Kontakt
Blog
  Manillusion logo
Søk:
Avansert søk
Brukernavn Passord
Registrer Glemt passordet  
Manillusion - Undertøy/Strømper - The Beautiful Boudoir robe, Dark Teal
The Beautiful Boudoir robe, Dark Teal #10306
The Beautiful Boudoir robe, Dark Teal

Javisst er livet fullt av fester og høytider, men det er hverdagene det er aller flest av. Derfor er det viktig å ta vare på disse hverdagene, og gjøre det beste ut av dem. Vi er alltid på utkikk etter enkle måter å få litt mer hverdagsluksus inn i livet på. Dessuten vet vi hvor viktig det er å starte og avslutte dagen på en god måte. Og selv om det ikke alltid går som vi vil, og livet gjerne går i hundre i blant, så hjelper det å være komfortabel og velkledd midt i det hele!

Det blir litt enklere å slepe seg ut av senga om morgenen når du vet du kan gli inn i denne deilige morgenkåpen. Kanskje blir det til og med litt enklere å smile til ditt eget speilbilde og rette seg opp i ryggen, når du skal pusse tenner og børste hår. Det blir også ekstra deilig å komme hjem og kaste arbeidstøyet når du kan hoppe inn i denne og krølle deg sammen i sofaen. Og skulle det ringe på døra, så kan du bare åpne, for du er tross alt velkledd og elegant! Sikre kilder påstår også at det blir artigere å støvsuge - og vi tviler ikke et sekund!

The Beautiful Boudoir Robe er laget i myk og blank fløyel. Den har omslagslukking, og knytes med et bredt sløyfebånd. Den har også lommer. En perfekt gave til deg selv, eller noen du er glad i som fortjener litt luksus i hverdagen!

95% polyester, 5% spandex.

Informasjon
 
Pris: Kr. 1.699,-

Valg
 
Størrelse
Antall


 

Flere bilder
Klikk for å forstørre

The Beautiful Boudoir robe, Dark Teal The Beautiful Boudoir robe, Dark Teal
 

Kategorier
Nyheter
Kjoler
Skjørt
Topper/Bluser
Cardigans/Boleroer
Bukser
Jakker/Kåper
Sko
Undertøy/Strømper
Badetøy
Tilbehør
Sminke
Smykker
Handlekurv
Kurven er tom


Hjelp
Personvernregler
Salgsbetingelser
Om Manillusion
Vedlikehold av klær


Copyright © 2005-2018 Manillusion