Kontakt
Blog
  Manillusion logo
Søk:
Avansert søk
Brukernavn Passord
Registrer Glemt passordet  
Manillusion - Kjoler - Vivian Field Swingkjole, Sort/blomstrete
Vivian Field Swingkjole, Sort/blomstrete #10817
Vivian Field Swingkjole, Sort/blomstrete

Vakker 50-tallskjole med brede skulderstropper og flatterende snitt. Print som gjør deg glad, og dype lommer med plass til både det ene og det andre!

Skjørtet har godt med volum i seg selv, men gjør seg med et tyllskjørt om du ønsker å få max ut av fasongen.

Laget i 100% bomull, som puster godt. Ingen stretch, men vi opplever allikevel at denne er vanlig i størrelsen for de fleste. Dette er en kjole som er sommerlig uten å være sukkersøt, og vi tipper du vil bli like glad i den som vi har blitt!

Produsent: Retrospec'd.

Kjolene fra Retrospec'd er et resultat av hardt arbeid og masse kjærlighet, og bak merket står søstrene Teena og Sharon. De har begge samlet på vintagekjoler i en årrekke, og de har brukt all sin erfaring og kunnskap for å skape kjoler som er tro mot vintagelooken - og samtidig passer mennesker i alle aldre og alle størrelser. Det er en filosofi vi kan stille oss bak! Alle kjolene produseres i Australia, og det ligger omtanke bak hver eneste detalj. Mønster og print og snitt og detaljer er et resultat av prosesser som gjerne tar uker og måneder, fordi det må være helt riktig. Og det merkes! Vi setter stor pris på arbeidet og kjærligheten som legges ned i disse plaggene, og vi er hellig overbevist om at det både merkes og synes når du går med dem. Er ikke det flott?

Informasjon
 
Pris: Kr. 1.899,-

Valg
 
Størrelse
Antall

 Legg i kurven 
        

 

Flere bilder
Klikk for å forstørre

Vivian Field Swingkjole, Sort/blomstrete Vivian Field Swingkjole, Sort/blomstrete Vivian Field Swingkjole, Sort/blomstrete Vivian Field Swingkjole, Sort/blomstrete
 

Kategorier
Nyheter
Kjoler
Skjørt
Topper/Bluser
Cardigans/Boleroer
Bukser
Jakker/Kåper
Sko
Undertøy/Strømper
Badetøy
Tilbehør
Smykker
Handlekurv
Kurven er tom


Hjelp
Personvernregler
Salgsbetingelser
Om Manillusion
Vedlikehold av klær
Størrelser og mål


Copyright © 2005-2019 Manillusion