Kontakt
Blog
  Manillusion logo
Søk:
Avansert søk
Brukernavn Passord
Registrer Glemt passordet  
Manillusion - Kjoler - Katie Festkjole, Smaragdgrønn
Katie Festkjole, Smaragdgrønn #11230
Katie Festkjole, Smaragdgrønn

Det er mange ting å elske ved denne kjolen. Hør bare her:

For det første er den smaragdgrønn, og det er noe av det deiligste som finnes. Dessuten er den meeeget stretchy, så du kan utfolde deg som du vil hele kvelden. Den har et stort og flott swingskjørt som er like fint uansett om du velger å bruke et tyllskjørt under eller ei. Den har lommer, så du alltid har kontroll på verdisakene dine. Den kommer med en matchende bolerojakke, som du kan kaste om det blir varmt på dansegulvet. Nevnte vi at den er smaragdgrønn?

Lukkes med glidelås i ryggen.
65% polyester, 30% nylon, 5% spandex.
Kan renses, eller vaskes for hånd i kaldt vann. Tørkes flatt.

Produsent: Tatyana.
Tatyana er oppkalt etter kvinnen bak merket, Tatyana Khomyakova. Dette er et merke som har fulgt oss lenge, og som trofast leverer vakre 40-tallskjoler og 50-tallskjoler av høy kvalitet, og dessuten mange av våre favoritt-swingskjørt, bluser og selskapsvesker. De er velkjente innen rockabilly, burlesque og vintage-miljøer rundt om i verden, og har laget kolleksjoner i samarbeid med storheter som Dita Von Teese og Tempest Storm. De har også laget kjoler basert på de klassiske pin-up-illustrasjonene til Gil Elvgren. Dette er altså plagg som oser pin-up og nostalgisk eleganse. De har sitt hovedkvarter i Las Vegas USA.

Informasjon
 
Pris: Kr. 1.999,-

Valg
 
Størrelse
Antall

 Legg i kurven 
        

 

Flere bilder
Klikk for å forstørre

Katie Festkjole, Smaragdgrønn Katie Festkjole, Smaragdgrønn Katie Festkjole, Smaragdgrønn Katie Festkjole, Smaragdgrønn Katie Festkjole, Smaragdgrønn Katie Festkjole, Smaragdgrønn Katie Festkjole, Smaragdgrønn
 

Kategorier
Nyheter
Kjoler
Skjørt
Topper/Bluser
Cardigans/Boleroer
Bukser
Jakker/Kåper
Sko
Undertøy/Strømper
Badetøy
Tilbehør
Smykker
Handlekurv
Kurven er tom


Hjelp
Personvernregler
Salgsbetingelser
Om Manillusion
Vedlikehold av klær
Størrelser og mål


Copyright © 2005-2019 Manillusion