Manillusion Blogg

Halloween med Manillusion

28.09.2021 3 minutter lesning

Om du liker store kostymeparty's, eller å  feire Halloween sånn helt for deg selv? Vi trenger ikke festlokale, DJ og kostymer for å få det til. Les videre, også håper jeg du blir inspirert til å kle deg med litt høstfarger, spindelvev, og nyte musikken og maten hjemme hos deg selv.
Les mer

Guide: 5 tips som forlenger sommergarderoben

16.09.2021 2 minutter lesning

Sommergarderoben forlenges lett med våre 5 hotteste tips! Les videre og nyt sommerkjolen en god stund til!
Les mer

Guide: Sånn finner du riktig størrelse på klær

03.09.2021 2 minutter lesning

Vi liker aller best å ha deg her i butikken når du skal finne det nye yndlingsplagget ditt. Men vi liker godt å ha deg i nettbutikken også! Her er et par ord om å finne klær som passer på nett, og om hva vi kan gjøre for å hjelpe deg når du avstandshandler 
Les mer

Tilbake til hverdagen

30.08.2021 1 minutter lesning

Nå er det endelig litt kaldere og mørkere om kvelden, og vi kan ta fram strømper, cardigans og jakker. Men vi elsker jo kjolene våre, og vil gjerne forlenge perioden vi bruker dem. 
Les mer

Manillusion søker ekstrahjelp!

05.07.2021 2 minutter lesning

Les mer

Guide: Hvordan du kan bruke underkjolen som superplagg!

23.06.2021 1 minutter lesning

En underkjole er ikke bare en underkjole. Se her hvordan du kan bruke den som kjole til hverdags og fest, og mange andre muligheter.
Les mer

Skal du gifte deg? Eller på fest?

16.06.2021 1 minutter lesning

Går du med gifteplaner, men vil ha noe annet enn den tradisjonelle brudekjolen? Ta en titt her. Vi har antrekket inspirert av 50-tallet både for deg og gjestene dine.
Les mer

Cocktail o'clock med Lise

06.06.2021 1 minutter lesning

Lise laget Tahitian Rum punch på Facebook Livesending, sommerens siste live med cocktails. Supersnadder med lime og pasjonsfrukt. Lag den du også da vel.
Les mer

Historien om snekkerbuksa

19.05.2021 2 minutter lesning

Dungarees - et nøkkelplagg i garderoben til alle retro interesserte. Helst i denim, men de kan også være i andre materialer. Vi elsker dem, både å jobbe i, og å være kule i. Og du - det er kort vei fra Dungarees til Dongri som vi kaller jeans.  Dongribukser... Dungarees. Bam!
Les mer

Tilbehøret for 17. mai

12.05.2021 2 minutter lesning

Er du klar for enda et år hvor nasjonaldagen feires hjemme, eller i en hage, eller balkong? Det er vi, og vi skal pynte oss. Uansett hvor få vi blir som feirer sammen, så fortjener dagen at vi pynter oss litt.
Vi har flere tips til hvordan du kan lage din vri på "bunad", retro style.
Les mer

Vi søker etter sommervixen!

06.05.2021 2 minutter lesning

Våren og sommeren er en busy tid for oss på Manillusion, og nå leter vi etter et ekstra par med hender til å hjelpe oss gjennom denne sesongen.
Les mer

Trygg shopping hos Manillusion

27.04.2021 1 minutter lesning

Her i Oslo er alle butikker stengt. Ja, nesten alle da. Sånne som oss. Og vi har vært helt stengt siden 2. mars. Når vi åpner er ikke lett å si gitt, men du - vi er her! Vi savner DEG så innmari! Tenk så koselig å være i butikken sammen, få hjelp i prøverommet, bygge et antrekk sammen. Sukk og sukk!! 
Les mer


1 2 3 6 Neste