

 

 

Vi slipper masse nyheter og flotte kjoler som kan brukes til hverdags og fest! Ta en titt innom nettbutikken eller kom innom 🙋 Her er litt av nyhetene! Håper du kommer innom, for vi har få antall av hvert plagg, som vanlig.

check inLyst på 5% rabatt?
Hvem har vel ikke det spør kanskje du? Ut september har vi 5% rabatt til alle som logger seg inn (eller ‘check in’ som de sier på engelsk) når de er på Manillusion! Vis oss på mobilen at du har logget deg inn og få 5% fra oss!

pinup academy

Pinup Academy har startet høstsesongen, hvor du lærer makeup og hårfrisyrer.  Dette er fantastiske kvelder med mye nyttig og morsom lærdom. Miss Rockabully loser deg gjennom kursene på en lett og leken måte.  Klikk deg inn på Pinup Academy og følg med!

Når kurset er over vil dere som kirsebæret på milkshaken få personlig shopping og hele 10% på Manillusion! ♥

 Posted by at 09:14

Sommertømming!! Spar opptil 50%!

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for Sommertømming!! Spar opptil 50%!
aug 272016
 

Høsten sniker seg innpå oss, og det er tid for innkjøp til høst og vinter.

Vi trenger å skape plass til masse deilige nyheter, og tømmer lageret for sommervarer som skal ut. Du ønskes velkommen til salg fra lørdag 27.8 til og med søndag 11.9.

Salget er både i butikken vår på Løkka og i nettbutikken.

Processed with MOLDIV

 Posted by at 08:00

Vi søker helgevixen i butikken!

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for Vi søker helgevixen i butikken!
jun 272016
 

Det er så mye liv og røre i vår nye butikk i Markveien på Løkka at vi rett og slett trenger en erfaren og retrointeressert og kunnskapsrik vixen til. Du skal i hovedsak jobbe helger (lørdager, samt bytte på fredager og søndager) sammen med en av våre erfarne vixens, og ellers ved behov og ferieavvikling. Så vil du jobbe sammen med oss?
IMG_7676

Vi kan tilby:
En morsom jobb i landets kuleste klesbutikk med de fineste medarbeidere, kunder og varer, og varierte og utfordrende oppgaver som:

Salg salg salg
Vareplassering og varerydding
Lagerjobbing
Annet som vi lærer deg
Vi tilbyr timeslønn ihht tariffer og gode rabatter på varer
Vi kurser medarbeidere gjennom Pinup Academy

Krav til deg som vil søke:

Retro interesse – du liker å være «pinup» og går gjerne daglig i retroklær, med sminke og hår på plass
Butikkerfaring
Kunnskaper om retro mote og retrokultur
Respekt for alle mennesker, aldre, kropper og legninger
Serviceinnstilt
Salgsorientert
Markedsorientert
Pålitelig og arbeidssom (det er skikkelige hektiske dager hos oss – så du må takle stress og folkemengder)
God på alle sosiale medier – vi markedsfører oss der vi kan
Søknader med CV, referanser og bilde sendes til marked@manillusion.no. Søknadsfrist 5.7.

Aktuelle medarbeidere vil innkalles til intervju, en liten test av dine kunnskaper og egenskaper, og oppstart umiddelbart.

 Posted by at 23:53
jun 152016
 

sa kunden i prøverommet, der hun stod i en kjole i str. XS. Hun så helt fantastisk ut. Det sa vi ikke bare for å selge en kjole. Vi sa det fordi vi mente det av hele vårt hjerte. Andre kunder sa det. Men nei! «Magen min har bul på! Jeg ser merker etter BH’n min! Jeg ser ut som en stranda hval!».

Hører du hvor feil dette blir? Er du klar over hvor skadelig det er å snakke så nedsettende om seg selv? Og at det er mennesker rundt deg som påvirkes av ditt syn på deg selv? Alt fra den lille jenta i barnevogna, barn som hører hva du sier, andre jenter og kvinner, og som påvirkes.

I butikker står det altså butikkvixens i alle størrelser, og på Manillusion er vi fra str. S til XXL, og vi synes virkelig at vi er fine som vi er. Vi jobber daglig med å bryte ned dårlige selvbilder, og å få kvinner til å elske kroppen sin. Når du snakker nedsettende om stor mage, valker, for store armer, at du er for gammel til sånne klær, eller hva som helst, så dømmer du samtidig oss som står der, og alle andre i samfunnet. Oss som er like store (eller små), som er like gamle eller eldre. Og da sier du at det IKKE er greit for meg å bruke en trang kjole fordi navlen synes, eller fordi jeg får valker på ryggen. Du sier at jeg ikke burde gå i det mønstret fordi jeg er for gammel. Du rakker ned på mitt livssyn og min glede over den kroppen og den alderen jeg har.

Kroppen din kan du velge om skal være ei rønne, eller et tempel. Jeg dyrker min og snakker pent til den, selv med valker, strekkmerker, tørr hud eller hva det nå enn er som kan plukkes på. Det viktige er at den kroppen du har er den du har – og den skal du bo i hele livet ditt. Det du sier til den blir den. Du blir det du sier. Og om du bare sier negative, slemme ting til kroppen din og deg selv, så blir kroppen negativ tilbake.

Slutt med «hvis bare». Elsk deg selv og elsk kroppen din. Start i dag!!

Husk at dette livet handler om nytelse og glede, og Carina Carlsen sier det på den aller beste måten i dette lille foredraget. Se på Carina i nydelig sommerantrekk fra Manillusion, og ta til deg det viktige budskapet hennes!

