Om Manillusion

Etablert i 2005 av Lise og Robert. Med en pasjon for å gi folket noe annet enn hva du finner i kjedebutikkene av både trender og størrelser. Trender forandrer seg fortere enn vi klarer å følge med, men vintageinspirert mote består alltid. Vi har en forkjælighet for 1950-tallet, men er også innom 1930-talls, 1940-talls og litt 1960-talls. Synes du 1980-tallet var kult? Det tok inspirasjon fra 50-tallet. 1990-tallet tok inspirasjon fra 1940-tallet. Ja, du ser hvor vi vil? Tidløst altså.

Vi har hatt fysisk- og nettbutikk helt siden starten. Våre klær brukes stadig av stylister til TV, film, og magasiner. Manillusion har vært nominert til "Årets motebutikk", og vi har vært på God Morgen Norge og snakket om retrostilen og kroppspositivisme. Begge viktig for oss.

Lise og Robert

Lurer du på hva navnet Manillusion betyr? Det betyr mirage eller speilbilde. Så kom gjerne inn i joggebuksa, så kan du gå ut som en diva ;)

Butikken ligger midt i hjertet av Grünerløkka i Oslo. Her finner du drømmeplagget, om du elsker rockabilly, vintage, retro (20-50-tallet), eller klassisk eleganse. Vi tilbyr kjoler, bukser, skjørt, topper og strømper i små og store størrelser.  Vårt motto er at alle kvinner fortjener å være velkledde og vakre! Hos oss får du en trygg shoppeopplevelse, personlig service som i gamle dager, rask levering av bestillingene dine, og vi er bare en telefon unna om det skal være noe. Velkommen til en trygg handel hos oss.

Lurer du på noe? Ring oss gjerne på tlf. 978 98 797