Kjolepant

Bærekraft 

er viktig for både oss og for deg som kunde, og vi gjør så mye vi kan. Vi kjøper ikke inn mer varer enn vi kan selge, og vi er mer nøye på materialvalg og produksjonsprosessen til merkene vi tar inn. 

 

Kjolepant er Manillusion sitt første skritt mot å selge brukt!  

Vi gir deg kjolepant på dine gamle Manillusion-kjoler! Kun Manillusion-kjoler som ikke finnes i salg/produksjon lenger. Mellom 100 og 300 kroner. Så får du en gavekort som du kan bruke på klær i butikken. Gavekortet er gyldig ett helt år!

 

Hvordan?

Kjolepant gjelder bare i fysisk butikk i Markveien 38. Du må komme innom med kjoler så vurderer vi panteprisen. Vi kan dessverre ikke gjøre det på nett/chat.

Vi vurderer panteverdi ut ifra merke, tilstand (må være ren og hel) og pris. Vi vil IKKE kunne gi deg det du vil selge den for på nett selv - så om det er målet ditt, så er ikke pant for deg. Men her kan du jo levere flere kjoler, og få nok pant til en ny kjole! Du får mellom 100-300 pr kjole. Noen ekstra eksklusive kjoler kan vi gi 400 for.

Begrensninger:

  • Kun Manillusion-kjoler
  • Max 6 kjoler av gangen. Og du kan ikke pante mer før du har brukt opp gavekortet ditt.
  • Kun utgåtte modeller! Det kan ikke være nye kjoler - kjoler som er i salg i butikker (Manillusion eller andre steder) kan vi ikke ta i mot. Vi vil avvise kjoler vi har mottatt pant på allerede, så vi sikrer eksklusivitet.
  • Du kan ikke pante kjoler du har kjøpt på Secondhand hos oss siden vi startet i mars 2023.
  • Kjolene må være rene og frie for dyrehår - gå over med klesrull for sikkerhets skyld.
  • Kjolene kan ikke være modererte/lagt opp, sydd inn osv.

Noen kjoler bruker du ikke lenger av ulike grunner, men de er fortsatt fine nok til at andre kan ha glede av de? Gikk du glipp av en kjole vi hadde for mange år siden? Kanskje den dukker opp igjen?

Din og andres pantede kjoler vil selges i butikken - også kun fysisk.