Bunadsfri 17. mai?

26.04.2022 2 minutter lesning

Endelig - etter 2 år uten den store feiringen, skal vi få feire nasjonaldagen på normal måte. Jeg er forbi småbarnsfasen og kan være nokså egotrippende denne dagen. Så jeg spretter opp tidlig og ser rett ned på skolegården på Grunerløkka. Perfekt utsikt til flaggheising, tale og musikk. Da får jeg alltid klump i halsen og blir rørt. Mannen sover alltid lenge, så når han kommer seg opp av senga, så drar vi opp til Ekebergrestauranten og sitter ute og ser vakre Oslo nedenfor. Her spiser vi et sinnsykt dyrt rekesmørbrød og tar et glass med bobler sammen med venner. Da er det stemning og dagen er allerede perfekt. 

 

Hva skal du gjøre på 17. mai? Hvordan feirer du der du bor? Hva spiser dere?

For deg (og meg) som skal feire bunadsfritt, så er det mange flotte antrekk du kan sette sammen i butikken nå. Det beste er at alt kan brukes så og si hver dag med litt annen styling. Smart, miljøvennlig og garderobelurt! Vi har laget en egen 17.mai-kolleksjon i nettbutikken om du vil ta en titt der. Men les videre her for inspirasjon:

Caterina kjolen er vår absolutte favoritt, og denne i marineblå er perfekt for 17. mai. Her stylet med rødt lakkbelte og røde brosjer. I halsen har Katrine Kiria smykke.

 

  

Caterina finnes også i stjernemønster- helt topp alene, men super med Ludovica cardigan som gir oss skikkelige stars & stripes vibber! Vi digger det!

Om du vil sette sammen et skjørt eller bukse med overdel, så gir det så uendelig masse muligheter. Vi har fått inn en skikkelig bukse-stjerne nå (skynd deg - alt går raskt unna nå). Nemlig Kim daisy bukser fra Bright&Beautiful.

   Om du velger Ludovica eller Shay cardigan (vi bruker gjerne alle cardigans som genser) - så har du strålende 17. mai antrekk!

 Et vakkert skjørt kan også være et flott utgangspunkt, og Brionyer virkelig nydelig. 

 

Her har Ida stylet det veldig nordisk retro med June marineblå genser og hvite sneakers. I ørene har hun Melina øredobber, og en selvdesignet hårspenne med norsk flagg og perler.

Det kan hende at hele dagen, eller store deler av den blir kald og gufsete, og kanskje kommer det noen dråper regn. Vi har trenchkåper som er lett vannavstøtende og like vakre som en kjole. Blir det behov for litt ull, så har Caroline capen 30% ull å by på. Her ser du ytterplaggenevåre.

 

Her kunne jeg ramset opp halve nettbutikken for å friste deg videre, for det bugner av brosjer, sko, hårblomster (som også er brosjer), strømper, vesker og mer. 

Nå gjenstår bare å ønske deg en fortryllende 17. mai, full av det du liker mest på denne dagen! Hipp hipp hurra! 🎈🎈🎈

 


Skriv en kommentar

Kommentarer vil gås gjennom før de vises