Kontakt
Blog
  Manillusion logo
Søk:
Avansert søk
Brukernavn Passord
Registrer Glemt passordet  
Manillusion - Undertøy/Strømper - Beautiful Boudoir morgenkåpe, Midnattsblå
Beautiful Boudoir morgenkåpe, Midnattsblå #11148
Beautiful Boudoir morgenkåpe, Midnattsblå

Javisst er livet fullt av fester og høytider, men det er hverdagene det er aller flest av. Derfor er det viktig å ta vare på disse hverdagene, og gjøre det beste ut av dem. Vi er alltid på utkikk etter enkle måter å få litt mer hverdagsluksus inn i livet på. Dessuten vet vi hvor viktig det er å starte og avslutte dagen på en god måte. Og selv om det ikke alltid går som vi vil, og livet gjerne går i hundre i blant, så hjelper det å være komfortabel og velkledd midt i det hele!

Det blir litt enklere å slepe seg ut av senga om morgenen når du vet du kan gli inn i denne deilige morgenkåpen. Kanskje blir det til og med litt enklere å smile til ditt eget speilbilde og rette seg opp i ryggen, når du skal pusse tenner og børste hår. Det blir også ekstra deilig å komme hjem og kaste arbeidstøyet når du kan hoppe inn i denne og krølle deg sammen i sofaen. Og skulle det ringe på døra, så kan du bare åpne, for du er tross alt velkledd og elegant! Sikre kilder påstår også at det blir artigere å støvsuge - og vi tviler ikke et sekund!

The Beautiful Boudoir Robe er laget i myk og blank fløyel. Den har omslagslukking med knapper, og knytes med et bredt sløyfebånd med dusker (!). Den har også lommer. En perfekt gave til deg selv, eller noen du er glad i som fortjener litt luksus i hverdagen!

95% polyester, 5% spandex.

Informasjon
 
Pris: Kr. 1.849,-

Valg
 
Størrelse
Antall

 Legg i kurven 
        

 

Flere bilder
Klikk for å forstørre

Beautiful Boudoir morgenkåpe, Midnattsblå Beautiful Boudoir morgenkåpe, Midnattsblå Beautiful Boudoir morgenkåpe, Midnattsblå Beautiful Boudoir morgenkåpe, Midnattsblå Beautiful Boudoir morgenkåpe, Midnattsblå
 

Kategorier
Nyheter
Kjoler
Skjørt
Topper/Bluser
Cardigans/Boleroer
Bukser
Jakker/Kåper
Sko
Undertøy/Strømper
Badetøy
Tilbehør
Smykker
Handlekurv
Kurven er tom


Hjelp
Personvernregler
Salgsbetingelser
Om Manillusion
Vedlikehold av klær
Størrelser og mål


Copyright © 2005-2019 Manillusion