Kontakt
Blog
  Manillusion logo
Søk:
Avansert søk
Brukernavn Passord
Registrer Glemt passordet  
Manillusion - Undertøy/Strømper - Retro seamed tights, Nude/green
Retro seamed tights, Nude/green #10207
Retro seamed tights, Nude/green

Ahh, strømper med søm. Skal vi tipse deg om en eneste ting som kan heve antrekket ditt fra ordinært til herlig elegant og utvilsomt retroinspirert, ja, så er det dette. Strømpene med søm er ikoniske, simpelthen fordi det var slik dameben så ut på 40- og 50-tallet.

Disse strømpene kommer fra What Katie Did, er 15 denier. Hæl og tå er forsterket, og tåler en trøkk. De er laget i stretchnylon og elastan, som gjør at de passer fint til flere forskjellige størrelser.

Tradisjonelt sett brukte man hudfargede strømper på dagtid, og sorte på kveldstid. Tidlig på 50-tallet hadde gjennomsnittskvinnen råd til seks par strømper i året. I dag er det mye som er endret. Strømpene kan lett være den rimeligste delen av retroantrekket ditt, og du kan leke deg med farger og kontraster så mye du vil!

Ta godt vare på strømpene dine. Hard hud, spisse negler og skarpe kanter på sko er strømpenes verste fiende. Bruk noen ekstra sekunder på å være nøyaktig og forsiktig når du tar strømpene på om morgenen, og ha dem i bakhodet når du beveger deg gjennom dagen din. Strømpene dine foretrekker å bli vasket for hånd, enten med et spesialvaskemiddel for strømper, eller med en annen mild såpe.

Informasjon
 
Pris: Kr. 199,-

Valg
 
Størrelse
Antall

 Legg i kurven 
        

 

Flere bilder
Klikk for å forstørre

Retro seamed tights, Nude/green
 

Kategorier
Nyheter
Kjoler
Skjørt
Topper/Bluser
Cardigans/Boleroer
Bukser
Jakker/Kåper
Sko
Undertøy/Strømper
Badetøy
Tilbehør
Smykker
Handlekurv
Kurven er tom


Hjelp
Personvernregler
Salgsbetingelser
Om Manillusion
Vedlikehold av klær
Størrelser og mål


Copyright © 2005-2019 Manillusion