Størrelser og mål

Størrelser kan være vanskelig å bli klok på. Hos oss er det store variasjoner, alt etter modell, produsent, materiale og snitt.  Alle plagg er unike, og selv to skjørt i samme størrelse fra samme produsent kan ha forskjeller. Dette må du ta høyde for når du bestiller.

Vi tilbyr nå målbånd som du kan kjøpe hos oss. Dette er hendig for veska, når du er i butikker, eller hjemme når du shopper i nettbutikken.

Hos oss finner du størrelsestabeller slik produsentene våre oppgir dem. De kan du klikke på inne på produktsiden til hvert plagg. Vi prøver også å si noe om størrelse i varetekstene våre.  Dette kan fungere som en god veiledning, men vil du være enda litt sikrere, er det bare å ta kontakt med oss. Vi prøver alt som kommer inn i butikken på våre egne kropper, og kan gjerne synse litt om hvordan plaggene er i størrelse og snitt. Har du målene dine (byste, midje, hofte), så er det enda lettere for oss å hjelpe. Ta kontakt via chatteboblen her på siden, på telefon, e-post, kontaktskjema eller sosiale medier!

 

 

Det er alltid tryggest å velge litt større enn målene dine, utifra størrelsestabellene våre. De finner du på produktsidene våre. Og husk, en skredder kan alltid sy klær inn, men ikke nødvendigvis legge dem ut.

Skulle du allikevel få et plagg i posten som ikke passer, er det ingen grunn til panikk. Det er 14 dagers returrett på produktene våre. (Ikke intimtsittende tøy, dette av hygieniske årsaker). 

Bryst/bystevidde: Mål rundt kroppen der brystet/bysten er størst.
Midjevidde: Mål rundt midjen ( vanligvis like over navlen, len deg til en side, så finner du "knekken"). Lav hofte: Mål rundt midjen på det tykkeste (under navlen).
Hoftevidde: Mål rundt kroppen der hoften er bredest.