15 år med Manillusion

15 år med Manillusion

Kjære Manillusion  Her sitter jeg, mamma'n din, full av følelser og med en tåre i øyekroken. Tenk at det er 15 år siden vi åpnet døra til dette eventyret som du er! 2. mai 2005 stod jeg ekstremt nervøs og spent foran åpningen. Vi hadde en liten fest med stort hjerte, for liv ble laget av Queentastic med Dean-Erik  og Geyr.

Aller første lokalet var bittelite, knappe 25 kvm. Adressen var Professor Dahls Gate 5. Men vi vokste oss veldig fort ut av lokalet. Bare se på bildene under.

   

 

  


Etter et par år der, fikk vi nytt og mye større lokale i Bogstadveien 30, og fikk fantastisk byggehjelp av Tikita og Christian, og feiret til stinn brakke med the Fleshoticas som underholdning. Etter en liten stund kom Mari inn som ung, og vakker lørdagspike.

   

Lakk ble til goth, goth ble til rock, og rock og burlesk og retro begynte å smelte sammen. Det var på tide å flytte på seg. Endelig kom Manillusion til Grûnerløkka på Valentinerdagen i 2011, en butikk jeg og supre Maia bygget mens kulda raste i Oslo.

  
I ett år var det 2 butikker og mange vixens Marte, Susanne, Anne Panne, Kari, og Maia som butikksjef.

De vakre vixens fløy videre til nye karrierer, men inn kom skjønne Maren, Şirin, Linnéa og Mari Sletten og sammen feiret vi 10 år med morgenstunt i butikken, stor fest, burleskshow, linedance, Hilde Louise og Silya,  og pinupkonkurranse på Parkteateret, i med utrolig god hjelp av nydelige Tonje aka Miss Rockabully. Monica serverte kaker og Lady J and the Bada Bing Band holdt en forrykende konsert. Et fantastisk minne for livet! 

      

 

Vi feiret oss selv og kundene våre de 2 neste årene også (det var jo så GØY!) på Gamla i Oslo. Pinupkonkurranse og konsert og show. Fantastiske minner! Under er noen bilder fra 2016 og 2017.

      

  

I 2016, mange gode år i Thorvald Meyers gate (inngang Gruners gate),  fikk vi endelig lokalet vi er i nå i Markveien 38, og det er virkelig drømmelokalet vårt. Her har vi kommet HJEM, og vi stortrives! Vi fikk fort behov for mer hjelp, og inn kom Carina og Astrid. Carina er hjemme på mammaperm, og Astrid ble kuppet av andre. Nå svinser Maren, Stine, Becky, Mary Ann og jeg rundt i lokalet. Jeg absolutt elsker mine vixens! De er helt fantastiske, og har er fulle av kreativitet og serviceinnstilling! 

Manillusion har vært - og er en utrolig reise å være med på. Vi har reist til samme innkjøpsmesse siden starten - det sier litt om forandringen innenfor alternativ mote. Vi har vært nominert til "Årets butikk", vært på "God Morgen Norge" på TV2 2 ganger, vært med på Trinny & Susannah 3 ganger (de tømte butikken for korsetter og kjoler), vært på Dagsrevyen, intervjuet av Mannebladet Lek (!), Aftenposten og Vi Menn. Lise var med på første sesongen av "Trekant" på NRK. Dessuten har vi lånt ut klær til massevis av motereportasjer og TV. Vi har hatt stort moteshow - BlackWalk - på Oslo Burlesk Festival. Og vi sponset the Fleshoticas da de startet med burlesk i Oslo. Sjekk vårt skrytealbum, så ser du noe av det vi har opplevd de siste 15 årene. 

Jeg er evig takknemlig og utrolig glad for hver dag, hver kunde og hvert minne. Og så satser vi på stor fest neste år, da blir vi sweet 16! Gratulerer masse med dagen fineste Manillusion!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke ble publisert. Påkrevde felt er merket med *

Obs at kommentarer må godkjennes før de blir publisert