Vixens

 

Manillusion, Oslos desiderte Kjolehimmel – er en butikk hvor det selges fantastiske klær, smykker og tilbehør til deg som vil være feminin. Vi har et variert utvalg av klær til frøkner og fruer i alle aldre og størrelser. Kommer du på besøk til oss, finner du serviceinnstilte jenter som er dyktige på å sette sammen antrekk for deg til en hver anledning.

Her er en kort presentasjon av oss alle. Og husk å sjekke siden vår på Facebook, Instagram og Snapchat for daglige oppdateringer!

♥♥
Manillusion-vixens 
 

Lise
Sjefs-vixen! Eier og driver Manillusion 24 timer i døgnet.
Hun bor på Løkka med Robert, kjæresten sin, som også er mannen bak kvinnen ;) Lise er livsnyter, og elsker mat og  drikke, særlig cocktails, kulturopplevelser, særlig burlesk og drag,  og reiser, særlig Thailand om vinteren. Livet er for kort til kjedelige klær! Følg Lise på Instagram under MrsPinkMartini.

 

 MarenMaren
Butikksjefen vår <3 Vakre, porselensbleke, blide og skjønne Maren! Hun har jobbet på Manillusion siden 2012, og vi digger henne så innmari. Hun er en tryllekunstner med ord, er lidenskapelig opptatt av bøker, elsker sort kaffe, rød leppestift og blå himmel, og med henne bak disken på Manillusion, kan du ofte høre gamle norske slagere, eller Ella Fitzgerald på høytaleren, og få masse gode råd i prøverommet. Følg Maren på Instagram under Marniemoonglow  🙂

 

 

Linnea
Vaktmester, glidelåshvisker og søta søster,  kom inn i livet vårt i 2015, og elsker høy musikk og gode cocktails (du finner henne på Aku Aku også). Hun blir mo i knærne av vakre menn og sterke verktøy, god sprit og alt i gull! Drømmen er å ta over Løkka (men det synes vi at hun allerede har gjort ;)). Følg henne på Instagram under Ifbarbiehadcake.

 

 

 

Carina
Carina er en eksotisk blanding av Asia og Norge, som har fortryllet oss og kundene siden 2016. Hun bor med kjæresten og hunden sin, elsker sminke og lager helt nydelige smykker som vi snart selger i butikken. Vi digger Carina som har mye av æren for at hengene våre ser så bra ut, siden hun bare må fargekoordinere alt littegrann. 🙂 Følg henne på Instagram under Missbourbonblaze

emmy11327b

 

Mary Ann
Mary Ann bor med kjæresten og hunden i Oslo. Hun studerer på dagtid, når hun ikke er på Manillusion da. Mary Ann har et alter ego som heter Phoenix Divine, og da kan du se henne på burlesk scener rundt om i landet. Hun er også en del av duoen «the Narcisisters». Mary Ann er feminist, kroppspositiv, og er med i podcasten Drøs. Følg henne på Instagram under Phoenixdivine .

 

 

Stine

Stine
Sjefen for Manillusions sosiale media. Vakre Stine kom til oss i 2016. Hun er en moderne pinup med passion for (pinup) fashion, burlesque , hunden Eddie, musikk og mennesker . Vant Miss Pinup International i 2016, og er en fryd å følge på Instagram under Miss.chandelier. Utdannet frisør og elsker å bruke hår og klær på å skape sterke inntrykk . Mener oppriktig at livet blir bedre i vakre klær . Vi er så enige assa! Og digger deg! 🙂

 

 

18298631_1652545724770541_843314797050068992_n

Becky
Becky studerer karakterdesign på Westerdals på dagtid, og driver med burlesk på fritiden. Da tar hun fram Novelty Starr og lager herlige burleske acts hvor kroppspositivisme, humor og sassyness står i fokus. Også stråler hun her på Manillusion i helgene. Følg henne på Instagram under Becky_kilcline.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)