mar 272015
 

I forbindelse med 10-års jubileet til Manillusion skal vi ha en pinup konkurranse under festen på Parkteateret 2. mai.

Vi har fått overveldende mange deltakere til konkurransen, og trenger DIN hjelp til å velge 12 finalister, som skal annonseres 12. april. Fristen for å stemme går ut 1.4 kl. 2400!

Under er galleri med alle finalistene, merket med nummer. Klikk på bildet for å se navn og hele bildet og stemme. Stem på den/de du vil se på scenen 2. Mai. Din stemme teller! Du stemmer ved å legge din stemme under bilde(ne) du liker, i kommentarfeltet som ligger under hvert bilde. Du kan også stemme på www.instagram.com/manillusion

OBS! Vi tar ikke imot flere påmeldinger nå.

Manillusions jubileum!

Manillusions jubileum!

2. mai feirer vi med stor jubileumsfest på Parkteatret på Grunerløkka. Her blir det bursdagskake, live musikk, pinup konkurranse, linedance, burlesk show og dj som spiller opp til dans.

Billett til festen koster kr. 100,- og inkluderer lodd – vi har nemlig gavedryss fra flere av våre leverandører! Billettsalget starter rett over påske, og vil også legges ut i nettbutikken.

Håper vi ses!

Påsken 2015

 Generelt  Kommentarer av
mar 232015
 

Vi har disse åpningstidene i påsken:

30.3 og 31.3: kl. 11 -18

1.4 : kl. 11 – 15

2.4 og 3.4 : stengt

4.4: kl. 11 – 15

5.4 og 6.4 : stengt

Nettbutikken er alltid åpen, men pakker sendes ikke før 7.4.

 

påske

mar 072015
 

Vårnyhetene renner inn på Manillusion, og vi anbefaler deg å være raskt ute for å sikre deg skatter.

Emmy og Besamè Cosmetics lanseres denne helgen. Først ut er butikken vår herlige  på Grunerløkka i Oslo, så følger nettbutikken søndag kveld.

Vi veldig stolte av å være første butikk i Norge med Besamè Cosmetics – makeupen som er udødeliggjort i American Horror Story og Agent Carter. Besamè Cosmetics har reprodusert utseende, farger og glamour fra 30-40-tallet, og sminken er eksklusiv i kun noen utvalgte butikker i verden.

Lørdag lanserer vi EMMY-nyhetene. Først i butikken, så i nettbutikken søndag. Her kan du se herlighetene vi får inn:

 

Velkommen til en hyggelig handel! :)

 

feb 222015
 

Facebook_Header2

Vi presenterer vårnytt!

Nyhetene begynner allerede å komme, og DU får førsterett på alt på Kundedagen vår førstkommende torsdag 26.2 fra kl. 15 til kl. 19. Ta med så mange du vil.

kundekveld

Blant nyhetene er første del av badetøy fra Esther Williams, samt kjoler og mer fra flere av våre retro designere. Nyt disse lekre bildene av Miss Rockabully, vår egen modell :)

Velkommen til fine nyheter, godt drikke, og rabatter på alt!

 

feb 152015
 

En hel sesong med Kakekrigen er over. TV-suksessen på FEM har vært det mest sette programmet i vinter, og vi har hatt den store gleden og æren av å levere alle antrekkene til dommer Monica Csango. 24 programmer – 24 antrekk.

Hvilken er din favoritt?

Her er antrekkene (i ulik rekkefølge). Mange av bildene er tatt av Christine Heim, og stylingen står Irene Rinde (90%)  og Cårejånni Enderud  (10%) for. Colombo på Adam og Eva Paleet har fikset nydelig hårfarge. Vi synes Monica er helt skjønn!

 

feb 132015
 

Pga. Stor pågang er det nå ikke mulig å melde seg på lenger.

Manillusion fyller 10 år i år! 2. mai er det altså 10 utrolige år siden vi åpnet dørene første gang i et lokale som var halve størrelsen av det vi har nå.

Mye mote har rent ut av butikken siden den gang, og vi skal feire stort! Sett av datoen og stedet allerede! 2. mai på Parkteateret på Grûnerløkka i Oslo. Og følg med oss på sosiale medier – vi kommer med invitasjon og mer om hva som skjer den dagen.

I dag – på selveste Valentindagen, er det 4 år siden vi flyttet butikken til Grunerløkka. Det har vært 4 fantastiske år her på flotte Løkka, og i dag serverer vi snop til alle.

Miss-Pinup-Manillusion_Kjole1

feb 122015
 

LOVE

Kjærlighetsdagen nærmer seg med stormskritt, og er elsket og hatet like intenst.

