Kontakt
Blog
  Manillusion logo
Søk:
Avansert søk
Brukernavn Passord
Registrer Glemt passordet  
Manillusion - Kjoler - Raileen 40-tallskjole, Rød/sort
Raileen 40-tallskjole, Rød/sort #10221
Raileen 40-tallskjole, Rød/sort

Fantastisk 40-tallsinspirert kjole i myk 4-veis stretchbengalin som er perfekt til alle anledninger. I En lekker krage i myk sort mesh. Korte ermer med sorte mansjetter av mesh med knappedetaljer. Skjørtet har en lekker klokkeavslutning som gir alle en nydelig timeglassfigur. Glidelås i ryggen.

Tips: Litt liten i størrelsen.

Materiale: 77% polyester, 20% rayon og 3% spandex.

Vask: vi anbefaler tørrens


Har du prøvd en kjole fra Stop Staring før? Om du har det, så vil du nikke gjenkjennende når vi sier dette: Ingenting sitter på kroppen som en Stop Staring. Kvinnen bak merket heter Alicia Estrada. Hun vokste opp i en stor Meksikansk-Amerikansk familie, og det første plagget hun sydde var et skjørt laget av et dusjforheng moren hennes hadde kastet. Det var starten på en lidenskap som skulle vokse seg fra hobby til levebrød. Stop Staring ønsker å gi deg den gode følelsen av selvsikkerhet og styrke, gjennom å omfavne og feire den kvinnelige formen. Spør du oss er dette merkets aller største styrke: Det jobber MED den kvinnelige formen, ikke MOT. Dette er tøy som passer både for deg som trenger en klassisk kjole til kontoret eller festen, og for deg som vil leve ut dine villeste pin-up -drømmer. Uansett hvor du har tenkt deg, og uansett hva slags kropp du bor i, dette er superflatterende, feminint tøy av høy kvalitet. Stop Staring produseres i USA.

Informasjon
 
Pris: Kr. 2.499,-

Valg
 
Størrelse
Antall

 Legg i kurven 
        

 

Flere bilder
Klikk for å forstørre

Raileen 40-tallskjole, Rød/sort Raileen 40-tallskjole, Rød/sort Raileen 40-tallskjole, Rød/sort Raileen 40-tallskjole, Rød/sort Raileen 40-tallskjole, Rød/sort
 

Kategorier
Nyheter
Kjoler
Skjørt
Topper/Bluser
Cardigans/Boleroer
Bukser
Jakker/Kåper
Sko
Undertøy/Strømper
Badetøy
Tilbehør
Sminke
Smykker
Handlekurv
Kurven er tom


Hjelp
Personvernregler
Salgsbetingelser
Om Manillusion
Vedlikehold av klær


Copyright © 2005-2018 Manillusion