5 kjoler for 5 behov!

5 kjoler for 5 behov!

 

Hvilke behov har du i sommer?

 

For soltilbederen

For deg som ønsker å kjenne solstrålene på kroppen når de endelig kommer, anbefaler vi en luftig kjole med stropper. Biarritz er en sånn kjole. Og når du sitter der i solveggen, kan du kneppe av stroppene og få jevn farge på skuldrene. Beltet som følger med liker vi å bruke i håret, for å få lokkene vekk fra ansiktet. Da skulle alt ligge til rette for en deilig dag i sola!

 

 

For deg som er redd for å bli solbrent (eller som allerede har blitt det)

Javisst, vi kjenner til problemet. Mørkerosa skuldre og flassende hud på brystet. Iblant er det vel så viktig å dekke seg til i sola som å kle av seg. Vi har noe lurt til dere også: Dorothy! Nå er dette riktignok et sett, bestående av skjørt og bluse, men det fremstår ganske kjolete allikevel. Blusen dekker overarmene og ryggen, og avhengig av hvor høyt opp du knepper kan du dekke huden på brystet også. Skjørtet går under knærne. Vi synes det fungerer like fint å knyte blusen som å stappe den nedi skjørtet, og det er ikke helt feil å ha blusen over skjørtet heller. Legg merke til de lekre ermene på skjorta. Så innmari elegant og sommerlig! 

 

 

For deg som skal i bryllup

Det er så mange skrevne og uskrevne regler rundt bryllup, og selv om det ikke alltid er like viktig på å følge dem alle, så passer vi alltid på å ha noen kjoler i butikken som egner seg supergodt i bryllup. Clementine, for eksempel. Fargen er perfekt og sommerlig, og bryter ingen bryllupskoder. Den er dresset opp og akkurat passe formell, særlig med jakken som hører til. (Lise liker også å kombinere den med eplegrønn bolero). Den har lommer så du kan ha telefon og nøkler der, den er i 97% bomull som puster mens du danser deg gjennom sommernatta, og den har stort skjørt som svinger flott og gir plass til bryllupsmiddagen. 

 

 

For deg som skal på storbyferie

Trenger du en kjole som puster på varme dager, luner på kjølige kvelder, har store lommer med plass til mynter og nøkkelkort, føles behagelig på lange flyreiser, kan pyntes opp til middag ute og ned for rusling og sightseeing? Javisst, her er den: Picture Perfect! Rull den sammen i et hjørne i kofferten, eller bare ha den på fra første feriedag. Mary Ann har på seg den blå art deco-varianten her, men vi har den i andre farger og mønstre, om du vil. 

 

 

 

For deg som nerder på gamle dager (sånn som oss)

Dersom du er opptatt av vintage er kanskje Alfred Shaheen et kjent navn. Han er mye av grunnen til at hawaiiskjortene og de fargerike, tropiske mønstrene som kom for fullt på 50-tallet ble så populære. Faktisk er skjorta Elvis har på seg på coveret til Blue Hawaii en Shaheen. Ekte Shaheen er ikke så lett å få tak i i dag. Heldigv vi venter har heldigvis har våre venner i Unique Vintage fått lisens til å reprodusere printene, og vi elsker resultatet! Deilige, vakre, kjoler i myk bomull med strikkpanel i ryggen. Her kan man altså elske både kjolen og historien bak!

 

Har du et annet behov i sommer? En andledning eller to? Kom innom eller send oss et pling, så skal vi gjøre vår aller beste for å hjelpe!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke ble publisert. Påkrevde felt er merket med *

Obs at kommentarer må godkjennes før de blir publisert