feb 222015
 

Facebook_Header2

Vi presenterer vårnytt!

Nyhetene begynner allerede å komme, og DU får førsterett på alt på Kundedagen vår førstkommende torsdag 26.2 fra kl. 15 til kl. 19. Ta med så mange du vil.

kundekveld

Blant nyhetene er første del av badetøy fra Esther Williams, samt kjoler og mer fra flere av våre retro designere. Nyt disse lekre bildene av Miss Rockabully, vår egen modell :)

Velkommen til fine nyheter, godt drikke, og rabatter på alt!

 

feb 152015
 

En hel sesong med Kakekrigen er over. TV-suksessen på FEM har vært det mest sette programmet i vinter, og vi har hatt den store gleden og æren av å levere alle antrekkene til dommer Monica Csango. 24 programmer – 24 antrekk.

Hvilken er din favoritt?

Her er antrekkene (i ulik rekkefølge). Mange av bildene er tatt av Christine Heim, og stylingen står Irene Rinde (90%)  og Cårejånni Enderud  (10%) for. Colombo på Adam og Eva Paleet har fikset nydelig hårfarge. Vi synes Monica er helt skjønn!

 

feb 132015
 

Manillusion fyller 10 år i år! 2. mai er det altså 10 utrolige år siden vi åpnet dørene første gang i et lokale som var halve størrelsen av det vi har nå.

Mye mote har rent ut av butikken siden den gang, og vi skal feire stort! Sett av datoen og stedet allerede! 2. mai på Parkteateret på Grûnerløkka i Oslo. Og følg med oss på sosiale medier – vi kommer med invitasjon og mer om hva som skjer den dagen.

I dag – på selveste Valentindagen, er det 4 år siden vi flyttet butikken til Grunerløkka. Det har vært 4 fantastiske år her på flotte Løkka, og i dag serverer vi snop til alle.

Miss-Pinup-Manillusion_Kjole

feb 122015
 

LOVE

Kjærlighetsdagen nærmer seg med stormskritt, og er elsket og hatet like intenst.

Vi på Manillusion elsker Valentines, fordi vi er ultrafeminine vixens som elsker å dulles med. Enten selv eller av andre.

Dessuten åpnet vi dørene på Grûnerløkka for 4 år siden på – nemlig – Valentines Day.

Du kan nyte dagen i eget selskap, eller sammen med noen du er glad i. Uansett – vi synes at hver dag er en fest, så hvorfor ikke feire med et syndig måltid, noe godt i glasset og noe flott på kroppen?

Her er tips til gaver til deg selv – eller den du er glad i.

feb 062015
 

Endelig!! Vi har vært i London på innkjøpsreise, og gjett om vi har kost oss aldeles glugg i hjel. At det ble shopping, fest og moro – ja, det er sikkert!

Linnea og Lise (oss) dro avsted før fuglene våknet lørdag morgen, og tok morgenflyet til Gatwick med Norwegian. Det funka superbra, og vi elsker at det er wifi på flyet :) På Gatwick er det ikke så hektisk som på Heathrow, så utsjekk, passkontroll og kofferter gikk smud, og flytoget inn tok en halv time til Victoria Station. Derfra var det en kort taxitur til hotellet vi valgte denne gangen, nemlig Rydges Kensington. Herregud, for et koselig hotell. Deilige rom, kule produkter på badet, sminkebord innbakt i kontorpulten, og kun få skritt å gå til Gloucester Road Tubestation.

Lørdagen er alltid vintage-skattejakt, og vi tråkket rundt i timesvis i Spitafields og Brick Lane for dere. Vi fant så masse fint i belter, smykker, skjerf og vesker. Her er det pur kjærlighet fra oss til dere! Lykke!

At vi koser oss ekstra er helt sikkert – for etter all den shoppingen var det så deilig å komme seg inn på Proud Cabaret City for en 3-retters middag med burlesque show.

Søndag morgen våknet vi spente for dagen. Vi tok en kjapp frokost på Pret a Manger, og tok tuben til Olympia Messehall, og entret magien som alltid ligger over London Edge. Inspirasjonen fra våre designere er stor for våren og sommeren, og vi har satt sammen en «meny» med Maritim, Romantisk, Safari og Disco (!). Her er  et knippe bilder fra dagen.

Etter messen hadde London Edge og Voodoo Vixen Clothing satt opp vintage toetasjes røde busser for å frakte oss til en bar i Soho, hvor det var party. Vi fikk show, drinker, og vi danset og lo og fikk enda flere drinker.

Mandagen – jeg skal ikke lyve. Det var utrolig tungt og vondt å stå opp. Kroppen hadde mest lyst til å ligge på sofaen – hjemme! Men, vi skulle på en ny messe – nemlig Scoop, for å møte Stop Staring. Messen var på Saatchi Galleries, og var så elegant med all kunsten og alle installasjonene rundt. Perfekt! Vi fikk både utstillingen og moten samtidig. Stop Staring-folkene er skjønne, og nyhetene vi så var så spennende. Nå har designeren – Alicia – tegnet helt nye design. Vi gleder oss veldig til de kommer.

Gleder du deg til vår og sommer hos Manillusion?

jan 222015
 

Om en drøy uke reiser Lise og Linnea til London for å shoppe inn vår- og sommerkolleksjoner fra mange av våre leverandører. Vi gleder oss som småjenter på julaften til å se hva for spennende nytt som skal vises fram.

