Kontakt
Blog
  Manillusion logo
Søk:
Avansert søk
Brukernavn Passord
Registrer Glemt passordet  
Manillusion - Om Manillusion
Om Manillusion
Nå har du kommet til en butikk hvor det selges fantastiske klær, smykker og tilbehør. Vi satser på feminin vintage mote innenfor sjangrene retro, rockabilly, rockabella, 40- og 50-talls.

Butikken ble etablter i 2005, og er en realisering av drømmen om å gjøre noe på egenhånd, og med et mål om å få alternativ fashion ut til folket, og være et motstykke til ensformigheten som kjedebutikkene representerer.

Manillusion på nettet har de samme varene som butikken på Grünerløkka i Oslo. Vi selger kun varer vi har i butikken, og har ingen fordyrende eller forsinkende ledd. Du får lynrask levering og personlig service.

Vi satser på å ha et stort utvalg i størrelser, men har ikke mange like plagg, så ser du noe du liker så vær raskt ute! Vi bruker mye tid på å sette sammen et spennende og variert utvalg, og får inn nyheter hver uke. Slik sikrer vi at du får et plagg som kun få andre har, og gjør det spennende for deg å shoppe.

Butikken eies og drives av Lise. Har du noen spørsmål - kontakt henne på marked@manillusion.no

Vi har dyktige butikkvixens som yter ypperste klasse service til deg. Har du noen spørsmål om varer, størrelser eller stiler - ring butikken på 97 89 87 97, eller send en mail til info@manillusion.no

Vi har også en svært levende side på Facebook www.facebook.com/manillusion.no og blir veldig glad for mange fans der. Du kan også følge med på Facebook-siden vår på forsiden av nettbutikken. Du finner oss på Instagram, Twitter og Snapchat også. #manillusion

Bloggen vår er vårt magasin, med masse lesestoff for deg. Ta en titt.  

Kategorier
Nyheter
Kjoler
Skjørt
Topper/Bluser
Cardigans/Boleroer
Bukser
Jakker/Kåper
Sko
Undertøy/Strømper
Badetøy
Tilbehør
Smykker
Handlekurv
Kurven er tom


Hjelp
Personvernregler
Salgsbetingelser
Om Manillusion
Vedlikehold av klær
Størrelser og mål


Copyright © 2005-2019 Manillusion