Manillusion - vår historie

Viste du at Manillusion også er en fysisk butikk?

Manillusion er en nettbutikk og en fysisk butikk siden 2005. Hos oss finner du klær som er flatterende på kroppen, om du er retro i stilen din til daglig, eller om du bare vil piffe opp garderoben din. Vi tilbyr god gammeldags service, og hjelper deg gjerne med å bygge et antrekk.

Vi har verdens koseligste butikk i Markveien 38, på Grunerløkka i Oslo. Det er her all magien skjer! Her lager vi alt innholdet (stort sett) som du ser på Instagram og Facebook, og vi har både kontoret vårt, lageret vårt og pakkedisken vår her. Det er her vi danser rundt av glede hver gang DU bestiller noe eller kommer innom, og her pakker vi nettbestillinger og koser oss skikkelig hver dag med alt det vakre vi har i butikken. De du chatter med her i nettbutikken er de samme som du møter i butikken om du kommer på besøk. Her kan du se hvem som hjelper deg. Det er ingen forsinkende ledd når du bestiller noe. Alt du ser i nettbutikken har vi i butikken.

 

Over 30 merker:

Vi fører kjente og kjære retro merker som Collectif, Banned, Voodoo Vixen, Miss Candyfloss, Emmy og Unique Vintage. Alle lager vintageinspirerte klær, og mange reproduserer de lekreste klærne fra de tiårene vi elsker mest. 50s på toppen, 40s og 70s og resten etter.  Vi leter også etter merker som kan gi oss den samme gode følelsen, og som tilfører butikken klassiske snitt, og kule, annerledes ting du ikke finner i resten av landet. Felles for alle merkene vi tar inn er at de er små merker med fokus på bærekraft, og at de ikke overproduserer. Som butikk kjøper vi heller ikke inn mer enn vi kan selge. Derfor er det sjelden store salg hos oss. Vi vil absolutt ikke bidra til bruk og kast. 

Historien vår:

Lise jobbet som Key Account Manager i Telenor Mobil, men synes at kundemøter rundt tellerskritt ikke var livet. Som nyforelsket i Robert oppdaget hun en ny verden innenfor club og konserter, og med det så ble interessen for mote født.

Første butikken åpnet i 2005 på Majorstua, og vi har utviklet oss fra å selge goth og rockemote til retromote.  Vi har en pasjon for å gi deg andre klær enn hva du finner i kjedebutikkene av både trender og størrelser. Trender forandrer seg fortere enn vi klarer å følge med, men vintageinspirert mote består alltid. Stilen vår er med en forkjælighet for 1950-tallet, men er også innom 1930-tallet, 1940-tallet og litt 1960-tallet. Synes du 1980-tallet var kult? Det tok inspirasjon fra 50-tallet. 1990-tallet tok inspirasjon fra 1940-tallet. Ja, du ser hvor vi vil? Tidløst altså.

Du har kanskje møtt oss i  fysisk- og nettbutikk helt siden starten. Våre klær brukes stadig av stylister til TV, film, og magasiner. Manillusion har vært nominert til "Årets motebutikk", og vi har vært på God Morgen Norge og snakket om retrostilen og hjertesaken vår som er kroppspositivisme.

Lise og Robert 

Lurer du på hva navnet Manillusion betyr?

Det betyr mirage eller speilbilde. Så kom gjerne inn i joggebuksa, så kan du gå ut som en diva ;)

Butikken ligger midt i hjertet av Grünerløkka i Oslo. Her finner du drømmeplagget, om du elsker rockabilly, vintage, retro (20-50-tallet), eller klassisk eleganse. Vi tilbyr kjoler, bukser, skjørt, topper og strømper i små og store størrelser.  Du finner også tilbehøret som hever antrekket, som smykker, hatter, skjerf, hansker og vesker.

Vårt motto er at alle kvinner fortjener å være velkledde og vakre! Kropp er topp! Hos oss får du en trygg shoppeopplevelse, personlig service som i gamle dager, rask levering av bestillingene dine, og vi er bare en telefon eller chat unna om det skal være noe. Velkommen til en trygg handel hos oss.


Lurer du på noe? Ring oss gjerne på tlf. 978 98 797 - chat med oss her eller på Instagram og Facebook, eller send en epost til hjelp@manillusion.no