Kontakt
Blog
  Manillusion logo
Søk:
Avansert søk
Brukernavn Passord
Registrer Glemt passordet  
Manillusion - Topper/Bluser - Breton strikket genser, Rød/krem
Breton strikket genser, Rød/krem #11278
Breton strikket genser, Rød/krem

Da selveste Coco Chanel gjorde den bretonstripete genseren populær for moteriktige kvinner anno 1910-1930, hadde den allerede vært brukt av sjøfolk og fiskere i lange tider. På 60-tallet ble denne typen genser båret av ikoner som Brigitte Bardot og Audrey Hepburn, og dermed var det ingen tvil: Breton-genseren er så chic som det blir!

Denne varianten, signert svenske Emmy, ville helt sikkert falt i smak hos Chanel selv. Den er laget i den mykeste ull, har små puffermer som gjør underverker for silhuetten, og tre små knapper på skulderen så du kan ta den av og på uten å rote til hår og sminke.

Ull er et fantastisk materiale som beskytter både mot kulde og varme. Det puster godt, og transporterer fukt vekk fra kroppen så du holder deg tørr. Med andre ord er denne genseren fin hele året. Perfekt for en dag ved havet!

100% ull.
Ulla er mercerisert, så den er muyk og glatt og klør ikke.
Ull er naturlig bakteriehemmende, så om du lufter genseren etter bruk, for eksempel over natta, kan du vente en stund med å vaske den. Når tiden kommer, kan genseren vaskes på ullprogram i maskin.

Merke: Emmy.
"Feminine klær med god passform i høy kvalitet - som i gamle dager." Emmy, startet i 2010, er en svensk designer som lager klær for kvinner i alle aldre og størrelser. Stilen er inspirert av de klassiske uttrykkene fra 1930 til 1960, men gjort for den moderne kvinnen av i dag. For eksempel, så er de fleste klærne laget i stretchy materiale med lommer og enkle å kle på seg. Emmy tenker også alltid på at du skal kunne kombinere dine Emmy-plagg, uavhengig av sesonger, så her er det bare å samle. Kolleksjonene lages i et lite antall og selges til et lite utvalg butikker rundt om i verden. Vi er stolte av å være en av disse.

Informasjon
 
Pris: Kr. 1.499,-

Valg
 
Størrelse
Antall

 Legg i kurven 
        

 

Flere bilder
Klikk for å forstørre

Breton strikket genser, Rød/krem Breton strikket genser, Rød/krem Breton strikket genser, Rød/krem Breton strikket genser, Rød/krem Breton strikket genser, Rød/krem Breton strikket genser, Rød/krem
 

Kategorier
Nyheter
Kjoler
Skjørt
Topper/Bluser
Cardigans/Boleroer
Bukser
Jakker/Kåper
Sko
Undertøy/Strømper
Badetøy
Tilbehør
Smykker
Handlekurv
Kurven er tom


Hjelp
Personvernregler
Salgsbetingelser
Om Manillusion
Vedlikehold av klær
Størrelser og mål


Copyright © 2005-2019 Manillusion