Kontakt
Blog
  Manillusion logo
Søk:
Avansert søk
Brukernavn Passord
Registrer Glemt passordet  
Manillusion - Kjoler - Lucinda Vrikkekjole, Burgunder
Lucinda Vrikkekjole, Burgunder #10975
Lucinda Vrikkekjole, Burgunder

Nydelig, stretchy blyantkjole med trekvart erm og v-utringning i ryggen. Denne kjolen gjør det klinkende klart at utringning bak kan være vel så snasent som utringning foran. Inspirert av det tidlige 60-tallet. Veldig Mad Men! Glidelås bak og dobbel splitt. Skal sitte tett på kroppen, og takket være stretchen har du mye mer bevegelsesfrihet enn det kanskje ser ut som! Brosje følger med.

59% bomull, 35% polyamid, 6% spandex.

Produsent: Unique Vintage.

Unique Vintage fødtes som en følge av Katie Echeverry's lidenskap for vintage. I 2000 brukte hun all sin fritid på å tråle loppemarkeder og bruktbutikker, for å finne skatter hun kunne selge i den lille nettbutikken hun drev på hobbybasis. Etter hvert la hun til reproduksjoner av vintage, og siden skapte hun også sitt helt eget merke, som er det vi kjenner som Unique Vintage. I 2008 åpnet også en fysisk butikk, i California. Unique vintage er ikke lenger et hobbyprosjekt! Nå blomstrer merket, og de leverer nydelige pin-upkjoler, deilige 50-tallskjoler, flatterende vintageinspirert badetøy og elegante separater. Unique Vintage har også vært å se i serier som Glee, Pretty Little Liars, American Horror Story, Vampire Diaries og True Blood. Det skjønner vi godt, for dette er klær som virkelig er vakre, flatterende og stilige!

Informasjon
 
Pris: Kr. 1.399,-

Valg
 
Størrelse
Antall

 Legg i kurven 
        

 

Flere bilder
Klikk for å forstørre

Lucinda Vrikkekjole, Burgunder Lucinda Vrikkekjole, Burgunder Lucinda Vrikkekjole, Burgunder Lucinda Vrikkekjole, Burgunder Lucinda Vrikkekjole, Burgunder
 

Kategorier
Nyheter
Kjoler
Skjørt
Topper/Bluser
Cardigans/Boleroer
Bukser
Jakker/Kåper
Sko
Undertøy/Strømper
Badetøy
Tilbehør
Smykker
Handlekurv
Kurven er tom


Hjelp
Personvernregler
Salgsbetingelser
Om Manillusion
Vedlikehold av klær
Størrelser og mål


Copyright © 2005-2019 Manillusion