Fancy Friday Summer Edition!

Fancy Friday Summer Edition!

Fancy Friday er noe av det koseligste vi vet, og nå nærmer det seg Fancy Friday Summer Edition! Faktisk er det allerede nå på fredag! Kanskje vet du allerede hva konseptet er: Vi mikser en deilig bolle med punsj (sjefsvixen Lise har et helt egent talent for drinkmiksing), serverer glitrende popcorn, lanserer massevis av nyheter og gir en fin, liten rabatt. Vi pynter oss litt ekstra, og det må gjerne du som kommer innom gjøre også! Det er en grunn til at vi kaller det Fancy Friday. 

 

Denne fredagen lanserer vi nyheter fra blant andre House of Foxy, Tatyana, Collectif og Unique Vintage. Vi har allerede satt nyheter ut i vinduet så hele gata kan se:

Shopvixen Stine er spesielt begeistret for banankjolen nederst til høyre, og veska som matcher. Se som hun koser seg!

Vi har også to nye mønster/fargevarianter av storfavoritten Grable. Dette er en av de aller mest flatterende kjolemodellene vi vet om, den sitter som et skudd på en lang rekke kroppsfasonger. Har du ikke prøvd ennå? Det anbefaler vi virkelig å gjøre!

Lises favoritt blant nyhetene er dette settet. Lett, luftig, perfekt for glade sommernetter. Skjørtet og overdelen er helt magiske sammen, men vi tenker at skjørtet er veldig anvendelig sammen med andre overdeler også. 

Vi har også fått tak i disse deilige toppene med knepping bakpå, fra House of Foxy. Bare en i hver størrelse! Veldig autentisk 40-tallet, og veldig elegant. Et øyeblikk var vi litt nervøse for kneppingen på ryggen, men leverandøren forsikret oss om at det går an å kneppe opp de nederste knappene, dra blusen over hodet, for så å kneppe knappene igjen. Da så! Det har også kommet en shorts som selv Stine, som er kjoledame på sin hals, har falt for. Det sier ikke så rent lite!

 

Vi har også en konkurranse gående. Har fått med deg den? Om du melder deg på nyhetsbrevet vårt, kan du vinne en veske fra Lola Ramona. Du kan lese om konkurransen HER

Da gjenstår det bare å si at vi gleder oss til Fancy Friday, og håper vi ser deg der! Og dersom du bor for et stykke unna, og er nettkunde hos oss, så har vi noe på lur til deg også. Stay tuned!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke ble publisert. Påkrevde felt er merket med *

Obs at kommentarer må godkjennes før de blir publisert