Vi elsker sommerull!

Vi elsker sommerull!

De som kjenner oss vet at vi er veldig glade i ull. De deilige strikkecardiganene til Emmy er blant våre aller mest brukte plagg, og vi synes alle trenger en! Når høsten og vinteren setter inn er det nærmest en selvfølge å pakke seg inn i ull. Men vi argumenterer for at det er deilig året rundt! Hvorfor? Jo, hør nå her:

 

Ull er temperaturregulerende, så det beskytter ikke bare mot kulde, det beskytter mot varme også. 

Om du først skal svette, kan du like gjerne svette i noe som puster godt og tørker fort! Ull er et slikt materiale. Det tørker raskere enn for eksempel bomull. 

Ull er naturlig bakteriehemmende, og lukter ikke svett og surt like fort som mange andre materialer. Om du lufter ulla di etter bruk, for eksempel ute på verandaen over natta, så kan du drøye litt ekstra lenge før du legger plagget til vask. Og det er supert i svettesesongen!

Ull gir bedre beskyttelse mot UV-stråler enn mange andre materialer, som for eksempel bomull og lin. Med andre ord kan en lett ullgenser være god å ha når sola stråler! Supert for en dag på sjøen!

 

Sommeren i Norge kan være lunefull, og veien fra stekende hete til kjølig kveld kan være fryktelig kort. Da kommer en lett cardigan i ull med! Den luner når du skal gå hjem i sommernatten eller når skyene plutselig kom svevende. 

Er du overbevist ennå? Vi har et flott utvalg av sommerull, både på nett og i butikk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke ble publisert. Påkrevde felt er merket med *

Obs at kommentarer må godkjennes før de blir publisert