Kontakt
Blog
  Manillusion logo
Søk:
Avansert søk
Brukernavn Passord
Registrer Glemt passordet  
Manillusion - Kjoler - Fairisle Strikket kjole, Skogsgrønn
Fairisle Strikket kjole, Skogsgrønn #10951
Fairisle Strikket kjole, Skogsgrønn

Deilig kjole for de kalde dagene. Du vet at de kommer. Hvorfor ikke være klar?

Denne lekre saken er laget i 100% myk ull. Ulla er mercerisert, så den er myk, blank, klør ikke og loer lite. Den har et feminint og flatterende snitt, de deiligste farger og den faller tungt og pent på kroppen. Med denne er du velkledd og varm når kulda setter inn!

Ull holder seg ren og frisk lengre enn mange andre materialer. Om du lufter denne etter bruk, kan du drøye det en stund før du sender den til vask. Og når tiden kommer, kan den vaskes på ullprogram i maskin.

Produsent: Emmy.
Emmy er et lite, svensk firma, ledet av søstrene Emmy og Lisa Nilsson. De lar seg inspirere av mote fra 30-60-tallet, og er svært opptatt av å lage tøy av høy kvalitet som passer kvinner i alle aldre og fasonger. Dessuten er de veldig gode på å tilby tøy som passer en kald vinter, og beviser at man ikke trenger å ofre elegansen selv om minusgradene kommer krypende! De ønsker å senke farten på motekarusellen, ved å tilby tidløse plagg av høy kvalitet, som kunden kan bruke om og om igjen, i lang tid framover. Det er godt både for kunden og miljøet! Emmy lanserer to kolleksjoner i året, en vår/sommer-kolleksjon, og en høst/vinter-kolleksjon. Så ser du noe du liker, gjelder det å handle raskt, for dette plagget, denne fargen, dette materialet, kommer antageligvis ikke tilbake! Vi vet at både Emmy og Lisa legger hjerte og sjel i produksjonen av disse plaggene, og at hver detalj er nøye gjennomtenkt. Alt tøyet produseres i Portugal, med unntak av strikkeplaggene, som lages i Hong Kong.

Informasjon
 
Pris: Kr. 2.199,-

Valg
 
Størrelse
Antall


 

Flere bilder
Klikk for å forstørre

Fairisle Strikket kjole, Skogsgrønn Fairisle Strikket kjole, Skogsgrønn
 

Kategorier
Nyheter
Kjoler
Skjørt
Topper/Bluser
Cardigans/Boleroer
Bukser
Jakker/Kåper
Sko
Undertøy/Strømper
Badetøy
Tilbehør
Smykker
Handlekurv
Kurven er tom


Hjelp
Personvernregler
Salgsbetingelser
Om Manillusion
Vedlikehold av klær
Størrelser og mål


Copyright © 2005-2019 Manillusion