Årets julevindu på Grunerløkka

Årets julevindu på Grunerløkka

De siste 3 årene har Visit Løkka og Grünerløkka Gårdeierforening arrangert en julevindukonkurranse for butikkene på Løkka. Dette har gitt oss som driver butikker ekstra insentiv til å lage fine vinduer, og alle forbispaserende får noe gøy og fint å se på i denne kalde og mørke tiden.

I år var utstillingene preget av koronaåret 2020, og vi kom på 2. plass etter Lillefot med våre vinduer. Her er vinduene våre - skapt etter idèmyldring blant alle ansatte, og utført av Becky og Ida. Marco - kjæresten til Becky - har laget grafittiveggen på "trikkeholdeplassen". Vi synes det har vært så moro å lage disse utstillingene, og gleder oss allerede til neste år.

Om du tar turen til Løkka og Markveien, så er de enda bedre "live". Da ser du kanskje at det står MANILLUSION på julekulene, at det er familiebilder av oss på veggen, og at det er andre små detaljer der. ⭐✨

  

Her er hva juryen sier, og som fanger det vi vil formidle perfekt:

2. plass

Som vanlig var Manillusion høyt på pallen, og i år tok de andreplassen med sine to damer kledd til fest som venter på bussen. I likhet med vinneren er det pandemien som er tema for utstillingen også her; med både munnbind på, munnbind liggende i snøen og med en meter mellom de ventende damene. Graffitien på veggen bak de festkledde minner oss om å handle lokalt og ha en god jul.

I det andre vinduet har festen tatt helt av i den lille kohorten med de to festdeltakere, og igjen blir vi minnet om det vi går glipp av med skjenkestopp og julebordnekt. Vinduene er forskjellige men «snakker» sammen og forteller en historie vi kan kjenne oss igjen i. I likhet med vinneren minner den oss om den festen vi kanskje helst skulle vært på, men ikke kan på grunn av karantenerestriksjoner. Utstillingen er tøff, frekk og humoristisk. Dette er skikkelige Løkka-patrioter og har fingeren på pulsen til hva jul på Løkka er.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke ble publisert. Påkrevde felt er merket med *

Obs at kommentarer må godkjennes før de blir publisert