Kontakt
Blog
  Manillusion logo
Søk:
Avansert søk
Brukernavn Passord
Registrer Glemt passordet  
Manillusion - Kjoler - 40-talls Skjortekjole, Valnøtt
40-talls Skjortekjole, Valnøtt #10879
40-talls Skjortekjole, Valnøtt

En av de aller mest autentiske 40-talls skjortekjolene vi har sett! Kanskje ikke så rart: Designerne har studert originale mønstre og fotografier fra nettopp 40-tallet for å skape den. Ingen kompromisser har blitt gjort for å modernisere kjolen, den er rett og slett helt gammeldags, og vi elsker det.

Den er praktisk, anstendig, elegant og klassisk, akkurat som hverdagsmoten var på den tiden. Den lukkes med store knapper foran (OBS! Ammevennlig!) og glidelås i siden. Øverst under kragen er en liten knapp, så du kan lukke den helt opp eller la den være åpen i halsen. Begge deler er like fint. Den er romslig i overdelen, og har et knytebelte i midjen. Synes du ermene er trange, kan du lett flytte den lille knappen, så får du mer plass.

Som nevnt har ingen kompromisser blitt gjort for å modernisere denne kjolen. Dette gjelder også materialet, som er 100% viskose og oppfører seg som vintage. Vi anbefaler å sende denne kjolen til rens, eller vaske den forsiktig i kaldt vann.


House of Foxy eies av Clare Quartermaine, som har vært vintageentusiast siden hun kjøpte sitt første vintageantrekk som 14-åring. Som så mange av oss elsker hun vintage, men opplever at det finnes en rekke fordeler med ikke-vintage også. Moderne materialer og større utvalg i størrelser, for eksempel. Clare slo seg sammen med likesinnede designere, og vips! House of Foxy var født. Klærne fra dette merket er inspirert av ekte vintage, fra perioden 1925 til 1964. Mesteparten produseres i England, og House of Foxy gjør sitt ytterste for å lage tøy av topp kvalitet som produseres lokalt og etisk.

Informasjon
 
Pris: Kr. 2.099,-

Valg
 
Størrelse
Antall

 Legg i kurven 
        

 

Flere bilder
Klikk for å forstørre

40-talls Skjortekjole, Valnøtt 40-talls Skjortekjole, Valnøtt 40-talls Skjortekjole, Valnøtt
 

Kategorier
Nyheter
Kjoler
Skjørt
Topper/Bluser
Cardigans/Boleroer
Bukser
Jakker/Kåper
Sko
Undertøy/Strømper
Badetøy
Tilbehør
Smykker
Handlekurv
Kurven er tom


Hjelp
Personvernregler
Salgsbetingelser
Om Manillusion
Vedlikehold av klær
Størrelser og mål


Copyright © 2005-2019 Manillusion