Kontakt
Blog
  Manillusion logo
Søk:
Avansert søk
Brukernavn Passord
Registrer Glemt passordet  
Manillusion - Bukser - Hepburn 40-tallsbukse, Marineblå
Hepburn 40-tallsbukse, Marineblå #11170
Hepburn 40-tallsbukse, Marineblå

For oss virker det kanskje fjernt, men det er ikke fryktelig lenge siden kvinner i vår del av verden slett ikke brukte bukser. De kunne til og med bli arrestert for det. Se for deg en skuespillerinne på denne tiden, som insisterer på å være buksekledd. Som når buksene hennes blir konfiskert fra garderoben fordi de er upassende, tropper opp på filmsettet i bare undertøyet, og nekter å kle på seg før buksene blir levert tilbake. Hun heter Katharine Hepburn, og denne buksa er oppkalt etter henne.

Buksene er laget etter et mønster fra 40-tallet, og kun små endringer er gjort for å passe en moderne kvinne i dag. For eksempel har den fått en dæsj stretch for komfortens skyld. Flatterende snitt med høyt liv, og vide, elegante ben. Klassisk blå med hvite sømmer. Lukkes med glidelås og knapp i siden. Brett nederst.

Laget i rayon av høy kvalitet, med litt elastan.
Kan vaskes i maskin på 30 grader.

Produsent: The House of Foxy.
The House of Foxy eies av Clare Quartermaine, som har vært vintageentusiast siden hun kjøpte sitt første vintageantrekk som 14-åring. Som så mange av oss elsker hun vintage, men opplever at det finnes en rekke fordeler med ikke-vintage også. Moderne materialer og større utvalg i størrelser, for eksempel. Clare slo seg sammen med likesinnede designere, og vips! House of Foxy var født. Klærne fra dette merket er inspirert av ekte vintage, fra perioden 1925 til 1964. Mesteparten produseres i England, og House of Foxy gjør sitt ytterste for å lage tøy av topp kvalitet som produseres lokalt og etisk.

Informasjon
 
Pris: Kr. 1.499,-

Valg
 
Størrelse
Antall

 Legg i kurven 
        

 

Flere bilder
Klikk for å forstørre

Hepburn 40-tallsbukse, Marineblå Hepburn 40-tallsbukse, Marineblå Hepburn 40-tallsbukse, Marineblå
 

Kategorier
Nyheter
Kjoler
Skjørt
Topper/Bluser
Cardigans/Boleroer
Bukser
Jakker/Kåper
Sko
Undertøy/Strømper
Badetøy
Tilbehør
Smykker
Handlekurv
Kurven er tom


Hjelp
Personvernregler
Salgsbetingelser
Om Manillusion
Vedlikehold av klær
Størrelser og mål


Copyright © 2005-2019 Manillusion