*Betal med Klarna , VIPPS. Hent og retur gratis i butikk. Gratis frakt over 1500 kr.*

Handlekurv0

Handlekurven er tom

Personvern

Hvilken informasjon samler vi, og hvordan bruker vi den?

Ved å benytte nettsiden manillusion.no, aksepterer du at Manillusion AS behandler dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen, og gjeldende lovgivning om beskyttelse av personopplysninger.

Vi ønsker å gi deg en best mulig handleopplevelse hos oss, og her finner du en oversikt over hvordan vi håndterer dine personopplysninger ihht. Personopplysningsloven, herunder EU-forordning 2016/679 (General Data Protection Regulation, heretter kalt «GDPR»). 

Dette er personopplysningene vi behandler:

  • Personopplysninger du registrerer når du oppretter bruker og når du oppdaterer din bruker, som f. eks. navn, mobilnummer, e-postadresse etc. Informasjonen du oppgir vil også kunne bli beriket via oppslagstjenester.
  • Opplysninger i forbindelse med kjøp på nettsiden
  • Opplysninger om hvilke sider du besøker og generell atferd på nettsiden.
  • Informasjon du oppgir via vår kundeservice
  • Informasjon via cookies

Manillusion samler kundeinformasjon (ved bruk av cookies)  i vår streben etter å forbedre din shoppingopplevelse, og for å kunne kommunisere med deg om produkter, kundeservice og nyheter. Vi vil også lagre informasjon om dine produktinteresser, kjøp og annet som gjør oss i stand til å forbedre din shoppingopplevelse.

Vi statistikkfører trafikken på nettbutikken slik at vi kan forbedre design på siden og netthastighet etter behov.

Når du fullfører din bestilling får du selv velge om du ønsker å være en registrert kunde hos oss. Vi anbefaler at du registrerer deg, da får du fordeler som mulighet til å se på tidligere ordre, du får mulighet til å opprette en ønskeliste og til å motta nyhetsbrev.

INFORMASJONSKAPSLER 
Når du besøker våre nettsider, plasseres en informasjonskapsel (cookie) som brukes til å gjenkjenne din datamaskin eller mobiltelefon. Den gir informasjon om din aktivitet på våre nettsider. Den gjør det lettere for deg, da cookies gjør at din mobiltelefon eller datamaskin f.eks husker login-opplysninger ved ditt neste besøk. Cookies gir også oss informasjon om din adferd på våre nettsider, som gjør at vi kan tilpasse mer relevant innhold til deg. Du kan lese mer om Cookies her. 
Av sikkerhetsmessige grunner lagrer vi i butikken ikke ditt kortnummer. Annen kundeinformasjon sendes kryptert og oppbevares på en sikker server.

Manillusion vil aldri, under noen omstendigheter, videreformidle personopplysninger, ordreinformasjon eller andre opplysninger vi har fått, til noen tredje part, med unntak av det tredjeparter trenger for å håndtere kortbetalinger og for å sende pakker.  

Du kan når som helst velge å endre dine personopplysninger. Dette kan du enten gjøre selv hvis du har bruker i nettbutikken, eller kontakte oss for å få hjelp.