Kontakt
Blog
  Manillusion logo
Søk:
Avansert søk
Brukernavn Passord
Registrer Glemt passordet  
Manillusion - Kjoler - Caterina Swing kjole, Sort/hibiskus
Caterina Swing kjole, Sort/hibiskus #10749
Caterina Swing kjole, Sort/hibiskus

Caterina er den perfekte 50-tallsinspirerte skjortekjolen! Hun er både flatterende, praktisk og anvendelig. Kjolen lukkes med knepping foran, og det følger med et matchende belte. Du kan gjerne eksperimentere med å bytte ut det medfølgende beltet med belter i andre farger. Stoffet er mykt og komfortabelt. Kjolen har romslige lommer.

Materiale: 97% bomull, 3% spandex
Vask: Kan vaskes i maskin på 30 grader.


Produsent: Collectif.
Collectif så dagens lys i 2000, og har sine røtter i pin-up og alternativ mote. De kombinerer klassisk vintagestil med dagens trender, rock & roll, masse farger, kitch, kreativitet og originalitet. Resultatet er klær du blir glad av å se på, og glad av å gå med. Collectif har vokst voldsomt, og vokser fremdeles. I dag står de som en av de virkelig store innen retromote, og de har tre butikker i London og en i Brighton. Er du i området, så anbefaler vi å ta turen innom! Collectif designer tøyet sitt i London, og produksjonen foregår i England, Romania, Armenia og Øst-Asia. Collectif er opptatt av at alle ansatte skal ha gode arbeidsforhold, og gjør sitt ytterste for å ivareta rettighetene til dem som produserer klærne du kjøper.

Informasjon
 
Pris: Kr. 1.099,-

Valg
 
Størrelse
Antall


 

Flere bilder
Klikk for å forstørre

Caterina Swing kjole, Sort/hibiskus Caterina Swing kjole, Sort/hibiskus Caterina Swing kjole, Sort/hibiskus Caterina Swing kjole, Sort/hibiskus
 

Kategorier
Nyheter
Kjoler
Skjørt
Topper/Bluser
Cardigans/Boleroer
Bukser
Jakker/Kåper
Sko
Undertøy/Strømper
Badetøy
Tilbehør
Sminke
Smykker
Handlekurv
Kurven er tom


Hjelp
Personvernregler
Salgsbetingelser
Om Manillusion
Vedlikehold av klær


Copyright © 2005-2018 Manillusion