Guide: 10 tips til julekalendergaver 🤶🎄

Guide: 10 tips til julekalendergaver 🤶🎄

Før du aner det, så er det jul igjen. Hei fallera!! Og ventetiden blir kortere og koseligere med en julekalender. Det er veldig stas å gi, og å få. Om du lager til kjæresten, mamma, eller hvem som helst du er glad i, så har jeg noen tips til deg. Selvfølgelig er disse tipsene også geniale til gaver under juletreet også.

I år går ting veldig raskt fra butikken, så ikke vent for lenge. Dessuten er det jo veldig digg å bli ferdig i god tid!

1. Øredobber

Alltid suksess. Vi har glitrende øredobber som passer perfekt til fest. Se bare på Gatsby øredobbene som ligger i 2 fine farger på bildet. Klikk her for alle øredobbene våre. Jeg er sikker på at du finner noen som passer i din kalender - eller under juletreet.

 

2. Brosjer

En brosje får alle antrekk til å skinne litt ekstra. Vi har både glitrende og kitche varianter. En gullstjerne? Kongler? Eller røde partylys? Ta en titt her for alle brosjene våre.

 

3. Hårpynt

Glitrende spenner, 20-talls fjær, hårbøyler eller festlige hårblomster (som du også kan bruke som brosjer for ekstra schwung). Vi bare elsker hvordan Kronprinsesse Märtha brukte store blomsterbrosjer, gjerne flere, på kjolene på 1940-tallet. Ta en titt her for all hårpynten vår.

 

4. Strømper

Vi får aldri nok strømper, og ALT fra What Katie Did er perfekt! De er laget på gamle maskiner, akkurat som de gjorde det på 40-tallet. Du kan også slenge på en hofteholder om du er en kjæreste.

 

5. Hansker

Praktiske hansker eller festhansker, vi får aldri nok av hansker heller. Klikk her for hanskene våre.

 

6. Skjerf

Et deilig skjerf, et pynteskjerf, eller en liten halsvarmer. Ja takk! Klikk her for skjerf.

 

7. Belter

Et lekkert pusete leopardbelte, eller en flettebelte? Belter er perfekt til både kjoler, skjørt og bukser. Som et punktum til antrekket synes vi. Klikk her for alle beltene våre.

 

8. Bangles

Lite sier retro som en bangle i resin, og disse er så populære. Veldig vanlig å samle på, og gjerne bruke flere på en gang. Se her.

 

9. Hatter

En glitrende turban, en kapteinslue, eller en minihatt? Perfekt til kalenderen. Ta en titt på disse.

 

10. Gavekort

Et gavekort som kan brukes på akkurat det man vil! Alltid fint å få fra favorittbutikken. Vi har gavekort som kan brukes i nettbutikken. Se her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke ble publisert. Påkrevde felt er merket med *

Obs at kommentarer må godkjennes før de blir publisert