Sola kommer! Skaff deg litt bærbar skygge!

Sola kommer! Skaff deg litt bærbar skygge!

Nå ser det ut til at sommeren har kommet. Ihvertfall hit til Oslo, og ihvertfall sånn annenhver dag! Vi nyter sola og varmen så godt vi bare kan. Denne sommeren har vi tatt inn et par hjelpemidler som gjør det litt lettere og tryggere å nyte fint vær. Sterk sol er tross alt ikke til å spøke med. Dessuten bidrar alle disse hjelpemidlene til å heve stil-faktoren din flere hakk. Vi tilbyr både bærbar skygge og bærbar bris. Se bare her:

 

Her er deilige solhatter med kirsebærbroderier. Vi har dem i beige, brun, og marineblå. Fine på stranda eller når du vandrer gatelangs. Det blir litt lettere å lese bok i sola med en sånn! 

Vi har også denne friske og glade sitronhatten. På bildet har Mary Ann kombinert den med 50-tallsbadedrakt med avocadoprint, men tro oss når vi sier den er like fin til kjole! Solhattene kan justeres inni, og strammes ved behov. 

Vil du heve stilnivået enda et par hakk, har vi superelegante papirparasoller også. Disse er  bare til salgs i butikken i markveien. På bildene har Becky på seg rød badekjole, og Mary Ann har turkis 50-tallsbadedrakt. Parasollene gjør seg godt på stranda eller i parken. Det er ganske forfriskende å slå opp en liten parasoll når sola steker! Og så gjør det seg skikkelig godt på instagram, for den som er opptatt av sånt. 

I tillegg til bærbar skygge, er det deilig å ha med seg bærbar bris. Tenk bare i kollektivtrafikken, i kø i en varm butikk, på konsert eller på verandaen - når det er føles som om lufta står helt, helt stille, da er disse gode å ha. Vi har vifter i flere forskjellige farger og fasonger, og de passer fint i veska. Når du vipper ut en av disse luringene på 54-bussen midt i fellesferien kan vi love deg at alle medpassasjerene dine blir misunnelige. Dessuten: Vi har vifte liggende på badet. For å tørke vippelim, fuktighetskrem, deodorant, hvadetskullevære. Faktisk meget nyttig!

Vi hjelper deg gjerne med å holde deg stilig og avkjølt gjennom hele sommeren. Vi er tilgjengelige i butikken, på telefon, på mail eller på sosiale medier om du vil ha råd og veiledning. Vi snakkes!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke ble publisert. Påkrevde felt er merket med *

Obs at kommentarer må godkjennes før de blir publisert