Kontakt
Blog
  Manillusion logo
Søk:
Avansert søk
Brukernavn Passord
Registrer Glemt passordet  
Manillusion - Kjoler - Norma Jean Vinterfioler Swingkjole, Sort
Norma Jean Vinterfioler Swingkjole, Sort #10961
Norma Jean Vinterfioler Swingkjole, Sort

Norma Jean er en favoritt hos oss. Så vakker, og så lett å kle, en perfekt flatterende swingkjole! Passer til både fine søndager og ekstra spesielle anledninger. Norma Jean er laget i stretchbomull, og vi opplever at de som vipper mellom to størrelser kan velge den minste av de to. Kjolen har lommer, og gjør seg både med og uten tyllskjørt. Fargene på denne lar seg kombinere med hvitt, og utallige nyanser av grønt. Fantastisk! Kjolen har skulderstropper, og Carina har valgt en grønn cardigan over.

Produsent: Retrospec'd.

Kjolene fra Retrospec'd er et resultat av hardt arbeid og masse kjærlighet, og bak merket står søstrene Teena og Sharon. De har begge samlet på vintagekjoler i en årrekke, og de har brukt all sin erfaring og kunnskap for å skape kjoler som er tro mot vintagelooken - og samtidig passer mennesker i alle aldre og alle størrelser. Det er en filosofi vi kan stille oss bak! Alle kjolene produseres i Australia, og det ligger omtanke bak hver eneste detalj. Mønster og print og snitt og detaljer er et resultat av prosesser som gjerne tar uker og måneder, fordi det må være helt riktig. Og det merkes! Vi setter stor pris på arbeidet og kjærligheten som legges ned i disse plaggene, og vi er hellig overbevist om at det både merkes og synes når du går med dem. Er ikke det flott?

Informasjon
 
Pris: Kr. 1.899,-

Valg
 
Størrelse
Antall

 Legg i kurven 
        

 

Flere bilder
Klikk for å forstørre

Norma Jean Vinterfioler Swingkjole, Sort Norma Jean Vinterfioler Swingkjole, Sort Norma Jean Vinterfioler Swingkjole, Sort
 

Kategorier
Nyheter
Kjoler
Skjørt
Topper/Bluser
Cardigans/Boleroer
Bukser
Jakker/Kåper
Sko
Undertøy/Strømper
Badetøy
Tilbehør
Smykker
Handlekurv
Kurven er tom


Hjelp
Personvernregler
Salgsbetingelser
Om Manillusion
Vedlikehold av klær
Størrelser og mål


Copyright © 2005-2019 Manillusion