Men Manillusion ville ikke vært om det ikke var for akkurat DEG som støtter oss, og shopper hos oss. Så vi vil vite hva du ønsker deg mest av alt til vår, 17. mai, solrike dager, og kanskje litt kjølige kvelder.

Vi vet jo at dere elsker kjoler, men hva slags kjoler?  Lange, korte, vide, smale? Med eller uten ermer? Hvilke farger og mønstre?

Er det noe du savner? Noe du sliter med å finne andre steder, og som du synes ville passet inn hos oss?

Rop ut!

Her er en bitteliten sniktitt på noe av det som kanskje kommer ;)

 

jan 202015
 

Januarsalget fortsetter!

Vi er halveis i salget, og har nå oppdatert med flere godsaker. Nå kan du sikre deg den deilige sminken fra the Balm til 25% rabatt!

Vi har en mengde varer til 25% og 50% rabatt. Masse kjoler, skjørt, bukser, buksedresser, topper, kåper og undertøy.

Det er fortsatt  70% rabatt på ALLE støvler og sko! Sikre deg et par av Tag Oslo nå!

Salget varer fram til 1.2.

Velkommen!!

Ta en tur i nettbutikken vår og se på alle de herlige godsakene du nå kan få til redusert pris. Eller stikk innom oss på Løkka ;)

jan 202015
 

Enda en herlig kakekriguke er over, og en ny står på programmet denne uka. Vi skal slenge oss på sofaen og sikle på både kaker og antrekk fra mandag til torsdag. Programmet går kl. 2130 på FEM tv.

Følg gjerne dommer Monica Csango sin blogg og Instagramprofil. Her er det mye inspirasjon og gode oppskrifter på middager og kaker.

Her ser du forrige ukes antrekk, alle knipset av fotograf Christine Heim.
Hvilket er din favoritt?

jan 192015
 

Vi har blitt helt avhengige av Instagram, og ser at flere og flere av dere kjære kunder og fans følger oss der. Hvilke Instagram kontoer følger du hver dag? Vi vil gjerne at du deler med oss. Her er lista vår:

retrolykkeRetrolykke Kaffebar – fantastisk cafèbutikk på Løkka, og nærmest Manillusion! Her finner vi altså så mange skatter og drikker så mye god kaffe. Også spiser vi sitronkaka som er bakt på oppskrift fra bestemora til Anne. Følg Retrolykke du også da vel, og kos deg med reisen i nostalgi. Anbefaler både kaffe og skattejakt.

 

tidsrommet2Tidsrommet - herlig retrobutikk på Løkka, full av møbler og nips fra svunne dager. Kommoder, skjenker, blomsterpotter og masse annet. Her finner vi stadig vekk skatter som må bli med hjem. Ta turen du også da vel.

 

dianasFrøken Dianas Salonger - kanskje Norges vakreste vintagebutikk – eller butikk i det hele tatt. Veldig inspirerende, og enda en vennskapsbutikk som vi er forelska i. Dessuten har frøknene begått bok om vintage. Den boka MÅ du ha. Følg frøknene på Instagram – og stikk innom på din butikkrunde når du er på Løkka.

 

hevnHevn - byens heteste kort når det gjelder avantgard mote. Elsker du sorte klær av unike designere? Da er Hevn stedet for deg. Dessuten er det Maia, vår tidligere butikksjefvixen, og hennes mann Knut som driver sjappa. Her er det personlighet og sjel i bøttevis!

 

missrockabullyMiss Rockabully – pinup, blogger, vintage, retro, beauty og bulldog – og nå også Manillusion modell! Miss Rockabully har også blogg og beauty academy, er en vakker pinup full av liv! Følg henne på Instagram og blog, også møter du henne stadig vekk på Manillusion.

 

silyasmSilyasm – Silya! Vår ambassadør, Norges beste kvinnelige artist, rå dame, varm, klok, morsom, søt, sexy og tvers igjennom skjønn. Hør på musikken og følg!

 

monicacsangoMonica Csango – samfunnsviter, kakebokforfatter og Kakekrig-dommer. Denne dama er vakker, klok, sprudlende og engasjert i både samfunn, mat og kultur. Manillusion-ambassadør som vi er stolte av!

jan 122015
 

Forrige uke startet ny sesong av Kakekrigen på FEM. Hver mandag til torsdag kl. 2130 kan vi følge amatørbakere krige om en plass i finaleuken.

Det er så utrolig bra konsept, veldig feelgood, og dommerne er både elegante og morsomme i sine kommentarer.

Dommer Monica Csango passer perfekt inn i retrostil-kjøkkenet med sine lekre antrekk. Alle antrekkene du vil se hele sesongen er fra Manillusion, og vi digger å se klærne våre «live» på TV. Gjennom sesongen får vi vist fram et bredt utvalg av klær du finner på Manillusion. Du finner kanskje ikke akkurat samme kjolen eller buksen eller hva det nå enn er Monica Csango har på seg, men vi har alltid masse flott i butikken. Ta gjerne turen innom oss på nett eller i gaten, og følg oss på sosiale medier, så ser du enda flere inspirerende antrekk.

Her ser du forrige ukes antrekk, alle knipset av fotograf Christine Heim.
Hvilket er din favoritt?