Kontakt
Blog
  Manillusion logo
Søk:
Avansert søk
Brukernavn Passord
Registrer Glemt passordet  
Manillusion - Kjoler - Rhea Maxikjole, Sort/blomstete
Rhea Maxikjole, Sort/blomstete #11241
Rhea Maxikjole, Sort/blomstete

Deilig maxikjole som kan pyntes opp og ned, alt etter anledning. Vi ser for oss gullpumps, platåsandaler, boots, ballerinas... Mulighetene er uendelige! Luftig og lekker kjole som svusjer pent rundt kroppen.

Vi opplever denne som helt normal i størrelsen, men i og med at den er en omslagskjole kan det være mulig å gå både opp og ned i størrelse.

95% polyester, 5% spandex.

Produsent: Heart of Haute.
Heart of Haute har siden 2005 trofast produsert klær i vakre La Verne, California. De sier selv at deres fans er en herlig blanding av «adorable pinup girls, vintage fashion enthusiasts, trend setting fashion bloggers, 1950's bombshell babes, 1960's mod girls, mid-century and tiki lovers, 1940's classic dapper beauties, crazy cat ladies, and cute girls and sophisticated fashion forward women.» Som firma er de ikke bare opptatt av å produsere klær som ser flotte ut, de bryr seg om miljøet og de etiske problemstillingene rundt dagens klesbransje også. Klærne produseres under etiske forhold ikke langt fra firmaets kontor. Vi stiller oss bak dem når de sier at fornøyde ansatte er med på å føre til klær av høy kvalitet, og at fast fashion fører til mange problemer i verden. Som de selv sier: "Feel good about the articles of clothing in your closet. Dress yourself in the finest and most special things, for it's not only that YOU are worth it, but so is the world around you."

Informasjon
 
Pris: Kr. 1.899,-

Valg
 
Størrelse
Antall

 Legg i kurven 
        

 

Flere bilder
Klikk for å forstørre

Rhea Maxikjole, Sort/blomstete Rhea Maxikjole, Sort/blomstete
 

Kategorier
Nyheter
Kjoler
Skjørt
Topper/Bluser
Cardigans/Boleroer
Bukser
Jakker/Kåper
Sko
Undertøy/Strømper
Badetøy
Tilbehør
Smykker
Handlekurv
Kurven er tom


Hjelp
Personvernregler
Salgsbetingelser
Om Manillusion
Vedlikehold av klær
Størrelser og mål


Copyright © 2005-2019 Manillusion