Manillusion + Fjong = Sant

Manillusion + Fjong = Sant

What?! Kan jeg virkelig LEIE Manillusion sine fantastiske plagg hos Fjong? Hvem er Fjong og hva i alle dager snakker vi om? Les mer her.

Manillusion er en tidløs retro klesbutikk, etablert i 2005. Stilen vår er retro fashion. Det favner alt fra 20-talls til 80-talls inspirerte klær. Vi er opptatt av kroppspositivisme og at du finner klær hos oss du kan elske lenge. Vårt motto er "slow fashion". Kjøp klær som du vil bruke masse og lenge, heller enn "bruk og kast". Våre merker lager små kolleksjoner etter forhåndsbestilling. De lager ikke mer enn de kan selge, og vi tar heller ikke inn mer enn vi kan selge. Vi tar inn alle størrelser fra XS til 4XL (noen ganger 5-6 og 7XL om det finnes).

Fjong tror på bærekraft ved å la plagg fra butikker leve lenger ved å leie de ut. De startet i 2016 med utleie av festklær, (og mye til influencere og artister på "rød løper") men har nå et konsept som omfatter mye, mye mer. Mindre kast - mer bruk! Deres motto er "leie er det nye eie"! 

Perfekt match for oss! Vi tror på tidløs mote du kan eie lenge, og Fjong tror på mote du kan leie (både kort og lenge). Vi lar Fjong overta en del av lageret vårt, slik at flere kan få mulighet til å bruke de flotte klærne fra Manillusion. Det er jo noen ganger sånn at du ikke skal bruke ett plagg mer enn en gang, og da er leie perfekt. Eller du vil kanskje prøve ut en ny stil? Kombinere stiler? Lage din egen stil? Da kan du leie en hel garderobe hos Fjong. Og det beste er jo at vi på Manillusion har klær opp til str 4XL og 5XL, noe som er et stort mangel i leiemarkedet. Vi slipper å "dumpe" klær på salg, og klærne får enda lenger levetid og mer gøye opplevelser med DEG kanskje? 

Det er superenkelt å leie - bare klikk deg inn på den blå linken under her, så er du i gang.

Flott for klima, mindre kleskast og et stort pluss for deg som kan bære drømmeplagget fra Manillusion en kveld på byen, eller ha en måned i garderoben. Og du - om du liker det du leier av Manillusion-plagg hos Fjong - så kan du alltids komme innom oss og kjøpe noe også, og eie for alltid.

Her finner du oss på Fjong 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke ble publisert. Påkrevde felt er merket med *

Obs at kommentarer må godkjennes før de blir publisert