Kjolepant på Manillusion

Kjolepant på Manillusion

🎶  Se min kjole, den er ganske gammel. Den kan jeg få pant på, og kjøpe nye klær. 🎶

OPPDATERING: Les om kjolepant her: https://www.manillusion.no/pages/kjolepant

Bærekraft 

er viktig for både oss og for deg som kunde, og vi gjør så mye vi kan. Vi kjøper ikke inn mer varer enn vi kan selge, og vi er mer nøye på materialvalg og produksjonsprosessen til merkene vi tar inn. 

 

Kjolepant er Manillusion sitt første skritt mot å selge brukt!  

Vi skal gi deg kjolepant på dine gamle Manillusion-kjoler! Kun Manillusion-kjoler. Mellom 100 og 400 kroner. Så får du en pantelapp (tilgodelapp) som du kan bruke på klær i butikken. Den tilgodelappen er gyldig ett helt år!

PS! Bildet er for oppmerksomhet! Kjolen som illustrerer kjolepant er min gamle Pinupgirl Clothing kjole fra 2015! Og ja - den skal pantes og selges videre! 

 

Hvordan?

I første omgang (til vi har mer erfaring med dette), så gjelder kjolepant bare i fysisk butikk i Markveien 38. Du må komme innom med kjoler så vurderer vi panteprisen. Vi kan dessverre ikke gjøre det på nett/chat.

Vi vurderer panteverdi ut ifra merke, tilstand (må være ren og hel) og pris. Vi vil IKKE kunne gi deg det du vil selge den for på nett selv - så om det er målet ditt, så er ikke pant for deg. Men her kan du jo levere flere kjoler, og få nok pant til en ny kjole! 

Begrensninger:

Max 6 kjoler av gangen. Kun utgåtte modeller! Det kan ikke være nye kjoler - kjoler som er i salg i butikker (Manillusion eller andre steder) kan vi ikke ta i mot.

Nå er det jo perfekt å gjøre en liten vårrydding i garderoben, ikke sant? Noen kjoler bruker du ikke lenger av ulike grunner, men de er fortsatt fine nok til at andre kan ha glede av de? Gikk du glipp av en kjole vi hadde for mange år siden? Kanskje den dukker opp igjen?

Vi selger din gamle kjole på et event i butikken når vi har samlet nok kjoler. Det tar nok noen uker. Det gleder vi oss veldig til! Dette blir noe spennende og nytt for oss og for dere! Håper dere er med oss!

 

Ett tips til!

 

Nå skal vi ikke glemme at bærekraft handler om å handle smartere, mindre og mer varig. Og ikke minst - ta vare på klærne dine. Vi har helt supre vaskemidler fra På Stell, som er økologisk og svært gode produkter. Se HER.

Vask mindre - reparer mer. Les gjerne guiden vår om vedlikehold av klær. Den finner du HER.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke ble publisert. Påkrevde felt er merket med *

Obs at kommentarer må godkjennes før de blir publisert