Sommerjobb på Manillusion

Sommerjobb på Manillusion

Er du en engasjert og entusiastisk person som elsker retro mote? Har du en naturlig evne til å forstå kundenes behov og levere en førsteklasses handleopplevelse? Da kan du være den perfekte kandidaten for stillingen som superselger hos Manillusion!

NÅR: Vi trenger deg som ønsker en sommerjobb som starter 1. juni, og varer ut august - med mulighet for forlengelse og fast stilling.

SØKNADSFRIST: 12.5.24

HVEM ER VI: Manillusion er en anerkjent retro motebutikk for kvinner, lokalisert på trendy Grunerløkka i hjertet av Oslo. Vi tilbyr et bredt spekter av vintageinspirerte klær, tilbehør og interiør. Selv om klærne våre ikke har egne minner fra 50-tallet, har de den autentiske følelsen som får deg til å lure på om de faktisk var med på de ville festene på den tiden.
Som superselger hos Manillusion vil du bli en viktig del av vårt dynamiske og inspirerende team. Din hovedoppgave vil være å skape en fantastisk handleopplevelse for våre kunder, hvor du gir dem personlig oppmerksomhet, veiledning og hjelp til å finne det perfekte antrekket eller tilbehøret.

Ansvarsområder:
  • Engasjere kundene og bygge sterke relasjoner basert på tillit og kunnskap om retro mote (og en god dose humor)
  • Tilby ekspertise og veiledning for å hjelpe kundene med å finne deres unike stil
  • Aktivt bidra til butikkens salgsmål og opprettholde et høyt servicenivå, og kanskje prøve å overbevise kundene om at tyllskjørt er et must-have i garderoben deres
  • Sørge for at butikken alltid er ryddig, organisert og visuelt tiltalende, med en touch av kitsch for å vekke opp nostalgien hos våre besøkende
  • Bidra til markedsføringsaktiviteter, inkludert sosiale medier og arrangementer, og finne kreative måter å spre budskapet om Manillusion på - kanskje en flashmob i retroklær?
Kvalifikasjoner:
  • Erfaring innen salg og kundeservice, helst fra mote- eller detaljhandelsbransjen (eller et livslangt medlemskap i "Throwback Fashionistas" klubben)
  • Lidenskap for retro mote og en solid forståelse av motehistorie - vi er særdeles glade i alt fra 30- til 80-tallet.
  • Evne til å jobbe i et raskt tempo og trives med å nå salgsmål, samtidig som du holder humøret oppe
  • Utmerket kommunikasjonsevne og evne til å bygge sterke relasjoner med kunder, samtidig som du får dem til å smile og le underveis
  • Kreativitet og evne til å gi inspirerende råd og stylingtips, og kanskje noen morsomme ideer for å gi kundene våre en unik handleopplevelse - som å prøve å selge dem en matchende retro-paraply på en solskinnsdag
Vi tilbyr en spennende arbeidsplass med et sterkt fokus på personlig utvikling og vekst. Som en del av vårt team vil du få muligheten til å utvide din kunnskap om retro mote, samtidig som du får verdifull erfaring innen salg og kundeservice. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og en støttende arbeidskultur som legger vekt på samarbeid og trivsel.

Arbeidstid: kan rotere etter behov, men du får de beste dagene i uka - nemlig helgene, i tillegg til litt hverdager. Butikken er åpen alle dager i uka.
Hvis du er klar til å bli en del av Manillusion-familien og dele din lidenskap for retro mote med våre kunder, så oppfordrer vi deg til å søke på stillingen som superselger hos oss.

Send inn din CV og en kortfattet søknad som viser oss hvorfor du er den perfekte kandidaten. Vi gleder oss til å høre fra deg! Og husk, hvis du har en retrofrisyre eller vintageantrekk du vil vise frem under intervjuet, er det bare å rocke det! Vi blir veldig glad om du er flink til å bruke sosiale medier også.

Vår mailadresse er: hjelp@manillusion.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke ble publisert. Påkrevde felt er merket med *

Obs at kommentarer må godkjennes før de blir publisert