Kontakt
Blog
  Manillusion logo
Søk:
Avansert søk
Brukernavn Passord
Registrer Glemt passordet  
Manillusion - Kjoler - Lana Kjole, Merlot/rose
Lana Kjole, Merlot/rose #11252
Lana Kjole, Merlot/rose

Lana-kjolen er inspirert av den glamorøse 40-talls Hollywoodstjernen Lana Turner. En kjole som får hodene til å snu seg, og som gir deg tidløs eleganse.

Kjolen har dyp båthals, korte, vide ermer i kontrastfarge, peplum overdel og a-formet skjørt med matchende belte. Alt i Rayon krepp for å gi autentisk 40-talls følelse.

Kjolen skal ikke sitte tett.

Materiale: 100% rayon krepp
Vask: Kaldvask - henges til tørk

Produsent: Miss Nouvelle.

Kvinnen bak Miss Nouvelle heter Holly, og ikke bare eier hun firmaet, hun er designeren også. Hun er lidenskapelig opptatt av vintageklær, og har spesielt lagt sin elsk på de glade og kitchy novelty-printene som blant annet dukker opp i 50-tallsmoten. Når du kjøper et plagg med et fargerikt print fra Miss Nouvelle, er det Holly som er hjernen og kunstneren bak. Med andre ord er disse printene eksklusive for merket. Miss Nouvelle leverer også elegante og anvendelige ensfargede separater som passer til sprelske print (eller til deg som liker en roligere look). Alt i den lekreste retrostil!
Før Holly startet Miss Nouvelle, jobbet hun i motebransjen. Her skaffet hun seg masser av erfaring med materialer, passform og produksjon. Det synes og merkes på klærne hun lager. Dette er glade plagg av god kvalitet. Tøyet designes, printes, klippes og sys i USA.

Informasjon
 
Pris: Kr. 2.199,-

Valg
 
Størrelse
Antall

 Legg i kurven 
        

 

Flere bilder
Klikk for å forstørre

Lana Kjole, Merlot/rose
 

Kategorier
Nyheter
Kjoler
Skjørt
Topper/Bluser
Cardigans/Boleroer
Bukser
Jakker/Kåper
Sko
Undertøy/Strømper
Badetøy
Tilbehør
Smykker
Handlekurv
Kurven er tom


Hjelp
Personvernregler
Salgsbetingelser
Om Manillusion
Vedlikehold av klær
Størrelser og mål


Copyright © 2005-2019 Manillusion