Våre ansatte

Vi som jobber på Manillusion brenner for det vi driver med! Kommer du på besøk til oss, finner du serviceinnstilte jenter som er dyktige på å sette sammen antrekk for deg til en hver anledning.

Her er en kort presentasjon av oss alle. Husk å sjekke sidene våre på Facebook og Instagram for daglige oppdateringer!

Lise

Selveste MamaLusion

Lise eier og driver Manillusion 24 timer i døgnet. Det har hun gjort siden 2005!
Hun bor på Løkka med Robert, kjæresten sin, som også er Mr. Manillusion. Lise er livsnyter, og elsker mat og drikke, kulturopplevelser og reiser, særlig Thailand om vinteren. Livet er for kort til kjedelige klær! Følg Lise på Instagram under MrsPinkMartini.

Maren

Butikksjef og Kaptein

Maren står ved roret sammen med Lise, og holder orden på hverdagen i butikken. Hun har jobbet på Manillusion siden 2012, og trives best når sola skinner på løkka og det er god, gammeldags rock'n'roll på høyttaleren. Hun er en tryllekunstner med ord og er lidenskapelig opptatt av bøker, sort kaffe, rød leppestift og gamle dager. Følg Maren på Instagram under Marniemoonglow  🙂

Stine

Sosiale medier-ansvarlig og Sjefsjåle

Stine styrer Manillusions sosiale medier. Hun kom til oss i 2016, og vi har blitt fryktelig glade i henne! Hun er en moderne pinup med passion for (pinup)fashion, burlesque, hunden Eddie, musikk og mennesker. I 2016 vant hun Miss Pinup International (gjett om vi er stolte!), og hun er absolutt damen å spørre dersom du trenger kyndig veiledning rundt retromote og pinupstil.  Hun er dessuten utdannet frisør, og elsker å bruke hår og klær til å skape sterke uttrykk. Følg henne på Instagram under Miss.Chandelier

Tuva

Butikkmedarbeider

Tuva kom til oss høsten 2023. Hun har omfavnet butikken med stor kjærlighet. Når hun ikke jobber hos oss, studerer hun foto.

Malene

Butikkmedarbeider

Malene begynte hos oss høsten 2023. Hun har flyttet til Tigerstaden fra Bergen, og skal jobbe hos oss mellom studiene sine hos Esmod.

Robert

Datasjef

Robert er mannen til Lise. Han er supergod på alt innen IT (altså NERD), og står for programmering og alt teknisk på Manillusion. Uten han er det ikke noe butikk. Robert elsker å spille WOW, høre på musikk, reise og spise all den gode maten Lise lager. Vi digger Robert!

Fritjof

Maskot

Fritjof er Stines koseklump og sønn, og hele Manillusions maskot. Han kom fra FOD sent 2022. Vi tanter digger deg! 💙 Han kan treffes i butikken, om han ikke vokter lageret vårt. Fritjof elsker Stine, løvebamsen sin og å lære triks.

Eddie

Lagersjef og koseansvarlig 2016-2022

Eddie løper nå i hundehimmelen, og spiser knekkebrød der dagen lang. Før han dro, så var han sidekick'en til Stine, og tilbrakte dagene på Manillusion, akkurat som henne. Han hadde ansvaret for å holde stemningen god på lageret og kontoret vårt, samt å rydde popcorn fra gulvet etter arrangementer i butikken. Han var dessuten ekspert på å lytte til de ansattes gleder og sorger, og tok på seg rollen som husterapaut også. Vi er veldig glade i deg, Eddie! Og evig takknemlige for tiden vi fikk sammen. 💙