Black Friday er Fancy Friday - og du vil ikke gå glipp av det!

Black Friday er Fancy Friday - og du vil ikke gå glipp av det!

Oppdatering - Livesendingen er kansellert pga forsinkelser i leveranser fra leverandører. 

Årets Black Friday er fredag 27. november. Hos oss døpte vi om Black Friday til Fancy Friday for flere år siden, og skapte en skikkelig morsom kundekveld i butikken. Vi lagde punch, vi serverte glitrende popcorn, og vi lanserte lekre nyheter.

Corona får fram nye tanker, og vi har allerede hatt en Fancy Friday som livesending på Facebook og Instagram samtidig. Og det skal vi gjøre igjen denne fredagen.

Du vil ikke gå glipp av det! Hold av datoen og en liten time på kvelden. Meld deg på her.

Det lønner seg ekstra ekstra å abonnere på nyhetsbrevet vårt. Da gjør du nemlig som mer enn 1000 andre! Du får kampanjer, rabattkoder og nyhetsslipp litt før alle andre. 

Så, om du vil se livesending med nyheter fra kjære merker som Collectif, Tatyana og Daisy Dapper, så håper jeg du vil ha nyhetsbrev og bli med på eventet. Du kan melde deg på nederst på forsiden her i nettbutikken, eller kommenter med email-adressen din under her om du vil at vi skal legge deg til. (Vises ikke for andre enn deg).

Buksedress i sennep med lange ermer og vide ben  blyantkjole i rutemønster  maxikjole med lange ermer i burgunder fløyel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke ble publisert. Påkrevde felt er merket med *

Obs at kommentarer må godkjennes før de blir publisert