Magiske tyllskjørt

Magiske tyllskjørt

Vet du hva som er forskjellen på en tirsdag og en fredag? På en hverdag og en fest? På en drømmekjole og en DRØMMEKJOLE? Litt tyll, såklart!

     

 

Fordeler med tyll:

Tyllskjørtet passer flott under swingkjoler og sirkelskjørt, og oppgraderer antrekket på mange måter. For eksempel sørger tyllskjørtet for:

  • at snittet på kjolen virkelig kommer til sin rett! Du får ekstra volum i skjørtet, og en enda mer glamorøs silhuett.
  • litt ekstra varme på kalde dager. Lise pleier å omtale tyllskjørtet som en lekker helsetrøye. Hun er absolutt inne på noe!
  • at kjolen ikke blåser opp over hodet på deg når du går nedover gata. Tyllskjørtet minsker faren for å "ta en Marilyn" på åpen gate og få sin egen kjole midt i fjeset når det kommer et vindpust.
  • at du blir litt ekstra pyntet når du trenger det! Har du en anledning i sikte, og vil helst gå i en favorittkjole som er litt hverdagslig? Tyllskjørtet oppgraderer til penkjole! Trenger du litt ekstra glamour på en grå tirsdag? Tyllskjørtet ordner det også! 
  • at dansing blir gøyere! Enten du er en sånn som spretter ut på dansegulvet, eller bare svinger litt forsiktig for deg selv i speilet når du sjekker antrekket, så er det noe helt spesielt med å bevege seg i tyllskjørt. Har du prøvd? Jeg anbefaler det på det varmeste! Det skjuler seg utrolig mye fryd i å snurre med tyllskjørt på

Se bare så fint det er til disse kjolene, Lise i Blanche og Maren i Dolores Doll

       

Om du velger sort eller hvitt er opp til deg, begge fargene passer til det meste. Kanskje du rett og slett trenger begge? 

Tips:

Og her kommer en liten oppbevaringshack, for det er jo ikke til å komme fra at det tar mye plass i skapet: Putt dem i en strømpe! Tyllskjørtet er nesten bare luft, så det lar seg stappe som en sovepose. Ta vare på en strømpe eller strømpebukse du ikke bruker lenger, og fyll den med tyll! Dette er også kjempelurt når du vil ha med deg et tyllskjørt i kofferten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke ble publisert. Påkrevde felt er merket med *

Obs at kommentarer må godkjennes før de blir publisert