Bærbar solbeskyttelse for elegante vixens ❤

Bærbar solbeskyttelse for elegante vixens ❤

Sommeren har kommet. Ihvertfall hit til Oslo, og ihvertfall sånn annenhver dag! Nå nyter vi sola og varmen så godt vi bare kan. Vi har hentet fram et par hjelpemidler som gjør det litt lettere og tryggere å nyte fint vær. Sterk sol er tross alt ikke til å spøke med. Dessuten bidrar alle disse hjelpemidlene til å heve stil-faktoren din flere hakk. Vi tilbyr både bærbar skygge og bærbar bris. Se bare her:

Stine har på seg favorittkjolen Clementine med matchende bolerojakke, og solhatt beskytter øynene og gir antrekket et elegant løft.

Solhatter

 

Bærbar bris er et must i veska - hele året spør du oss. Ikke bare kjøler det deg ned på en varm dag, men kan brukes til å kjøle ned en varm suppe, tørke mascaren og negllakken raskere, og være et supert hjelpemiddel til å skygge enda bedre over mobilen i sola.

 

Her finner du viften på bildet Vil du se alle, søk "vifte" i søkefeltet. Det lekre, og sommerlige antrekket Maren har på seg på bildet heter Dorothy - du finner skjørtet her og blusen her. Og husk solkrem og solbriller! God sommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke ble publisert. Påkrevde felt er merket med *

Obs at kommentarer må godkjennes før de blir publisert