Høst er strømpetid

Vi har strømpebukser fra Swedish Stockings, Pamela Mann og What Katie Did. Strømper opp til str 4xl. Hold deg varm på beina og gi antrekket en ekstra boost.

Se mer her

Super service. Handlet på nett og det kom en nydelig innpakket pakke i posten. Pakken kom med personlig hilsen og noe lite ekstra. Pakket opp med stort smil, og kjolen holdt hva nettsiden lovte. Veldig bra, anbefaler butikken 

Inger-Lise R.

Fantastisk deilig butikk med klær som faktisk passer damekropper. Takk for en god opplevelse i butikken deres!

Marie Risan

Servicen er helt fantastisk, de kan mye om historien bak klærne og hva som kler deg. Og utvalget er helt fantastisk. 

Christina E.

Dagen blir gladere i klær fra Manillusion!

Elisabeth N.

Manillusion har 4,7 stjerner på Google. Legg gjerne inn en omtale der du også. Det setter vi så stor pris på. ❤

Manillusion på Google

Manillusion Magazine

Manillusion 18 år!
Viste du at Manillusion startet som en goth-butikk på Majorstua i 2005? Fra goth til retro og litt tilbake igjen? 18 år fyller Manillusion, og feirer bursdag 2. mai i butikken på Grunerløkka. Du er invitert!
Fortsett å lese
Kjolepant på Manillusion

Kjolepant er Manillusion sitt første skritt mot å selge brukt😁 

Vi skal gi deg kjolepant på dine gamle Manillusion-kjoler! Kun Manillusion-kjoler. Så får du en pantelapp (tilgodelapp) som du kan bruke på klær i butikken. Den tilgodelappen er gyldig ett helt år!

Fortsett å lese
Fra bananskall til cardigan!
bananskall er en superhelt i naturlige materialer - og er økologisk, kjemikaliefri, nedbrytbar, vegansk, "crueltyfree" og avgir nesten ingen karbon under produksjon.
Fortsett å lese
Magiske tyllskjørt
Vet du hva som er forskjellen på en tirsdag og en fredag? På en hverdag og en fest? På en drømmekjole og en DRØMMEKJOLE? Litt tyll, såklart!
Fortsett å lese
Historien om capen
Viste du at capen kan dateres helt tilbake til 1066? Og at den har prydet superhelter, filmstjerner og motevisninger? Les mer om historien, og hvorfor vi elsker dette plagget.
Fortsett å lese
Halloween inspirasjon
Åh, deilige mørketid! Perfekt for gresskarsuppe, peiskos, tente lys og masse snop. Vi er svake for høst og Halloween her på Manillusion. Det er kanskje du også? Les mer her og få inspirasjon!
Fortsett å lese
Postkort fra London
Her er et lite postkort fra turen vår til London juli 2022. Les og se bilder fra våre favorittsteder i London, og innkjøpsinspirasjon til Manillusion.
Fortsett å lese