Vi på Manillusion elsker Valentines, fordi vi er ultrafeminine vixens som elsker å dulles med. Enten selv eller av andre.

Dessuten åpnet vi dørene på Grûnerløkka for 4 år siden på – nemlig – Valentines Day.

Du kan nyte dagen i eget selskap, eller sammen med noen du er glad i. Uansett – vi synes at hver dag er en fest, så hvorfor ikke feire med et syndig måltid, noe godt i glasset og noe flott på kroppen?

Her er tips til gaver til deg selv – eller den du er glad i.

feb 062015
 

Endelig!! Vi har vært i London på innkjøpsreise, og gjett om vi har kost oss aldeles glugg i hjel. At det ble shopping, fest og moro – ja, det er sikkert!

Linnea og Lise (oss) dro avsted før fuglene våknet lørdag morgen, og tok morgenflyet til Gatwick med Norwegian. Det funka superbra, og vi elsker at det er wifi på flyet :) På Gatwick er det ikke så hektisk som på Heathrow, så utsjekk, passkontroll og kofferter gikk smud, og flytoget inn tok en halv time til Victoria Station. Derfra var det en kort taxitur til hotellet vi valgte denne gangen, nemlig Rydges Kensington. Herregud, for et koselig hotell. Deilige rom, kule produkter på badet, sminkebord innbakt i kontorpulten, og kun få skritt å gå til Gloucester Road Tubestation.

Lørdagen er alltid vintage-skattejakt, og vi tråkket rundt i timesvis i Spitafields og Brick Lane for dere. Vi fant så masse fint i belter, smykker, skjerf og vesker. Her er det pur kjærlighet fra oss til dere! Lykke!

At vi koser oss ekstra er helt sikkert – for etter all den shoppingen var det så deilig å komme seg inn på Proud Cabaret City for en 3-retters middag med burlesque show.

Søndag morgen våknet vi spente for dagen. Vi tok en kjapp frokost på Pret a Manger, og tok tuben til Olympia Messehall, og entret magien som alltid ligger over London Edge. Inspirasjonen fra våre designere er stor for våren og sommeren, og vi har satt sammen en «meny» med Maritim, Romantisk, Safari og Disco (!). Her er  et knippe bilder fra dagen.

Etter messen hadde London Edge og Voodoo Vixen Clothing satt opp vintage toetasjes røde busser for å frakte oss til en bar i Soho, hvor det var party. Vi fikk show, drinker, og vi danset og lo og fikk enda flere drinker.

Mandagen – jeg skal ikke lyve. Det var utrolig tungt og vondt å stå opp. Kroppen hadde mest lyst til å ligge på sofaen – hjemme! Men, vi skulle på en ny messe – nemlig Scoop, for å møte Stop Staring. Messen var på Saatchi Galleries, og var så elegant med all kunsten og alle installasjonene rundt. Perfekt! Vi fikk både utstillingen og moten samtidig. Stop Staring-folkene er skjønne, og nyhetene vi så var så spennende. Nå har designeren – Alicia – tegnet helt nye design. Vi gleder oss veldig til de kommer.

Gleder du deg til vår og sommer hos Manillusion?

jan 222015
 

Om en drøy uke reiser Lise og Linnea til London for å shoppe inn vår- og sommerkolleksjoner fra mange av våre leverandører. Vi gleder oss som småjenter på julaften til å se hva for spennende nytt som skal vises fram.

Men Manillusion ville ikke vært om det ikke var for akkurat DEG som støtter oss, og shopper hos oss. Så vi vil vite hva du ønsker deg mest av alt til vår, 17. mai, solrike dager, og kanskje litt kjølige kvelder.

Vi vet jo at dere elsker kjoler, men hva slags kjoler?  Lange, korte, vide, smale? Med eller uten ermer? Hvilke farger og mønstre?

Er det noe du savner? Noe du sliter med å finne andre steder, og som du synes ville passet inn hos oss?

Rop ut!

Her er en bitteliten sniktitt på noe av det som kanskje kommer ;)

 

jan 202015
 

Januarsalget fortsetter!

Vi er halveis i salget, og har nå oppdatert med flere godsaker. Nå kan du sikre deg den deilige sminken fra the Balm til 25% rabatt!

Vi har en mengde varer til 25% og 50% rabatt. Masse kjoler, skjørt, bukser, buksedresser, topper, kåper og undertøy.

Det er fortsatt  70% rabatt på ALLE støvler og sko! Sikre deg et par av Tag Oslo nå!

Salget varer fram til 1.2.

Velkommen!!

Ta en tur i nettbutikken vår og se på alle de herlige godsakene du nå kan få til redusert pris. Eller stikk innom oss på Løkka ;)