Manillusion - vår historie

Viste du at Manillusion også er en fysisk butikk? Vi har verdens koseligste butikk i Markveien, på Grunerløkka i Oslo. Det er der all magien skjer! Her lager vi alt innholdet (stort sett) som du ser på Instagram og Facebook, og vi har både kontoret vårt, lageret vårt og pakkedisken vår her. Det er her vi danser rundt av glede hver gang DU bestiller noe eller kommer innom, og her pakker vi nettbestillinger og koser oss skikkelig hver dag med alt det vakre vi har i butikken. Det er ingen forsinkende ledd når du bestiller noe. Alt du ser i nettbutikken har vi i butikken. Hurra!

  

Historien vår: Lise jobbet som Key Account Manager i Telenor Mobil, men synes at kundemøter rundt tellerskritt ikke var livet. Som nyforelsket i Robert oppdaget hun en ny verden innenfor club og konserter, og med det så ble interessen for mote født. Første butikken åpnet i 2005 på Majorstua, og vi har utviklet oss fra å selge goth og rockemote til retromote.  Vi har en pasjon for å gi deg andre klær enn hva du finner i kjedebutikkene av både trender og størrelser. Trender forandrer seg fortere enn vi klarer å følge med, men vintageinspirert mote består alltid. Stilen vår er med en forkjælighet for 1950-tallet, men er også innom 1930-tallet, 1940-tallet og litt 1960-tallet. Synes du 1980-tallet var kult? Det tok inspirasjon fra 50-tallet. 1990-tallet tok inspirasjon fra 1940-tallet. Ja, du ser hvor vi vil? Tidløst altså.

Du har kanskje møtt oss i  fysisk- og nettbutikk helt siden starten. Våre klær brukes stadig av stylister til TV, film, og magasiner. Manillusion har vært nominert til "Årets motebutikk", og vi har vært på God Morgen Norge og snakket om retrostilen og hjertesaken vår som er kroppspositivisme.

Lise og Robert

Lurer du på hva navnet Manillusion betyr? Det betyr mirage eller speilbilde. Så kom gjerne inn i joggebuksa, så kan du gå ut som en diva ;)

Butikken ligger midt i hjertet av Grünerløkka i Oslo. Her finner du drømmeplagget, om du elsker rockabilly, vintage, retro (20-50-tallet), eller klassisk eleganse. Vi tilbyr kjoler, bukser, skjørt, topper og strømper i små og store størrelser.  Du finner også tilbehøret som hever antrekket, som smykker, hatter, skjerf, hansker og vesker.

Vårt motto er at alle kvinner fortjener å være velkledde og vakre! Kropp er topp! Hos oss får du en trygg shoppeopplevelse, personlig service som i gamle dager, rask levering av bestillingene dine, og vi er bare en telefon eller chat unna om det skal være noe. Velkommen til en trygg handel hos oss.


Lurer du på noe? Ring oss gjerne på tlf. 978 98 797 - chat med oss her eller på Instagram og Facebook, eller send en epost til hjelp@manillusion.no