Julevinduer 2021

Julevinduer 2021

Vi fikk 2. plassen i år!!
Nå er det jul igjen på Løkka, og Markveien glitrer så fint med julelys og julepyntede butikker. VisitLøkka har de siste 4 årene arrangert "Årets Juleutstilling"-konkurranse sammen med Løkka Bygårdforening. Vi er selvfølgelig med, og selv om vi ikke har gått av med seieren, har vi vært nevnt som en av topp 3 hver gang. Det er stor stas. Men mest av alt er det veldig koselig å lage et lite eventyr i vinduene hvert år, som gjør at du som går forbi stopper opp og ser på, og enda bedre - får lyst til å komme inn til oss.

Vi har laget julevinduer med egne ting, med julepynt fra både TGR og Inventarium, og plante fra Plantasjen. Den lille tv'n på peisen er fra Ruth66, peisen fra Clas Ohlsson. Gullgardinen i Club-vinduet har vi laget selv med stoff fra Stoff&Stil og frynser fra Rainbow Fashion. Ellers er det mye gjenbruk av ting vi har samlet gjennom snart 17 år som butikk. Butikkvixen Ida har sydd og snekret til de lekre puffene, og Maren har laget den vakre plakaten og invitasjonen.

Kommenter gjerne hva du synes! :)

  

I år har vi laget en julestue i det ene vinduet. Det er ikke helt selveste julaften ennå, for det henger en julekalender på veggen, full av fine gavetips. Prinsesse Ragnhild henger der også, i god tråd med retrohjemmet vårt. Dukkene har på seg fine, glitrende antrekk, treet er pyntet og Eddie (hunden til Stine) har fått på seg julelue. Mange pakker er klare. I peisen slikker flammene, og tv'n vider en julefilm. Hun som sitter med grønn kjole har fått invitasjon til Club Manillusion - som befinner seg i neste vindu.

  

Club Manillusion har 20-talls tema - for vi skal feire at det er litt lettere å feire jul og nyttår i år (vi krysser fingrene). Vi venter på nye "Roaring 20s!" og har pyntet med gull, påfullfjær, svane-potteskjuler med bregne og lekre lamper. Club-plakaten er også i gull og under er teateransiktene til oss vixens i papp. Dukken/vertinnen har på seg den lekreste art deko mønstrede kaftankjolen. Også har hun fått en pakke fra retrohjemmet. Alt finner du i butikken og nettbutikken nå. Men, vi har lite av hver ting, så du skal ikke se bortifra at alle antrekkene forandrer seg. Det er sånn vi liker det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke ble publisert. Påkrevde felt er merket med *

Obs at kommentarer må godkjennes før de blir publisert