Kontakt
Blog
  Manillusion logo
Søk:
Avansert søk
Brukernavn Passord
Registrer Glemt passordet  
Manillusion - Kjoler - Alabama Kjole, Sort/tulipan
Alabama Kjole, Sort/tulipan #10217
Alabama Kjole, Sort/tulipan

Romantisk, klassisk og elegant blyantkjole med et vakkert blomsterprint i rødt og grønt. Båthals gir et elegant uttrykk foran, mens den avslutter i en nydelig sløyfe bak på ryggen, hvor det også er en åpning mellom sløyfen og korsryggen. Riktig lekkert! Glidelås i ryggen og en splitt i skjørtet bak for bevegelse.

Materiale: 55% Polyester 42% Bomull 3% Spandex
Vask: tørrens

Tips: Kjolen er liten i str, så vi anbefaler deg å velge en opp om du er mellom størrelser

Produsent: Stop Staring

Har du prøvd en kjole fra Stop Staring før? Om du har det, så vil du nikke gjenkjennende når vi sier dette: Ingenting sitter på kroppen som en Stop Staring. Kvinnen bak merket heter Alicia Estrada. Hun vokste opp i en stor Meksikansk-Amerikansk familie, og det første plagget hun sydde var et skjørt laget av et dusjforheng moren hennes hadde kastet. Det var starten på en lidenskap som skulle vokse seg fra hobby til levebrød. Stop Staring ønsker å gi deg den gode følelsen av selvsikkerhet og styrke, gjennom å omfavne og feire den kvinnelige formen. Spør du oss er dette merkets aller største styrke: Det jobber MED den kvinnelige formen, ikke MOT. Dette er tøy som passer både for deg som trenger en klassisk kjole til kontoret eller festen, og for deg som vil leve ut dine villeste pin-up -drømmer. Uansett hvor du har tenkt deg, og uansett hva slags kropp du bor i, dette er superflatterende, feminint tøy av høy kvalitet. Stop Staring produseres i USA.

Informasjon
 
Pris: Kr. 2.499,-

Valg
 
Størrelse
Antall

 Legg i kurven 
        

 

Flere bilder
Klikk for å forstørre

Alabama Kjole, Sort/tulipan Alabama Kjole, Sort/tulipan Alabama Kjole, Sort/tulipan Alabama Kjole, Sort/tulipan Alabama Kjole, Sort/tulipan
 

Kategorier
Nyheter
Kjoler
Skjørt
Topper/Bluser
Cardigans/Boleroer
Bukser
Jakker/Kåper
Sko
Undertøy/Strømper
Badetøy
Tilbehør
Smykker
Handlekurv
Kurven er tom


Hjelp
Personvernregler
Salgsbetingelser
Om Manillusion
Vedlikehold av klær
Størrelser og mål


Copyright © 2005-2019 Manillusion