Kontakt
Blog
  Manillusion logo
Søk:
Avansert søk
Brukernavn Passord
Registrer Glemt passordet  
Manillusion - Bukser - Ship mate slacks, Gul
Ship mate slacks, Gul #11336
Ship mate slacks, Gul

Ahoi!

Superautentiske sjømannsbukser, perfekt for lyse sommerdager!

Både sjømenn og hollywoodstjerner omfavnet denne typen bukse som sin favoritt på begynnelsen av 1900-tallet. Altså fungerer de til en rekke stiluttrykk, og du kan du slippe unna med å bruke både støvler, kilehælsandaler, tøysko. pumps og dressko til disse. Fungerer med stripete genser, bluse, skjorte eller strikkegenser.

Vide ben og tettsittende midjeparti som gjør underverker for figuren. Lommer med plass til det du trenger å ha med deg. Klassisk sjømannsknepping med massevis av knapper i art deco-stil. Heldigvis trenger du bare å kneppe opp den ene siden for å åpne buksa. Denne buksa kan fort bli en favoritt, både hjemme i hverdagen og på ferie!

Laget i ribbevevd bomullsmiks.
70 % bomull, 29 % viskos, 1 % spandex. Noe stretch.


Merke: Emmy.
"Feminine klær med god passform i høy kvalitet - som i gamle dager." Emmy, startet i 2010, er en svensk designer som lager klær for kvinner i alle aldre og størrelser. Stilen er inspirert av de klassiske uttrykkene fra 1930 til 1960, men gjort for den moderne kvinnen av i dag. For eksempel, så er de fleste klærne laget i stretchy materiale med lommer og enkle å kle på seg. Emmy tenker også alltid på at du skal kunne kombinere dine Emmy-plagg, uavhengig av sesonger, så her er det bare å samle. Kolleksjonene lages i et lite antall og selges til et lite utvalg butikker rundt om i verden. Vi er stolte av å være en av disse.

Informasjon
 
Pris: Kr. 1.799,-

Valg
 
Størrelse
Antall

 Legg i kurven 
        

 

Flere bilder
Klikk for å forstørre

Ship mate slacks, Gul Ship mate slacks, Gul
 

Kategorier
Nyheter
Kjoler
Skjørt
Topper/Bluser
Cardigans/Boleroer
Bukser
Jakker/Kåper
Sko
Undertøy/Strømper
Badetøy
Tilbehør
Smykker
Handlekurv
Kurven er tom


Hjelp
Personvernregler
Salgsbetingelser
Om Manillusion
Vedlikehold av klær
Størrelser og mål


Copyright © 2005-2019 Manillusion