Vi søker etter sommervixen!

Vi søker etter sommervixen!

Våren og sommeren er en busy tid for oss på Manillusion, og nå leter vi etter et ekstra par med hender til å hjelpe oss gjennom denne sesongen.

 

Når?

Vi trenger deg fra og med slutten av mai og deretter gjennom juni, juli og august,  slik at alle vi på huset får litt fri i sommer.  Vi trenger deltid, både ukedager og helg. Ca 1-3 dager i uka. Helt sikkert 1 dag, men kanskje 3 dager. Vi kan ikke garantere noe, men om du er tilgjengelig for "ringe til", så er det supert. Det er usikre tider, men det kan bli aktuelt med en forlengelse. 


Hva vi kan tilby

Hos oss får du fine arbeidsdager i vakre omgivelser, med kolleger som er glade, omsorgsfulle og dyktige på det de driver med. Vi er alle opptatt av å ha gode dager på jobb, for det tror vi smitter over på alle som besøker butikken. Vi har helt ok traktekaffe og en fin bakgård hvor det er deilig å ta lunsj på solrike dager. I tillegg har vi de vakreste klærne i verden! Og ja, du får god timelønn og andre goder hos oss. 

  

Hvem er du?

Vi trenger en utadvendt og blid person som er like glad i retro og vintageinspirert mote som vi er. Det er viktig at du har relevant arbeidserfaring. Om du i tillegg har erfaring med sosiale medier og nettbutikk, så kan det være et pluss.

Du må være presis og ryddig, og kunne holde hodet kaldt på stressende dager. Du må ønske å bidra til at alle som kommer til oss føler seg velkommen. 

 

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene dine vil være salg, kundebehandling, renhold og rydding og pynting, å stille opp på et og annet bilde/story/video til de sosiale mediene våre og nettbutikken vår, poste inspirerende instastories, og spre gode vibber i verdens fineste butikk. Sommeren på Manillusion er alltid en fin tid, og vi gleder oss til å ønske den nye sommervikaren vår velkommen

 

Hvordan søke

Hvis dette høres ut som en sommer du kunne tenkt deg, send oss en søknad, da vel! Vi trenger en videopresentasjon av deg, og en cv med relevante referanser, og send hele stasen til hjelp@manillusion.no, innen den 14. mai. Fortell litt om deg selv og hvem du er. Vis veldig gjerne din retro/vintageinspirerte stil. Fortell også gjerne hvorfor du har lyst til å jobbe hos oss, hva du tenker du kan bidra med og hvilke planer du eventuelt har i sommer.

Vi gleder oss til å lese søknaden din!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke ble publisert. Påkrevde felt er merket med *

Obs at kommentarer må godkjennes før de blir publisert