strguide-voodoovixen

Voodoo Vixen er et London-basert retromerke som vi har hatt på Manillusion i alle år. De har en bærekraft og etikkpolicy som handler om etisk handel, dyrevelferd og miljøvern. De bruker aldri skinn, pels eller fjær.  All produksjon er i små skala, slik at man sikrer at alt blir solgt, og ingenting kastet. De følger produksjonen hele veien nøye, og påser at 3-parter lever etter samme policy. 

 

STØRRELSE

BRYST

MIDJE

HOFTER

XS (34)

81

63,5

87

S (36)

86

68,5

91

M (38)

91

74

96

L (40)

96

79

102

XL (42)

102

84

105

XXL (44)

107

89

107

2XL (46)

105

87

112

3XL (48)

114

94

119

 

Størrelser kan være vanskelig å bli klok på. Hos oss er det store variasjoner, alt etter modell, produsent, materiale og snitt.  Alle plagg er unike, og selv to skjørt i samme størrelse fra samme produsent kan ha forskjeller. Dette må du ta høyde for når du bestiller. På denne siden finner du størrelsestabeller slik produsentene våre oppgir dem. Vi prøver også å si noe om størrelse i varetekstene våre.  Dette kan fungere som en god veiledning, men vil du være enda litt sikrere, er det bare å ta kontakt med oss. Vi prøver alt som kommer inn i butikken på våre egne kropper, og kan gjerne synse litt om hvordan plaggene er i størrelse og snitt. Har du målene dine (byste, midje, hofte), så er det enda lettere for oss å hjelpe. Ta kontakt på telefon, e-post, kontaktskjema eller sosiale medier!

 Det er alltid tryggest å velge litt større enn målene dine, utifra størrelsestabellene våre. Og husk, en skredder kan alltid sy klær inn, men ikke nødvendigvis legge dem ut.

Skulle du allikevel få et plagg i posten som ikke passer, er det ingen grunn til panikk. Det er 14 dagers returrett på produktene våre. (Ikke intimtsittende tøy, dette av hygieniske årsaker). 

Bryst/bystevidde: Mål rundt kroppen der brystet/bysten er størst.
Midjevidde: Mål rundt midjen ( vanligvis like over navlen). Lav hofte: Mål rundt midjen på det tykkeste (under navlen).
Hoftevidde: Mål rundt kroppen der hoften er bredest.
Bukselengder er i gjennomsnitt 81 cm fra innsiden av skrittet, og har en økning på ca. 0,6 cm pr størrelse.