Serier som inspirerer: The Marvelous Mrs. Maisel

Serier som inspirerer: The Marvelous Mrs. Maisel

SERIER SOM INSPIRERER - header

Dere, antrekkene kommer PÅ LØPENDE BÅND! Denne serien er en fryd for øyet. En fryyyd, sier vi!

the-marvelous-mrs-maisel

Navn på serie: The Marvelous Mrs. Maisel

Tidsepoke(r): 1950-tallet.

Produsert: 2017 og utover

Antall sesonger i skrivende stund: To, og sesong tre slippes i desember. Vi gleder oss så mye at vi nesten ikke vet hvor vi skal gjøre av oss! Glem å glede seg til jul, vi gleder oss mest til Mrs. Maisel, for å være helt ærlig!

Handling: Midge Maisel er en husmor med livet på stell, helt til ekteskapet begynner å rakne. Det ene fører til andre som fører til fylla som fører til at Midge brått befinner seg i en situasjon hvor hun har en gryende karrière som stand-up-komiker, og kanskje også et rulleblad.

marvelous-mrs-maisel-amazon-cancel-or-renew-590x332

Vi elsker den for: Den raske kjeften til Midge. Kveldsritualet hennes, og morgenritualet hennes. De ytterst sjarmerende foreldrene hennes. Leiligheten hun bor i. Foreldrene hennes, og alle de andre karakterene også. Soundtracket. Og kanskje mest av alt: Antrekkene, interiøret, stedene hun besøker, ja, det visuelle. For det er nemlig slående fargerikt og lekkert alt sammen. Vi elsker jo først og fremst stilen til Midge (faktisk pleier vi å utbryte "Oooo, Mrs Maisel!" hver gang en av oss tar på seg en fin hatt), men en og annen her i butikken trekker også inspirasjon fra Susie Meyerson. Gjett hvem? Dette er jo også en av våre favorittstiler. Kanskje er vi først og fremst kjoledamer, men ikke bare, altså.

IMG_3048

 

Se den hvis: Øynene dine er klare for fest, og hjernen din ikke har noe imot å svelge et litt tullballete plott og noen litt tullballete karakterer. Om du synes plottet er tullete, og skuespillet overdrevent og parodisk, så tror vi du allikevel vil kose deg gjennom denne serien. Om du elsker 50-tallet, altså. Vi synes The Marvelous Mrs. Maisel er helt utrolig sjarmerende, og vi gleder oss vilt og uhemmet til neste sesong!

DSC03713.ARW

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke ble publisert. Påkrevde felt er merket med *

Obs at kommentarer må godkjennes før de blir publisert