Tilbake til hverdagen

30.08.2021 1 minutter lesning

Men hva gjør jeg med garderoben?

Nå er det endelig litt kaldere og mørkere om kvelden, og vi kan ta fram strømper, cardigans og jakker. Men vi elsker jo kjolene våre, og vil gjerne forlenge perioden vi bruker dem. Løsningen er en cardigan over, eller en genser inni.

 

Se bare her: 

Blomstrete bluse med grønn cardigan

Her har Victoria på seg en av de tynne blusene våre, men med Dolly cardigan over, så er den super hele året. Vi har disse cardiganene i flere farger, og de er myke som smør og superfine til alt!

Seleskjørt i grønt med cardigan i rødt og bolero i oransje

Her har Stine og Anette på seg Book Smart-seleskjørtet. Hele "flappen" er avtagbar, så du også kan bruke skjørtet for seg. Stine har på seg Dolly cardigan i burgunder, over en kremfarget Avery-bluse. Anette har Jean bolero i rust over Avery-bluse. De er vel fine! 

Sommerkjolen forvandler du lett til helårskjole med en genser inni, og vi har lagt vår elsk på Spirosgenseren til dette formålet! Spiros i alle farger - ja takk!

Her har Stine tatt på Spiros genser under Vilma-kjolen, så kan den brukes hele året.

Grønn Spiros til Ronnie-skjørtet (også med avtagbare seler).

Så - har du noen kjoler med smale stropper, så kan du bare fortsette å bruke dem. Blir det skikkelig kaldt, kan du jo kombinere! Genser under og cardigan over. Og så er det endelig strømpetid- og vi kan by på varme pinup strømpebukser fra Snag Tights, og alle favorittene fra What Katie Did. 

 

 

 

 

 


Skriv en kommentar

Kommentarer vil gås gjennom før de vises