mai 012019
 

Bursdag
Salgsstunt, nyheter og Insta takeover med Carina Carlsen.
Vi feirer 14 år torsdag 2. mai! Kommer du? Velkommen!

50% PÅ HELE BUTIKKEN! (2)
Kl 08-09 kjører vi et superstunt og gir 50% rabatt på alt som henger i butikken. Tilbudet gjelder kun varene som henger i butikk og kun mellom kl 08 og 09 torsdag morgen. Vi stenger mellom kl. 09 og 11. Fra kl 09 gjelder ordinære priser. Gjelder ikke nettbutikk eller varer som ligger på lager.

Alle som tar bilder og legger ut på Instagram og hashtagger #manillusion14år @manillusion er med i trekning av gavekort på kr. 300,- I tillegg får du 14% rabatt på alt rødt (hihi). Du skal ikke se bort fra at vi kanskje har funnet frem noen flere gode tilbud til denne dagen, men det finner du ut hvis du stikker innom.

Badedrakter for alle kropper
Kl 1100 henger vi ut masse nyheter, så stikker du innom i løpet av dagen kan du sikre deg din størrelse! Vi har en nye sommerkjoler, badedrakter og mer fra Emmy, House of Foxy, m.m.

Kl 1500 åpner vi kundekvelden, hvor vi blant annet serverer punsj og gir bort en Manillusion fortune cookie til alle som shopper hos oss.

59144805_10219318555021037_7272554868324171776_oCarina Carlsen @fetmenfattet har Instagram takeover hele dagen. For oss er det viktig å fremme vårt syn på kropp denne dagen, og det er nemlig at kropp er topp – uansett! Carina er kroppspositivist, burleskartist og en av ildsjelene bak Oslo Burlesque Festival, som vi er stolt sponsor for. Det blir ny festival 25.-29. september, så sett av datoen allerede.

Den nydelige kjolen Carina har på seg på bildet er fra oss, og bildet er tatt av fantastiske Neil Kendall.

 Posted by at 12:45

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)