 Posted by at 10:19
mai 012016
 

Etter ett års planlegging var det duket for årets show for pinup’ene i det ganske land. For andre år på rad holdt vi fest og feiret retrolivet. I år fikk vi være så heldige at vi kom på TV2 God Morgen Norge og Dagsavisen.

Her er innslaget fra TV2: http://www.tv2.no/v/1039524/

Her er artikkelen i Dagsavisen: http://www.dagsavisen.no/oslo/pinup-ene-kommer-til-gamla-1.719024

Tusen takk til alle som kom på Gamla til fest og Miss Pinup Manillusion konkurranse. Vi hadde en herlig fest med 200 gjester, og koste oss med pinuper, konsert, burlesk og DJ. Vi deler bilder så fort de kommer inn. Har du knipset bilder? Tagg oss da vel! Det blir vi så glad for. Og respekter at du MÅ tagge fotograf, Manillusion og Pinup Academy Norway.

Vi har allerede fått bilder fra fotograf Kristian Jøraanstad. Om du vil dele bildet, så må du kreditere fotografen: Instagram: kristianjoeraandstad, Manillusion, Pinupacademynorway (Og Facebook: Manillusion, Kristian Jøraandstad og Pinup Academy Norway. Fotografens webside: throughmylens.no

Og her er flere bilder som er tatt fra oss 🙂 Hashtag #manillusion

 Posted by at 20:43

Første kundekveld i Markveien

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for Første kundekveld i Markveien
apr 142016
 

Onsdag 13. april hadde vi første kundekveld vårt nyw, flotte lokale i Markveien 38, og det ble en superkoselig kveld. Prøverommene var fulle hele kvelden, vi serverte en digg punch, masse snop og 10% på hele butikken. I tillegg satt Ann-Torill fra Rockin’ Nails & Beauty og pleide kundenes negler. Tusen takk til alle som kom!

Filmsnutt: Astrid Storkås

Fotokred: Kristian Jøraandstad

NOW SERVINGDu kommer vel på Manillusion Fest og Pinup Konkurranse på Gamla 30.4? Vi har begrenset antall billetter – så kjøp din i dag. 🙂

 

 Posted by at 09:12

Hils på Manillusion vixens!

 Generelt  Kommentarer er skrudd av for Hils på Manillusion vixens!
apr 052016
 

Manillusion, Oslos desiderte Kjolehimmel – er en butikk hvor det selges fantastiske klær, smykker og tilbehør til deg som vil være feminin. Vi har et variert utvalg av klær til frøkner og fruer i alle aldre og størrelser. Kommer du på besøk til oss, finner du serviceinnstilte jenter som er dyktige på å sette sammen antrekk for deg til en hver anledning.

Her er en kort presentasjon av oss alle. Og husk å sjekke siden vår på Facebook, Instagram og Snapchat for daglige oppdateringer!

♥♥
Manillusion-vixens 
 
 
Lise

Sjefs-vixen! Eier og driver Manillusion 24 timer i døgnet.
Hun bor på Løkka med Robert, kjæresten sin, som også er mannen bak kvinnen. Lise er livsnyter, og elsker mat og  drikke, særlig cocktails, kulturopplevelser, særlig burlesk og drag,  og reiser, særlig Thailand om vinteren. Livet er for kort til kjedelige klær!

 MarenMaren

Vår burleskstjerne aka Porcelain Puff! Hun studerer lingvistikk, og er ofte å finne med nesa i en bok eller på en burlesk scene, ettersom hun er lidenskapelig opptatt av bøker og burlesk. Ellers elsker hun sort kaffe, rød leppestift og blå himmel, og vet ikke om noe bedre sted å være på en søndag enn bak disken på Manillusion med glade kunder i prøverommet og Ella Fitzgerald på øret.
  
SirinŞirin

Manillusions egen hula og magedanserinne! Jålefin! Ikke la deg lure av alt glitteret, for denne jenta tilbringer gjerne fritiden på skogsturer, i fjellet eller på havet og er ikke redd for å bli møkkete. Hun er utdannet klesdesigner, make-up artist og elsker å gjøre styling-jobber.
 
 

Linnea

Manillusions assisterende butikksjef elsker høy musikk og gode cocktails (du finner henne på Aku Aku også). Hun blir mo i knærne av vakre menn og sterke verktøy, og er vår egen handy woman og Miss Fixit! Drømmen er å ta over Løkka (men det synes vi at hun allerede har gjort ;)).

   

MariMari

Mari er selveste Mama Burlesk i Norge, og driver DeVilinas School of Burlesque, er med i duoen The Fleshoticas, og er ofte å se bak baren på Aku Aku på Grunerløkka, hvor hun mikser alle våre favorittdrinker.

 
 
 

astrid

Astrid 

Astrid studerer Art Direction, og er utdannet fotograf. Hun elsker det visuelle 40 og 50-tallsuniverset.  På Manillusion bobler hun med energi og fyller hodet med inspirasjon.  Sjekk Manillusion på Snapchat hvor Astrid har en føljetong om utstillingsdukken Tone, som har fått seg profil på Tinder, og som stadig vekk farger håret og tester nye antrekk.

 

Stine

Stine  

Stine er en moderne pinup med passion for (pinup) fashion, burlesque , hunden Eddie, musikk og mennesker . Utdannet frisør og elsker å bruke hår og klær på å skape sterke inntrykk . Mener oppriktig at livet blir bedre i vakre klær .

 

 Posted by at 23:47