Ofte stilte spørsmål

Hva slags stil er dette, egentlig?

Vi er aller best på damemote inspirert av 40-tallet og 50-tallet. Iblant drister vi oss til å titte på 30-tallet og tidlig 60-tall også. Mye av det vi har er veldig typisk for disse tiårene, og mye er enkelt og greit klassisk, tidløs mote. 

 

Er dette vintage?

Nei, vi har ikke vintage. Alle klærne vi selger er nye. Men mye av det ser ut som vintage! Vi som jobber på Manillusion er veldig glade i gamle klær, men det er noen nydelige fordeler med nyproduserte klær. Som for eksempel et bredere utvalg av størrelser, og stretch, dere. Streeeeetch! 

 

Har dere størrelsen min?

Folk kommer i alle størrelser, så vi prøver å ha alle størrelser i butikken også. Per dags dato har vi tøy i XXS-6XL. Vi tar ikke inn mye av hvert plagg, gjerne bare en eller to av hver størrelse. Derfor kan det fort bli utplukket. Ulempen med det, er at vi kanskje ikke alltid har størrelsen din i akkurat det du har lyst på. Fordelen med det er at når du har investert i et nytt favorittplagg, så slipper du å møte det samme plagget over alt. Og skulle du være så heldig å møte en søsterkjole, så synes vi du skulle gå bort og hilse! Ta gjerne et bilde og legg det ut også, og bruk #manillusion. Vi vil gjerne se!

 

Det er utsolgt for plagget jeg ønsker meg i butikken i Markveien. Har dere det kanskje på nett (eller omvendt)?

Den fysiske butikken og nettbutikken går hånd i hånd, og har ett og samme lager. Det du ser på nett er det vi har i butikken i Markveien, og omvendt. 

 

Jeg er veldig usikker på størrelsen min. Har dere et måleskjema?

Vi har en side om størrelser, den finner du HER. Dessverre er det sånn at størrelser er vanskelig, og varierer VELDIG. Hvis du ikke har mulighet til å komme og prøve, kan du alltids ta kontakt med oss, via e-post, kontaktskjema, telefon eller sosiale medier. Vi kan synse og måle sammen med deg!

 

Hvor kommer klærne deres fra?

Vi har mange leverandører, i mange land. England, USA og Sverige, for å nevne noen. Vi har ekstra hjerte for små leverandører som brenner for det de driver med! Vi tror det merkes på det ferdige produktet, nemlig. To ganger i året reiser vi på messe og håndplukker tøy til butikken vår. Gi oss gjerne beskjed, om det er noe spesielt du ønsker deg som du vil at vi skal lete etter!

 

Kommer denne kjolen inn igjen?

Antageligvis ikke. Vi er ikke så glade i å ta inn samme plagg to ganger. Da tar vi heller inn noe nytt!  Ofte lager produsentene våre ting bare en gang også. Men kanskje kommer plagget i en annen farge til neste år? Vi har noen favorittmodeller som stadig dukker opp i nye farger og mønstre. Og det kommer helt sikkert noe som ligner en vakker dag!

 

Kan jeg få jobbe hos dere?

Vi synes alltid det er hyggelig når folk vil jobbe hos oss. Vi har det fantastisk koselig på jobb, så vi skjønner det godt! Vanligvis gir vi beskjed via de sosiale mediene våre når vi trenger folk. Så hold utkikk!

 

Jeg angrer et kjøp. Kan jeg bytte?

Hvis du har handlet på nett, har du 14 dagers returrett fra den dagen du mottok pakken. Bare send plagget tilbake, så refunderer vi deg med en gang pakken lander hos oss! Over disk er det endelige kjøp, så vi anbefaler at du er sikker. Vi hjelper deg gjerne til å ta en god avgjørelse, og har forståelse for at det kan ta tid. Og om det skulle være noe galt med et plagg, vil vi gjerne prøve å reparere det!