Du får fri frakt over 1500 kr ❤ Vi gir deg tidløs mote i små og store størrelser ❤ Levering 1-3 dager

Våre vixens

Møt våre vixens

Vi som jobber på Manillusion brenner for det vi driver med! Kommer du på besøk til oss, finner du serviceinnstilte jenter som er dyktige på å sette sammen antrekk for deg til en hver anledning.

Her er en kort presentasjon av oss alle. Og husk å sjekke siden vår på Facebook og Instagram  for daglige oppdateringer!


Sjefsvixen og MamaLusion

Lise eier og driver Manillusion 24 timer i døgnet.
Hun bor på Løkka med Robert, kjæresten sin, som også er mannen bak kvinnen. Lise er livsnyter, og elsker mat og drikke, særlig cocktails, kulturopplevelser, særlig burlesk og drag,  og reiser, særlig Thailand om vinteren. Livet er for kort til kjedelige klær! Følg Lise på Instagram under MrsPinkMartini.

Lise

Butikksjef og Kaptein

Maren står ved roret sammen med Lise, og holder orden på hverdagen i butikken. Hun har jobbet på Manillusion siden 2012, og trives best når sola skinner på løkka og det er god, gammeldags rock'n'roll på høyttaleren. Hun er en tryllekunstner med ord og er lidenskapelig opptatt av bøker, sort kaffe, rød leppestift og gamle dager. Følg Maren på Instagram under Marniemoonglow  🙂

Maren

Sosiale medier-ansvarlig og Sjefsjåle

 Stine styrer Manillusions sosiale medier. Hun kom til oss i 2016, og vi har blitt fryktelig glade i henne! Hun er en moderne pinup med passion for (pinup)fashion, burlesque, hunden Eddie, musikk og mennesker. I 2016 vant hun Miss Pinup International (gjett om vi er stolte!), og hun er absolutt damen å spørre dersom du trenger kyndig veiledning rundt retromote og pinupstil.  Hun er dessuten utdannet frisør, og elsker å bruke hår og klær til å skape sterke uttrykk. Følg henne på Instagram under Miss.chandelier

Stine

Butikkvixen og sjefsstylist

Becky sjonglerer mange roller. Hun er trofast vixen hos oss, makeup-artist, stylist og burlesqueartist. Vi er kjempestolte av å ha henne med på laget! Becky er en inspirasjon, og når hun er på jobb er det alltid mulig å få med seg et godt tips eller to, enten det gjelder klær, sminke eller hår.

Becky


Butikkvixen og sjefsfeminist

Mary Ann er et skikkelig powerhouse som vi setter stor pris på. Hun studerer Empowerment og helsefremmende arbeid på dagtid, når hun ikke er på Manillusion da. Mary Ann har et alter ego som heter Phoenix Divine, som du kan se på burleskscener rundt om i landet. Hun er også en del av duoen «the Narcisisters». Mary Ann er feminist, kroppspositiv, og er med. Følg henne på Instagram under Phoenixdvine.

Mary Ann

Butikkvixen

Carina har jobbet hos oss siden sommeren 2016. Carina er alltid blid og serviceminded. Når hun ikke er i butikken, er hun mamma til en liten prins, og har et hektisk småbarnsliv.

CARINA

Butikkvixen

Ida kom til oss i Corona-året 2020. Hun har omfavnet butikken med stor kjærlighet. Hun håndterer både damper og skrutrekker med sikker hånd. Når hun ikke jobber hos oss, studerer hun historie.

IDA

Lagersjef og koseansvarlig

Eddie bor til vanlig sammen med Stine, og tilbringer dagene på Manillusion, akkurat som henne. Han har ansvar for å holde stemningen god på lageret og kontoret vårt, samt å rydde popcorn fra gulvet etter arrangementer i butikken. Han er dessuten ekspert på å lytte til de ansattes gleder og sorger, og har dermed tatt på seg rollen som husterapaut også. Vi er veldig glade i deg, Eddie!

Eddie