Kontakt
Blog
  Manillusion logo
Søk:
Avansert søk
Brukernavn Passord
Registrer Glemt passordet  
Manillusion - Kjoler - Cassidy Blyantkjole, Grå
Cassidy Blyantkjole, Grå #11116
Cassidy Blyantkjole, Grå

Klassisk blyantkjole som gjerne blir med deg på kontoret! Inspirert av 60-tallet, med skikkelige Mad Men-vibber. Pynteknapper på ermene og ved splitten. Denne kjolen er classy og profesjonell, og samtidig sprek nok til å sprites opp til en tur på byen. Myk og stretchy, legger seg pent på kroppen.

65% bomull, 30% polyamid, 5% spandex.
Vaskes for hånd og tørkes flatt.

Produsent: Unique Vintage.
Unique Vintage fødtes som en følge av Katie Echeverry's lidenskap for vintage. I 2000 brukte hun all sin fritid på å tråle loppemarkeder og bruktbutikker, for å finne skatter hun kunne selge i den lille nettbutikken hun drev på hobbybasis. Etter hvert la hun til reproduksjoner av vintage, og siden skapte hun også sitt helt eget merke, som er det vi kjenner som Unique Vintage. I 2008 åpnet også en fysisk butikk, i California. Unique vintage er ikke lenger et hobbyprosjekt! Nå blomstrer merket, og de leverer nydelige pin-upkjoler, deilige 50-tallskjoler, flatterende vintageinspirert badetøy og elegante separater. Unique Vintage har også vært å se i serier som Glee, Pretty Little Liars, American Horror Story, Vampire Diaries og True Blood. Det skjønner vi godt, for dette er klær som virkelig er vakre, flatterende og stilige!

Informasjon
 
Pris: Kr. 1.349,-

Valg
 
Størrelse
Antall

 Legg i kurven 
        

 

Flere bilder
Klikk for å forstørre

Cassidy Blyantkjole, Grå Cassidy Blyantkjole, Grå Cassidy Blyantkjole, Grå Cassidy Blyantkjole, Grå Cassidy Blyantkjole, Grå
 

Kategorier
Nyheter
Kjoler
Skjørt
Topper/Bluser
Cardigans/Boleroer
Bukser
Jakker/Kåper
Sko
Undertøy/Strømper
Badetøy
Tilbehør
Smykker
Handlekurv
Kurven er tom


Hjelp
Personvernregler
Salgsbetingelser
Om Manillusion
Vedlikehold av klær
Størrelser og mål


Copyright © 2005-2019 Manillusion